Home ΗΠΑ Η κυβέρνηση των Η.Π.Α. παραδέχεται ότι τα εμβόλια mRNA έχουν προκαλέσει 55% αύξηση στις σοβαρές σωματικές αναπηρίες

Η κυβέρνηση των Η.Π.Α. παραδέχεται ότι τα εμβόλια mRNA έχουν προκαλέσει 55% αύξηση στις σοβαρές σωματικές αναπηρίες

by _
0 comment 97 views
Η κυβέρνηση των Η.Π.Α. παραδέχεται ότι τα εμβόλια mRNA έχουν προκαλέσει 55% αύξηση στις σοβαρές σωματικές αναπηρίες
Η κυβέρνηση των Η.Π.Α. παραδέχεται ότι τα εμβόλια mRNA έχουν προκαλέσει 55% αύξηση στις σοβαρές σωματικές αναπηρίες

Η κυβέρνηση των Η.Π.Α. παραδέχεται ότι τα εμβόλια mRNA έχουν προκαλέσει 55% αύξηση στις σοβαρές σωματικές αναπηρίες

MOLON LAVE

Ιανουαρίου 09, 20240


Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιευμένα στοιχεία από το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ , πάνω από ένα εκατομμύριο γυναίκες έχουν μείνει σε σοβαρή αναπηρία μετά την κυκλοφορία των εμβάσεων mRNA.
Ιστορικά, οι εργαζόμενοι Αμερικανοί ήταν από τις πιο υγιείς ομάδες ανθρώπων στον πληθυσμό. Από το 2020, μετά την κυκλοφορία του εμβολίου για τον COVID, ο πληθυσμός σε ηλικία εργασίας έχει γίνει ολοένα και πιο ανήμπορος.

Από τον Φεβρουάριο του 2021, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες (ηλικίας 16-64) αναφέρουν αναπηρίες με διαρκώς αυξανόμενο ρυθμό. Οι γυναίκες έχουν πληγεί χειρότερα. Από τον Φεβρουάριο του 2021 έως τον Νοέμβριο του 2023, ο αριθμός των γυναικών που ανέφεραν αναπηρία αυξήθηκε κατά 55% χωρίς προηγούμενο – από 2,1 εκατομμύρια γυναίκες σε 3,2 εκατομμύρια γυναίκες. Αυτή η άνευ προηγουμένου αύξηση της αναπηρίας έχει συγκλονίσει τον ασφαλιστικό κλάδο, αντιστρέφοντας τις τάσεις δεκαετιών στην αναπηρία και τον υπερβολικό θάνατο.

Η τελευταία έκθεση του Γραφείου Εργασίας των ΗΠΑ για τον Νοέμβριο του 2023 διαπιστώνει ότι περίπου 299.000 ακόμη μη εργαζόμενοι Αμερικανοί (ηλικίες 16 και άνω) αναφέρουν ότι είναι ανάπηροι. Επίσης τον Νοέμβριο, άλλοι 199.000 εργαζόμενοι Αμερικανοί άνω των 16 ετών εντάχθηκαν στον συνεχώς αυξανόμενο πληθυσμό των ατόμων με αναπηρία.

Αυτές οι αυξήσεις στην αυτοαναφερόμενη αναπηρία (με και χωρίς αποζημίωση) συνεχίστηκαν από τον Ιούνιο του 2023. Οι αυξήσεις ξεκίνησαν για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2021. Εκείνη την εποχή, 5.961 Αμερικανοί ηλικίας 16 ετών και άνω ανέφεραν ότι είχαν αναπηρία. Μέχρι τον Αύγουστο του 2021, ο αριθμός αυτός αυξήθηκε κατά 42% σε 8.477 άτομα που ανέφεραν αναπηρία. Εκείνο το έτος, το ποσοστό της αυτο-δηλούμενης αναπηρίας μειώθηκε μόνο τον Νοέμβριο, αλλά μόνο κατά ένα πενιχρό 1%. Από τον Νοέμβριο του 2021, ο αριθμός των ατόμων που ανέφεραν αναπηρίες συνέχισε να αυξάνεται με πρωτοφανείς ρυθμούς.

Στα δεδομένα μετά την κυκλοφορία του 5.3.6 της Pfizer , τα οποία περιλαμβάνουν 450.000 σελίδες εσωτερικών αναφορών σχετικά με τις βλάβες του εμβολίου τις πρώτες δέκα εβδομάδες από την κυκλοφορία του εμβολίου, οι γυναίκες βλάπτονταν τρεις φορές πιο συχνά από τους άνδρες. Κατά τη διάρκεια των πρώτων δέκα εβδομάδων, υπήρξαν 42.086 «σχετικές περιπτώσεις» ανεπιθύμητων ενεργειών από το εμβόλιο mRNA της Pfizer. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες περιελάμβαναν 29.914 γυναίκες και 9.182 άνδρες. Στις εσωτερικές αναφορές, 1.223 άτομα (2,9%) πέθαναν.

1,4 εκατομμύρια υπερβολικές αναπηρίες αναφέρθηκαν από τον Φεβρουάριο του 2021 έως τον Δεκέμβριο του 2022

Ο Ed Dowd, συγγραφέας του “Causes Unknown: The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 και 2022”, ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που παρατήρησαν τη συγκλονιστική αύξηση των αναπηριών και των θανάτων μετά την κυκλοφορία του εμβολίου για τον COVID.

Σε μια μελέτη που κάλυπτε τον Φεβρουάριο του 2021 έως τον Δεκέμβριο του 2022 , ο Ed Dowd βρήκε «αύξηση περίπου 1.400.000 αναπηριών στο πολιτικό εργατικό δυναμικό ηλικίας 16-64 ετών, ενώ υπήρχαν περίπου 300.000 υπερβολικοί θάνατοι (για την ηλικιακή ομάδα 25-64), κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. .» Ο Dowd πιστεύει ότι η συνεχής ροή ενημερώσεων εμβολίου mRNA COVID-19 θα συνεχίσει να δηλητηριάζει τον πληθυσμό και να οδηγεί τα στατιστικά στοιχεία αναπηρίας και υπερβολικών θανάτων σε ακόμη υψηλότερους αριθμούς το 2024, ειδικά για ενήλικες σε ηλικία εργασίας 25-64 ετών.

Ο Ed Dowd είπε στο The Defender ότι «η νοσηρότητα οδηγεί στη θνησιμότητα». Είπε ότι η κυβερνητική έρευνα αναπηρίας προσφέρει ένα σημαντικό στατιστικό παράθυρο στην απύθμενη κατάσταση της δημόσιας υγείας στις ΗΠΑ. «Τα δεδομένα επιβεβαιώνουν ότι η τάση αύξησης της αναπηρίας στις ΗΠΑ, όπως μετράται από το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ, δεν υποχωρεί», δήλωσε ο Ντάουντ στο The Defender. Λέει, «Το πολιτικό εργατικό δυναμικό…είχε μια πιο απότομη άνοδο από τον γενικό πληθυσμό. Αν δεν αντιμετωπιστεί αυτό το ζήτημα, θα θέσει σε κίνδυνο το εργατικό δυναμικό με την πάροδο του χρόνου».

Ενώ η απορρόφηση του εμβολίου COVID έχει μειωθεί δραστικά από το 2021, τα συνεχιζόμενα προβλήματα υγείας που προκαλούνται από την πρωτεΐνη ακίδας μπορεί να συνεχιστούν σε ορισμένα άτομα. Επιπλέον, τα τελευταία ενισχυτικά εμβόλια COVID παραμένουν στην αγορά, βλάπτοντας περισσότερους ανθρώπους, παρά το ολοένα αυξανόμενο κίνημα για την κατάργησή τους από την αγορά και την αποκατάσταση τους με κάποιας μορφής επιστημονικα τεκμηριωμένων εμβολίων.

ΠΗΓΗ >>

https://www.molwnlave.net/2024/01/mrna-55.html

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr