Home ΔΙΕΘΝΗ Ιαπωνία: Στους 55 οι νεκροί από τον σεισμό 7,6R – Γιατί άντεξαν τα κτήρια ενώ στην Τουρκία σκοτώθηκαν 54.000 άτομα

Ιαπωνία: Στους 55 οι νεκροί από τον σεισμό 7,6R – Γιατί άντεξαν τα κτήρια ενώ στην Τουρκία σκοτώθηκαν 54.000 άτομα

by _
0 comment 89 views
 
 

Ιαπωνία: Στους 55 οι νεκροί από τον σεισμό 7,6R – Γιατί άντεξαν τα κτήρια ενώ στην Τουρκία σκοτώθηκαν 54.000 άτομα

Πυρκαγιές πλήττουν την περιοχή που χτύπησε ο σεισμός – Δεκάδες χιλιάδες γεύματα παραδίδονται σε όλη την πληγείσα περιοχή – Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός δήλωσε ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έχουν εγκλωβιστεί σε έναν «αγώνα δρόμου ενάντια στον χρόνο»

Συνεχίζονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων στα συντρίμμια που άφησε στο πέρασμά του ο σεισμός 7,6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία προκειμένου να βρουν ζωντανούς στα ερείπια. Την ίδια ώρα ο τραγικός απολογισμός έχει ανεβάσει τον αριθμό των νεκρών στους 55.

Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός, Fumio Kishida, δήλωσε ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης είχαν εγκλωβιστεί σε έναν “αγώνα δρόμου ενάντια στον χρόνο” για τη διάσωση επιζώντων.

Την Τρίτη, ο κ. Κισίντα δήλωσε επίσης ότι περίπου 3.000 διασώστες προσπαθούσαν να φτάσουν σε τμήματα της χερσονήσου Νότο. Οι έρευνες ελικοπτέρων έδειξαν πολλές πυρκαγιές και εκτεταμένες ζημιές σε κτίρια και υποδομές. Η πόλη Wajima, στο βόρειο άκρο του Noto, έχει αποκοπεί από χερσαίες οδούς….

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://www.protothema.gr/world/article/1451737/iaponia-stous-55-oi-nekroi-apo-ton-seismo-76r-pos-kai-giati-adexan-ta-ktiria-eno-stin-tourkia-skotothikan-54000-atoma/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr