Home ΚΟΣΜΟΣ Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η ανάρτηση της Μαρίας Ολυμπίας – Τον δείχνει καρατέκα στα 60’s και γράφει «μου λείπεις»

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η ανάρτηση της Μαρίας Ολυμπίας – Τον δείχνει καρατέκα στα 60’s και γράφει «μου λείπεις»

by _
0 comment 120 views
Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος…
Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος…

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η ανάρτηση της Μαρίας Ολυμπίας – Τον δείχνει καρατέκα στα 60’s και γράφει «μου λείπεις»

Την Τετάρτη το μεσημέρι το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – Μετά το μνημόσυνο που έγινε στο Τατόι, τα μέλη της οικογένειας γευμάτισαν σε εστιατόριο στην Κηφισιά – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες


Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του παππού της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, μοιράστηκε με τους ακολούθους της η εγγονή του Μαρία Ολυμπία που δεν κατάφερε να παραβρεθεί στο ετήσιο μνημόσυνο που έγινε την Τετάρτη στο Τατόι.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία, από τη δεκαετία του ΄60, φαίνεται ο νεαρός ακόμη Κωνσταντίνος να κάνει προπόνηση στο καράτε.

«Μου λείπεις περισσότερο από ποτέ», γράφει η Μαρία-Ολυμπία στο Ιnstagram. Το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο με παρόντες τη σύζυγό του Άννα Μαρία, τα παιδιά του Νικόλαο, Φίλιππο, Παύλο, Αλεξία και Θεοδώρα, και τις αδελφές του βασίλισσα Σοφία και Ειρήνη.

Άννα – Μαρία, τα παιδιά και οι αδερφές του στο ετήσιο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >>

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr