Home Κορωνοϊος Ζαχάροβα κατά Hollywood! Πρέπει να το δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Ζαχάροβα κατά Hollywood! Πρέπει να το δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

by _
0 comment 123 views
Ζαχάροβα κατά Hollywood! Πρέπει …
Ζαχάροβα κατά Hollywood! Πρέπει …

Ζαχάροβα κατά Hollywood! Πρέπει να το δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

«Πήγαιναν στην Ουκρανία χωρίς να ξέρουν τίποτα για αυτήν, ούτε καν που βρίσκεται».


Τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με το…ενίοτε «φιλανθρωπικό» πρόσωπο της βιομηχανίας του θεάματος στη Δύση και δη του Χόλιγουντ επιχείρησε να βάλει η πάντοτε καυστική εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα.

Η «σιδηρά κυρία» της ρωσικής εξωτερικής πολιτικής καυτηρίασε την άκρατη υποκρισία που διακατέχει τους «αστέρες» του Χόλιγουντ, αναφερόμενη ακόμα και σε ονόματα και συγκεκριμένες καταστάσεις.



Αφορμή αποτελούν οι…δράσεις «ευαισθητοποίησης» που διοργανώνονται κατά καιρούς σε εμπόλεμα μέρη (βλ. Ουκρανία) με πρωταγωνιστές σημαίνοντα πρόσωπα του αμερικανικού (κυρίως) κινηματογραφικού κατεστημένου.

Αυτά που λέει πολύ δύσκολα θα τα ακούγατε από κάποιον πολιτικό οπουδήποτε αλλού:

«Όταν η ίδια η Ατζελίνα Τ. ήρθε στην Ουκρανία χωρίς καν να αντιλαμβάνεται που βρίσκεται, χωρίς να γνωρίζει τίποτα για την Ουκρανία, πέρα από το ότι εκεί ζει ο Ζελένσκι. διάβαζε κάτι από χαρτί ή μέσω τηλε-υποβολέα. Ξέρετε αυτό είναι ένας ακόμη μύθος ότι οι αστέρες του Χόλιγουντ νοιάζονται τόσο πολύ για τις συγκρούσεις σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Θυμάστε εκείνα τα βίντεο από ηθοποιούς όπως ο Μόργκαν Φ. ή ο Άρνολντ Σ. που έλεγαν τη γνώμη τους για την Ουκρανία ενώ δεν αντιλαμβάνονταν τίποτα από όσα συνέβαιναν εκεί!! Δεν είναι ότι δεν γνώριζαν την ιστορία των Ρως του Κιέβου. Δεν γνώριζαν καν ότι το κράτος τους υπήρξε ποτέ!! Δεν ξεστομίζουν ούτε μία λέξεη παρά μόνο για το χρήμα».



Δείτε το απόσπασμα από το Russian Media Monitor που βρήκε και μετέφρασε το ΕΛ:

απεμπε-EPA photo

el.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr