Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ολυμπιακός: Είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Δαρίβα – Δείτε φωτογραφίες

Ολυμπιακός: Είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Δαρίβα – Δείτε φωτογραφίες

by _
0 comment 64 views
Ολυμπιακός: Είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Δαρίβα – Δείτε φωτογραφίες
Ολυμπιακός: Είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Δαρίβα – Δείτε φωτογραφίες

Ολυμπιακός: Είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Δαρίβα – Δείτε φωτογραφίες

Μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στην ιστορία του πειραϊκού συλλόγου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 98 ετών

Το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Δαρίβα είπαν συγγενείς, φίλοι και η οικογένεια του Ολυμπιακού το μεσημέρι της Πέμπτης στο κοιμητήριο Καισαριανής.

Μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στην ιστορία του πειραϊκού συλλόγου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 98 ετών, βυθίζοντας σε πένθος την «ερυθρόλευκη» οικογένεια, αλλά γενικότερα όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.



Έπαιξε στη δεκαετία του ’40 και του ’50 και ήταν ένας από τους παίκτες που έκαναν Θρύλο τον Ολυμπιακό. Κατέκτησε πρωταθλήματα και Κύπελλα τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής του Ολυμπιακού στη δεκαετία του ’70.

Το παρατσούκλι του ήταν “Λορέντζι”. Συμμετείχε στην ταινία του Βασίλη Γεωργιάδη “Οι άσσοι του γηπέδου” η οποία προβλήθηκε το 1956.

lemonis_ba
Ο Νίκος Βαμβακούλας και ο Τάκης Λεμονής
lola
Η Λόλα Νταϊφά

marina
Το στεφάνι του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη
moralis_brentzos
Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης με τον Γιάννη Βρέντζο, μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός


Το «παρών» στην κηδεία του μεγάλου Δαρίβα έδωσαν και οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανάμεσα τους οι Κώστας Καραπαπάς, Κώστας Κουντούρης, Γιάννης Βρέντζος,  Νίκος Γαβαλάς.

6087355
Το στεφάνι των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου και του πρώην προπονητή της ομάδας μπάσκετ των Πειραιωτών, Γιάννη Σφαιρόπουλου
6087498
Ο Νίκος Γαβαλάς και ο Αντώνης Γλύκας με την Μαρία Δαρίβα, σύζυγο του Θρύλου του Ολυμπιακού

Εκεί ήταν, μεταξύ άλλων, και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμομής και οι παλαίμαχοι Γιώργος Αμανατίδης, Αντώνης Γλύκας, Νίκος Βαμβακούλας, Θανάσης Αγγελής, Χρήστος Αρβανίτης και άλλοι.

Παρούσα και η Λόλα Νταϊφά επί χρόνια στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.



You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr