Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΦΡΙΚΗ – ΙΔΟΥ η σύνδεση σεξουαλικής κακοποίησης ΠΑΙΔΙΩΝ με τα ΕΒΡΑΪΚΑ ΤΟΥΝΕΛ!!! – Βρέθηκαν ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ!!! – «Περιούσιοι»: “Θεός μας είν’ ο ΣΑΤΑΝΑΣ”…

ΦΡΙΚΗ – ΙΔΟΥ η σύνδεση σεξουαλικής κακοποίησης ΠΑΙΔΙΩΝ με τα ΕΒΡΑΪΚΑ ΤΟΥΝΕΛ!!! – Βρέθηκαν ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ!!! – «Περιούσιοι»: “Θεός μας είν’ ο ΣΑΤΑΝΑΣ”…

by _
0 comment 225 views

ΦΡΙΚΗ – ΙΔΟΥ η σύνδεση σεξουαλικής κακοποίησης ΠΑΙΔΙΩΝ με τα ΕΒΡΑΪΚΑ ΤΟΥΝΕΛ!!! – Βρέθηκαν ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ!!! – «Περιούσιοι»: “Θεός μας είν’ ο ΣΑΤΑΝΑΣ”…


Η σήραγγα των 60 ποδιών συνέδεε τη εν λόγω Συναγωγή με το Τελετουργικό Λουτρό της Συναγωγής που χρησιμοποιήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών..!!!…

Αποκλειστικό βίντεο των σηράγγων των Εβραίων στη Νέα Υόρκη! – Βρέθηκαν κι ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ και όχι μόνο!!!…

Η εβραϊκή τελετουργική ανάγκη για το αίμα των Εθνών ασκείται επίσης σήμερα…!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 16 Ιαν. 2024 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ πλέον ότι αυτό το σύστημα τούνελ κάτω από μια εβραϊκη συναγωγή στη Νέα Υόρκη χρησιμοποιείτο για τη ΣΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ, όπως αναφέραμε στο πρώτο μας άρθρο για αυτό το θέμα με τιτλο ΧΑΜΟΣ στη μεγαλύτερη συναγωγή (που συνδέεται με τη ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ) της Νέας Υόρκης μετά από έρευνα της Αστυνομίας! – Βρέθηκαν εκεί πολλά ΤΟΥΝΕΛ κάτω από το έδαφος! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ!

ΧΑΜΟΣ στη μεγαλύτερη συναγωγή (που συνδέεται με τη ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ) της Νέας Υόρκης μετά από έρευνα της Αστυνομίας! – Βρέθηκαν εκεί πολλά ΤΟΥΝΕΛ κάτω από το έδαφος!

Διαβάστε επίσης ΦΡΙΚΗ – ΙΔΟΥ το βρώμικο μυστικό των Εβραίων που είναι η ρίζα όλου του κακού: Παραχωρήσεις για ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ στο…Ταλμούδ!!!

ΦΡΙΚΗ – ΙΔΟΥ το βρώμικο μυστικό των Εβραίων που είναι η ρίζα όλου του κακού: Παραχωρήσεις για ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ στο…Ταλμούδ!!!

Δείτε τώρα ένα ένα όλα τα εξής τουίτ για όλες τις τελευταίες εξελίξεις πάνω στο ίδιο θέμα. Έχουμε πλέον κι άλλα βίντεο που αποδεικνύουν το ΓΕΓΟΝΟΣ πως…ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ με αυτούς τους «Περιούσιους» να πούμε το λιγότερο…

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΝΕΛ: ΜΕΡΟΣ Α’

Τι πιστεύουν οι Χασιδικοί Εβραίοι και οι Εβραίοι του Chabad-Lubavitch;

Σε αντίθεση με την αντίληψη του Αμερικανού Χριστιανού, οι πρακτικές, οι μελέτες και οι παραδόσεις των σύγχρονων Εβραίων δεν προέρχονται από την Τορά ή την Παλαιά Διαθήκη.

Στην πραγματικότητα ασκούν τον «εβραϊκό μυστικισμό», βασιζόμενοι στο Ταλμούδ και στο Ζοχάρ της Καμπάλα για «θρησκευτική καθοδήγηση».

Στην πραγματικότητα το όνομα “Chabad” είναι ένα αρκτικόλεξο που σχηματίζεται από τις εβραϊκές λέξεις των τριών πρώτων βαθμών/επιπέδων/διαστάσεων του Καμπαλιστικού Δέντρου της Ζωής.

Φυσικά, ο «εβραϊκός μυστικισμός» είναι στην πραγματικότητα ο σατανισμός της Νέας Εποχής.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΝΕΛ – ΜΕΡΟΣ Β’

Η επιρροή της Chabad στην Αμερική:

Ο Ραβίνος Yosef Yitzchak Schneersohn, ο έκτος «Ρέμπες» της αίρεσης των Χασιδικών Εβραίων Chabad-Lubavitch, ζούσε στην Πολωνία το 1939 κατά τη διάρκεια της ναζιστικής εισβολής.

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία ήταν ακόμα ουδέτερη εκείνη την εποχή, χρησιμοποίησε τις διπλωματικές της σχέσεις για να πείσει τη ναζιστική Γερμανία να σώσει τον Schneersohn από την εμπόλεμη ζώνη στην κατεχόμενη από τους Γερμανούς Πολωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑ!!!

Οι μάγοι των Ταλμουδικών Καμπαλιστών της Chabad κατείχαν Αμερικανούς πολιτικούς και θεσμούς πριν πατήσουν ποτέ το πόδι τους στο αμερικανικό έδαφος.

Κατά την άφιξή του στις ΗΠΑ, ο Schneersohn κλήθηκε να «μην ξεκινήσει όλες τις δραστηριότητες στις οποίες είχε εμπλακεί η οργάνωση Lubavitch στην Ευρώπη, επειδή η Αμερική είναι διαφορετική».

Άνοιξε την πρώτη Lubavitcher Yeshiva (ραβινική οργάνωση) στην Αμερική κυριολεκτικά την επόμενη μέρα.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΝΕΛ: ΜΕΡΟΣ Γ’

Το παραδέχονται ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!! Δηλαδή, στο ακόλουθο βίντεο ακούμε έναν ραβίνο να λέει πως η πηγή του κακού είναι ο…ΘΕΟΣ κι ΟΧΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ!!! Επίσης και σύμφωνα με τον Ιουδαϊσμό, ο θεός για τους Εβραίους είναι ο…ΣΑΤΑΝΑΣ!!! Αυτά, όμως, τα παραδέχονται κορυφαίοι ραβίνοι εδώ και…ΑΙΩΝΕΣ!!!

Το παραδέχονται και οι ίδιοι.

ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΝΕΛ: ΜΕΡΟΣ 4

Οι Εβραίοι των σηράγγαων της οργανώσεως Chabad-Lubavitch έχουν μετατρέψει τη γειτονιά Crown Heights του Μπρούκλιν σε ζώνη NO-GO. Δηλαδή, άμα δεν είσαι ΕΒΡΑΙΟΣ, τότε, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να αναμειγνύεσαι με τα συμφέροντα της εβραϊκής κοινότητος!!!

ΔΗΛΑΔΗ, Έχουν τη δική τους ιδιωτική υπηρεσία ασθενοφόρων, που ονομάζεται Hatzalah, η οποία λειτουργεί σύμφωνα με το Halacha (τον εβραϊκό νόμο) και χρηματοδοτείται εν μέρει από τους φορολογούμενους της Νεας Υόρκης!!!

Έχουν επίσης τη δική τους αστυνομική δύναμη, που ονομάζεται Σομρίμ, που εργάζεται ενεργά εναντίον και ανατρέπει την τακτική επιβολή του νόμου των γκογίμ (των μη Εβραίων που αυτοί, οι Εβραίοι, θεωρούν βρώμικα θηρία). ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Αυτό εξηγεί γιατί οι Εβραίοι των τούνελ ένιωσαν αρκετά τολμημένοι για να ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ στο NYPD, την Αστυνομία εκεί, επειδή προσπάθησαν να γεμίσουν τις σήραγγές τους με τσιμέντο.

Δείτε επίσης το πλήρες νήμα των παρακάτω…

Ενώ οι Χασιδικοί Εβραίοι Chabad-Lubavitch κέρδισαν εκτεταμένη κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης την περασμένη εβδομάδα για την κατασκευή παράνομων σηράγγων στη Νέα Υόρκη, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται πρωτοσέλιδα για σκανδαλώδη δραστηριότητα.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο ποιοι είναι στην πραγματικότητα αυτοί οι Εβραίοι που κατοικούν σε τούνελ, τι πιστεύουν και τι είδους αντίκτυπο έκανα στην αμερικανική κοινωνία.

Είναι σχεδόν βέβαιο τώρα ότι οι σήραγγες στη Συναγωγή του Μπρούκλιν κατασκευάστηκαν για σεξουαλική κακοποίηση και απαγωγή παιδιών.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η Συναγωγή έχει μια μακρά ιστορία που αποκαλύπτει ένα συγκλονιστικό μοτίβο βιασμών, σοδομίας, αιμομιξίας, απαγωγών και σεξουαλικών επιθέσεων σε παιδιά.

Μέχρι το 2011 χρησιμοποιούσαν το δικό τους δικαστικό σύστημα που έκρυβε τα εγκλήματα από την αστυνομία και δεν τιμώρησε ποτέ τους δράστες.

Ο εισαγγελέας του Μπρούκλιν Τσαρλς Χάινς έδωσε τελικά μια εκτεταμένη καταγραφή των σχεδόν 100 διεστραμμένων που λέει ότι έχει ασκήσει διώξεις στην υπερορθόδοξη εβραϊκή κοινότητα του δήμου το 2012.

Ο Yona Weinberg, ένας δάσκαλος mitzvah στο μπαρ καταδικάστηκε σε 13 μήνες φυλάκισης αφού κρίθηκε ένοχος για παρενόχληση δύο μαθητών, του ενός στα αποδυτήρια του τελετουργικού λουτρού μιας συναγωγής.

Η σήραγγα των 60 ποδιών συνέδεε τη εν λόγω Συναγωγή με το Τελετουργικό Λουτρό της Συναγωγής που χρησιμοποιήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών..!!!

Η εν λόγω εβραϊκή συναγωγή βρίσκεται στη διεύθυνση 770 East Parkway, Crown Heights, Brooklyn New York. Οι σήραγγες κάτω από το κτήριο τους οδηγούν 274 μέτρα νότια προς την κατεύθυνση ενός εβραϊκού τελετουργικού λουτρού στη διεύθυνση 394 Kingston Ave., το οποίο συνδέεται με μια λιτανεία από φρικτά περιστατικά βιασμών παιδιών. Τον Νοέμβριο του 2023, τα εβραϊκά τέρατα του Χαμπάντ Λούμπαβιτς συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για τερατώδεις και φρικιαστικές πράξεις εναντίον παιδιών σε κοντινά σχολεία.

 

Ο Ραβίνος του Μπρούκλιν, Gershon Kranczer, διέφυγε στο Ισραήλ μετά από κατηγορίες ότι ο ίδιος και οι τρεις γιοι του κακοποίησαν επανειλημμένα τέσσερα νεαρά κορίτσια στο σπίτι των παιδιών στο Midwood• ένα από τα οποία είπε ότι του επετίθεντο επί 15 χρόνια!!!

Ο Hirschel Pekkar, ο αργυροχόος που δημιούργησε τη διάσημη Menorah που βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία κακοποίησε δεκάδες κορίτσια.

Ένα από τα θύματά του που ήταν μόλις 5 ετών όταν άρχισε η κακοποίηση προσπαθεί να ανακτήσει τη Μενόρα ύψους 6 ποδιών ώστε να τη λιώσει, αλλά η Συναγωγή εξακολουθεί να αρνείται να αποχωριστεί το αντικείμενο.

Μέχρι σήμερα η Μενόρα (ένα ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ σύμβολο που ξυπνάει μνήμες της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ που έκανα οι ΕΒΡΑΙΟΙ κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ) εκτίθεται ακόμη κατά τη διάρκεια του Χανουκά στα κεντρικά γραφεία του κινήματος Chabad-Lubavitch στο Μπρούκλιν.

Δείτε το βίντεο…

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ!!!

ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΝΕ ΟΙ “ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ”!!! Κρεμάνε ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ με ομοίωμα!!!

Ανακεφαλαιώνοντας το όλο θέμα…

Η εβραϊκή τελετουργική ανάγκη για το αίμα των Εθνών ασκείται επίσης σήμερα. Κάποιοι το αποκαλούν «η συκοφαντία του αίματος» και κάποιοι άλλο την…«Εβραϊκή τελετουργική δολοφονία». Τώρα αναρωτιέμαι: Μήπως αυτό έχει γίνει και στα τούνελ; ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ…

ΠΗΓΗ >> 


New York City synagogue tunnel incident: Jewish Tunnels at Brooklyn Synagogue were made for child sexual abuse and abduction???!!!

WTF!!! Daycare found under the NYC abandoned Synagogue!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 15 Jan. 2024 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


See the following tweets…

 TUNNEL JEWS: PART 1

What do the and Chabad-Lubavitch Hasidic Jews believe? 

Contrary to American Christian’s perception, the practices, studies and traditions of modern-day Jews does not come from the Torah or Old Testament. 

They actually practice “Jewish mysticism”, relying on the Talmud and the Kabbalah’s Zohar for “religious guidance”. 

In fact the name “Chabad” is an acronym formed from the Hebrew words for the first three degrees/levels/dimensions of the Kabbalistic Tree of Life. 

Of course “Jewish mysticism” is actually New Age satanism.

 TUNNEL JEWS: PART 2

Chabad Influence in America: 

Rabbi Yosef Yitzchak Schneersohn, the sixth “Rebbe” of the Chabad-Lubavitch Hasidic sect of Jewry, was living in Poland in 1939 during the Nazi invasion. 

The United States government, which was still neutral at this time, used its diplomatic relations to convince Nazi Germany to rescue Schneersohn from the war zone in German-occupied Poland. 

READ THAT AGAIN

The Chabad Talmudic-Kabbalist wizards owned American politicians and institutions before they ever stepped foot on American soil. 

Upon arrival in the US, Schneersohn was asked not to “start up all the activities in which Lubavitch had engaged in Europe, because America is different”. 

He opened the first Lubavitcher Yeshiva in America literally the next day.

TUNNEL JEWS: PART 3

They admit it themselves.

TUNNEL JEWS: PART 4

The Chabad-Lubavitch Tunnel Jews have turned the Crown Heights neighborhood of Brooklyn into a NO-GO zone.

They have their own private ambulance service, called Hatzalah, that operates according to Halacha (Jewish law) and is partly funded by the tax payer.🚑

They also have their own police force, called the Shomrim, that actively works against and subverts regular goyim law enforcement.👮🏻‍♂️🚔

This explains why the Chabad-Lubavitch Tunnel Jews felt emboldened enough to ATTACK the NYPD for attempting to fill their tunnels with cement.

See also the complete thread of the following…

It’s almost certain now the tunnels at the Brooklyn Synagogue were made for child sexual abuse and abduction.

The Synagogue has a long history that reveals a shocking pattern of rape, sodomy, incest, kidnapping and sex attacks on children.

Until 2011 they used their own court system which hid the crimes from police and never punished the perpetrators.

Brooklyn District Attorney Charles Hynes finally released an expanded accounting of the nearly 100 perverts he says he has prosecuted in the borough’s ultra-Orthodox Jewish community in 2012.

Yona Weinberg, a bar mitzvah tutor sentenced to 13 months in jail after he was found guilty of molesting two students, one in a changing area of a synagogue’s ritual bath.

The 60 foot tunnel was linking the Synagogue to the Synagogue’s Ritual Bath that has been used for child sexual abuse.

Brooklyn Rabbi Gershon Kranczer, fled to Israel after charges that he and his three sons repeatedly molested four young girls at the children’s home in Midwood. One whom told of being attacked for 15 years.

Hirschel Pekkar the silversmith who created the famous Menorah which stands at the Headquarters abused dozens of girls.

One of his victims who was just 5 when the abuse started is trying to reclaim the 6 feet tall Menorah so she can melt it down, but the Synagogue still refuses to part with the item.

Till this day the Menorah is still displayed during Hanukkah at the headquarters of the Chabad-Lubavitch movement in Brooklyn.

See the video…

A LOT more…BLOODY MATTRESES FOUND!!!

God’s “chosen people” are at it again!!! Hang a …CHILD in effigy!!!

And just to sum it up!…

The Jewish ritual need for the blood of the Gentiles is also practiced today. Some call it “blood libel” and some call it “Jewish ritual murder.” Now I wonder: Was it done in the tunnel?….

–––––––––––-

#EpsteinClientList #pedophilia #EpsteinClientlist, #JeffreyEpsteinClientlist, #ClientList #EpsteinList #JeffreyEpstein #VirginiaGiuffre #BillClinton #Trump #DonaldTrump

#NYC #Jewish #Chabad #tunnel #temple #childsexabuse #NYPD #synagogue #Jews #ChabadLubavitch #Rabbi #YehudaKrinsky #BeisChayimSynagogue

NYC, Chabad, tunnel, temple, child sex abuse, NYPD, synagogue, Jews, Chabad Lubavitch, Rabbi, Yehuda Krinsky, Beis Chayim Synagogue, Σιωνιστές, Εβραίοι , Ισραήλ 

#NYC / #EpsteinClientlist #JeffreyEpstein #BillClinton #Mossad, #Israel #Jews #Kabbalah #NYC #Chabadtunnel #NYPD #synagogue #ChabadLubavitch #Rabbi_YehudaKrinsky #BeisChayimSynagogue

Epstein Client list, Jeffrey Epstein Client list, client list, Clintons, Bill Clinton, Mossad, Israel, Trump, Donald Trump, Katie Johnson, New York City synagogue tunnel incident, tunnels, Chabad Lubavitch World Headquarters, Brooklyn,  New York, 770, Anti-Defamation League, ADL

Client list, Jeffrey Epstein, Epstein, Client list, Donald Trump, US news, news, Jeffrey Epstein news, Λιστα, Λιστα πελατών, πελάτες, Τζέφρι Επσταϊν, Λίστα Επσταϊν

#ΓκισλέινΜάξγουελ #παιδεραστία #ΝτόναλντΤραμπ #ΤζέφριΕπσταϊν #EpsteinClientlist, #JeffreyEpsteinClientlist #Trump

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr