Home ΗΠΑ Μεγάλο αμερικανικό κανάλι: Το 2024 θα είναι η χρονιά που θα οδηγήσει σε μεγάλο αριθμό…ΘΑΝΑΤΩΝ…

Μεγάλο αμερικανικό κανάλι: Το 2024 θα είναι η χρονιά που θα οδηγήσει σε μεγάλο αριθμό…ΘΑΝΑΤΩΝ…

by _
0 comment 176 views
Μεγάλο αμερικανικό κανάλι: Το 2024 θα είναι η χρονιά που θα οδηγήσει σε μεγάλο αριθμό…ΘΑΝΑΤΩΝ…
Μεγάλο αμερικανικό κανάλι: Το 2024 θα είναι η χρονιά που θα οδηγήσει σε μεγάλο αριθμό…ΘΑΝΑΤΩΝ…

Προγνωστικός προγραμματισμός απο το CBS; «Το 2024 θα είναι η χρονιά που θα οδηγήσει σε μεγάλο αριθμό θανάτων».

Τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης στις ΗΠΑ παρουσιάζουν ένα τρομακτικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί το 2024 με «υψηλό αντίκτυπο», συγκεντρώνοντας τις απόψεις γύρω απο την εθνική ασφάλεια. Ήδη κατηγορούν την Κίνα, το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα…

Η πιο πιθανή μορφή ενός τέτοιου γεγονότος θα ήταν μια κυβερνοεπίθεση που θα καταστρέψει τον χρηματοπιστωτικό τομέα των ΗΠΑ ή το ηλεκτρικό δίκτυο. Τα αποτελέσματα θα ήταν, φυσικά, καταστροφικά και θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε εκτεταμένο χάος, οικονομική κατάρρευση αλλά και μεγάλο αριθμό θανάτων όπως σημειώθηκε στις προβλέψεις του.



Η παρουσιάστρια του «Face the Nation» του CBS News Catherine Herridge που είναι επίσης σύζυγος ενός αντισυνταγματάρχη στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ (*). Προειδοποίησε το κοινό ότι ένα επικείμενο «συμβάν μαύρου κύκνου» πρόκειται να συμβεί το 2024, που θα οδηγήσει σε μεγάλο αριθμό θανάτων.

*Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με καταγγελίες στην επιχείρηση «Operation Warp Speed» εμπλέκεται και ο στρατός των ΗΠΑ: Έχει σημασία ποιος το λέει: Το «Operation Warp Speed» ενορχηστρώθηκε με την πρόθεση να προκαλέσει «μαζική γενοκτονία».

Το Theblaze.com αναφέρει: Ο στατιστικολόγος Nassim Nicholas Taleb έκανε δημοφιλή τον όρο «συμβάν μαύρου κύκνου» (που έχει να κάνει με σπάνιο φαινόμενο εμφάνισης Μαύρων Κύκνων, δηλαδή γεγονότων που αλλάζουν δραματικά τα δεδομένα) στο βιβλίο του το 2007 «The Black Swan».

Όρισε τον όρο ως εξής: «Πρώτον, ένα  ακραίο φαινόμενο, καθώς βρίσκεται έξω από τη σφαίρα των τακτικών προσδοκιών, δεν μπορεί να υποδείξει πειστικά τη δυνατότητά του. Δεύτερον, έχει ακραίες επιπτώσεις. Τρίτον, παρά την ακραία θέση της, η ανθρώπινη φύση μάς κάνει να επινοούμε εξηγήσεις για την εμφάνισή του εκ των υστέρων, καθιστώντας την εξηγήσιμη και προβλέψιμη».



Οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, η άνοδος του Διαδικτύου, ο προσωπικός υπολογιστής, η κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και το τσουνάμι του Ειρηνικού του Δεκεμβρίου 2004 προφανώς χαρακτηρίζονται ως γεγονότα του μαύρου κύκνου. Σύμφωνα με τον Taleb, ο όρος δεν είναι, ωστόσο γενικός για «κάθε κακό πράγμα που μας εκπλήσσει».

Για παράδειγμα, ο στατιστικολόγος είπε στο New Yorker ότι η πανδημία του COVID-19 δεν ήταν ένα συμβάν μαύρου κύκνου επειδή ήταν προβλέψιμη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Herridge είπε ακόμη στους άλλους συμμετέχοντες στο CBS News ότι υπήρχαν ορισμένες ανησυχίες που συνέβαλαν στη “σκοτεινή” πρόβλεψή της, συμπεριλαμβανομένου ότι “αυτό το είδος διαρκούς αυξημένου επιπέδου απειλής που αντιμετωπίζουμε, οι πόλεμοι στο Ισραήλ και στην Ουκρανία”. Που είμαστε τόσο διχασμένοι σε αυτή τη χώρα με τρόπους που δεν έχουμε ξαναδεί. Νομίζω ότι αυτό δημιουργεί γόνιμο έδαφος για τους αντιπάλους μας, όπως η Βόρεια Κορέα, η Κίνα και το Ιράν».



Η Κίνα, η οποία συνεχίζει να εμβαθύνει τους  δεσμούς της με τη Ρωσία και επιδιώκει να εκτοπίσει τις ΗΠΑ απο την παγκόσμια σκηνή έως το 2049, έχει γίνει ολοένα και πιο ανταγωνιστική προς τις Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία χρόνια. Το κομμουνιστικό καθεστώς έχει υποβάλει τους Αμερικανούς σε εκστρατείες εκφοβισμού στο έδαφος των ΗΠΑ. Εναέριες απειλές από μαχητικά αεροσκάφη του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού· Βομβιστικές απειλές για πολιτικές επισκέψεις στην Ταϊβάν. κατασκοπεία και προσπάθειες πολιτικής αποσταθεροποίησης από πράκτορες. Η Κίνα ακόμη πουλάει ναρκωτικά ελεύθερα στους δυτικούς όπως την φαιντανύλη μέσω του διαδικτύου.

Η Βόρεια Κορέα απείλησε να εξαπολύσει προληπτικά πυρηνικό χτύπημα σε αντιπάλους της μετά τη διεξαγωγή δοκιμής διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου αυτόν τον μήνα, ανέφερε το Associated Press.

Το Ιράν απείλησε την περασμένη εβδομάδα ότι θα κλείσει τη Μεσόγειο Θάλασσα εάν οι ΗΠΑ και το Ισραήλ συνεχίσουν να διαπράττουν εγκλήματα στη Γάζα.

Η υποκίνηση ενός αρνητικού αντίκτυπου γεγονότος από ένα ή περισσότερα από αυτά τα εχθρικά έθνη είπε η Herridge δεν είναι εντελώς απρόβλεπτη.

Ο ανταποκριτής του CBS News, Ρόμπερτ Κόστα, είπε επίσης στο πάνελ, μετά την “πρόβλεψη” της Herridge ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν περαιτέρω διχασμό εάν ο Τραμπ καταδικαστεί για έγκλημα. Ένας άλλος συμμετέχων στο πάνελ υποστήριξε ότι το Ανώτατο Δικαστήριο «δεν πρόκειται να σώσει τον Ντόναλντ Τραμπ από την δίκη».

Η συντονίστρια για το πάνελ του CBS, Margaret Brennan, ολοκλήρωσε τις εικασίες λέγοντας: «Όποιος σας λέει τι θα συμβεί στις εκλογές και πώς θα εξελιχθούν τα γεγονότα τον επόμενο χρόνο, σας λέει ψέματα, υπάρχουν απλώς τόσες πολλές διαφορετικές μεταβλητές που όλοι μας παρακολουθούμε και όλοι μας ζυγίζουμε. Αλλά όπως είπε και αυτή… είναι επίσης ο λόγος που κανείς μας δεν θα κοιμάται άνετα τους επόμενους μήνες».

Δεν πέρασε απαρατήρητο απο τον Έλον Μασκ

Γιατί προγνωστικός προγραμματισμός;

Ο όρος προγνωστικός προγραμματισμός είναι όταν προετοιμάζεις το κοινό για γεγονότα που πρόκειται να συμβούν, είτε απεικονίζοντας τα σε μια ταινία ή μια τηλεοπτική εκπομπή και αργότερα γίνονται πραγματικότητα.

Καταρχάς να πούμε πως όλα τα παραπάνω προβλήματα που αναφέρθηκαν απο τους συμμετέχοντες στο πάνελ του CBS News και κυρίως απο την Catherine Herridge, είναι προβλήματα που δημιούργησαν οι ΗΠΑ με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Το γεγονός ότι προετοιμάζουν το κοινό εκφοβίζοντας το με αοριστολογίες για μεγάλο αριθμό θανάτων, το βρίσκουμε σε άλλες πηγές που είναι περισσότερο ακριβής.

Επείγουσα προειδοποίηση του Geert Vanden Bossche



Το άρθρο αυτό είναι λίγο επικάλυψη αυτού που έχει πραγματικά ενδιαφέρον να διαβάσεται και θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως αν πέσει στην τσιμπίδα των ellinikon hoaxes θα το ρίξουν…

Για παράδειγμα: Ο Δρ Geer Vanden Bossche που είναι ο πλέον ειδικός για τα εμβόλια και μέχρι σήμερα δεν έχει πέσει έξω στις προβλέψεις του. Προειδοποίησε για τεράστιο αριθμό θανάτων το 2024 εξαιτίας των εμβολίων.

Πριν αναφέρουμε τι είπε, θα ήταν ενδιαφέρον για όσους δε τον γνωρίζουν, να ρίξουν μια ματιά στο βιογραφικό του:

Ο Δρ Geer Vanden Bossche αφού πήρε το διδακτορικό του στην Ιολογία από το Πανεπιστήμιο του Hohenheim στη Γερμανία. Πραγματοποίησε πολλούς διορισμούς επικουρικών καθηγητών σε πανεπιστήμια στο Βέλγιο και τη Γερμανία. Μετά την καριέρα του στον Ακαδημαϊκό χώρο, ο Geert εντάχθηκε σε διάφορες εταιρείες εμβολίων (GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Solvay Biologicals) για να υπηρετήσει διάφορους ρόλους καθαρά στον τομέα των εμβολίων καθώς και στην ανάπτυξη εμβολίων. Στη συνέχεια, εντάχθηκε στην ομάδα Global Health Discovery του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates στο Σιάτλ (ΗΠΑ) ως Ανώτερος Υπεύθυνος Προγράμματος. Εργάστηκε επίσης με την Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI) στη Γενεύη ως Ανώτερος Διευθυντής Προγράμματος Έμπολα και στη συνέχεια εντάχθηκε στο Γερμανικό Κέντρο Έρευνας Λοιμώξεων στην Κολωνία ως επικεφαλής του Γραφείου Ανάπτυξης Εμβολίων.

Ο Δρ Geer Vanden Bossche σίγουρα ξέρει πολλά που δεν γνωρίζουν οι καλύτεροι επιστήμονες στον κόσμο, απο την πρώτη στιγμή έχει μιλήσει για τις θανατηφόρες παρενέργειες των εμβολίων Covid19 και έχει αποτρέψει τον κόσμο απο το να τα λάβει.

Τι είπε λοιπόν σε πρόσφατη συνέντευξη:

«Το 30% έως 40% του εμβολιασμένου πληθυσμού θα αποδεκατιστεί»

Οι σκέψεις μου είναι σίγουρα πως οι απώλειες θα είναι τεράστιες. Και μισώ να το λέω αυτό, ειδικά τώρα τα Χριστούγεννα, μισώ τον εαυτό μου που το λέω, αλλά κάποιος πρέπει να πει τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

Δεν είμαι αδίστακτος άνθρωπος. Δεν μπορώ να δικαιολογηθώ που μεταφέρω ένα τόσο φρικτό μήνυμα. Δεν μπορώ να δικαιολογηθώ γι’ αυτό. Πρέπει να με συγχωρείτε για το γεγονός ότι έχασα το χρονοδιάγραμμα.

Αυτό οφείλεται στην επανεστίαση μου στο ανοσοποιητικό. Θυμηθείτε ότι η επανεστίαση του ανοσοποιητικού οδηγεί στην διαφυγή του ανοσοποιητικού, αλλά επιτρέπει στο ανοσοποιητικό σύστημα να επανέλθει για λίγο, να ανακάμψει λίγο (μέσω εμβολίων) και να επιστρέψει σε πολύ χειρότερη κατάσταση. Αυτό είναι προς όφελος του ιού γιατί με αυτόν τον τρόπο παρατείνει την περίοδο εξάπλωσης του και συνεπώς της επιβίωσης του.



Άρα δεν υπάρχει πια ανοσολογική επαναεστίαση. Αυτό το πράγμα τώρα προχωράει, πηγαίνει πολύ γρήγορα και όλη η πίεση του ανοσοποιητικού είναι τώρα σε αυτόν τον μικρό τομέα.

Η νέα παραλλαγή JN-1 του COVID-19 απειλεί την ζωή των εμβολιασμένων

Ο διάσημος κατασκευαστής εμβολίων και ιολόγος, Δρ Geert Vanden Bossche, μίλησε σχετικά με την εμφάνιση της νέας παραλλαγής COVID-19, JN-1, προειδοποιώντας για σημαντικούς κινδύνους, μεταξύ των πληθυσμών που έχουν ήδη εμβολιαστεί κατά του COVID-19.

Ο Δρ. Bossche ξεκινησε την ανάλυσή του τονίζοντας το αναπόφευκτο της συνεχιζόμενης εξέλιξης των ολοένα και πιο μολυσματικών παραλλαγών του SARS-CoV-2. Ωστόσο, η μεγάλη ανησυχία είναι το JN-1, το οποίο λέει ότι όχι μόνο θα είναι πιο μολυσματικό, αλλά έχει επίσης τη δυνατότητα να ξεπεράσει και να εκτοπίσει προηγούμενες παραλλαγές. Αυτό που κάνει αυτή την παραλλαγή ιδιαίτερα ανησυχητική είναι η συσχέτισή της με την ταυτόχρονη αύξηση της νοσηλείας C-19 και των ποσοστών θανάτων που παρατηρούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες.

Το ερώτημα είναι: Ο κόσμος είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει αυτή τη νέα απειλή; Ο Δρ Bossche όχι μόνο υπογραμμίζει την πιθανότητα εμφάνισης μιας εντελώς νέας παραλλαγής σε χώρες με υψηλό βαθμό εμβολιασμού, αλλά προβλέπει μια τεράστια αύξηση της θνησιμότητας 30 με 40 τοις εκατό, μεταξύ των εμβολιασμένων.

Αυτή είναι μια επείγουσα έκκληση για δράση για όλους όσους έχουν ήδη λάβει το εμβόλιο κατά του COVID-19.

Στο επίκεντρο της ανησυχίας του Δρ. Bossche αναφέρει πως τα ενισχυτικά εμβόλια θα εξουδετέρωναν παραλλαγές όπως το JN-1 μόνο προσωρινά και έπειτα θα την μετετρέπε σε ένα γρήγορο αποστολέα μόλυνσης. Αυτό, με τη σειρά του, δημιουργεί επιλεκτική πίεση στις παραλλαγές, οδηγώντας στην εμφάνιση περισσότερων μολυσματικών στελεχών.

Ο Δρ Bossche υπογράμμισε τη σημασία των μη εξουδετερωτικών αντισωμάτων (NNAbs), εξηγώντας ότι η συλλογική μείωση αυτών, ιδιαίτερα στους εμβολιασμένους πληθυσμούς, δημιουργεί ένα περιβάλλον για την ταχεία μετάλλαξη του SARS-CoV-2. Αυτή η μετάλλαξη, με τη σειρά της, θέτει σε κίνδυνο την ικανότητα του ανοσοποιητικού συστήματος να αποτρέπει τη λοιμογόνο δράση της νόσου, με αποτέλεσμα υψηλά ποσοστά μόλυνσης χωρίς την προστασία με αντισώματα έναντι των παραλλαγών COVID-19.

Μπροστά σε αυτές τις αυξανόμενες ανησυχίες, τίθεται το αναπόφευκτο ερώτημα: Προβλέπονται νέα lockdown; Με την επικείμενη απειλή της παραλλαγής JN-1, η πιθανότητα όμως αυστηρότερων περιορισμών για την εξάπλωση του ιού γίνεται μια πραγματικότητα που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε. Αντιμετωπίζει για άλλη μια φορά ο παγκόσμιος πληθυσμός την προοπτική να αντιμετωπίσει δρακόντεια μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας;

Ο Δρ. Bossche επισημαίνει την απροσδόκητη άνοδο της παραλλαγής Ômicron, η οποία εξέπληξε την επιστημονική κοινότητα με τις σημαντικές αλλαγές της στην περιοχή υποδοχέα πρωτεΐνης S (S-RBD). Προειδοποιεί ότι, σε αντίθεση με την Ômicron, η επόμενη παραλλαγή όχι μόνο θα αυξήσει τη μεταδοτικότητα, αλλά θα παρουσιάσει επίσης υψηλή μολυσματικότητα, εντείνοντας περαιτέρω την παγκόσμια απειλή.

Μέσα σε αυτές τις ανατριχιαστικές προβλέψεις, ο Δρ Bossche φέρνει μια νότα ελπίδας τονίζοντας ότι, σε αντίθεση με τους εμβολιασμένους, οι μη εμβολιασμένοι έχουν ήδη μεταβεί σε κυτταρική έμφυτη ανοσία. Αυτή η μετάβαση τους κάνει λιγότερο επιρρεπείς στις επίφοβες παραλλαγές και τολμά να ισχυριστεί ότι «η Αφρική θα ειναι η απόλυτα κερδισμένη» λόγω των χαμηλών ποσοστών εμβολιασμού.

Στο απόγειο της ανάλυσής του, ο Δρ Bossche δεν παραλείπει ποτέ να δείχνει με το δάχτυλο. Κατηγορεί τους εμπλεκόμενους φορείς του μαζικού προγράμματος εμβολιασμού, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), για την εξέλιξη της πανδημίας. Χαρακτηρίζει το πρόγραμμα μαζικών εμβολιασμών ως όχι μόνο μετατροπή της φυσικής πανδημίας σε ανοσολογική απόδραση, αλλά ως το μεγαλύτερο και πιο επικίνδυνο πείραμα κέρδους λειτουργίας στην ιστορία της βιολογίας.

Η προειδοποίηση του Δρ. Bossche είναι κάτι περισσότερο από μια έκκληση για προβληματισμό αλλά είναι έκκληση για άμεση δράση. Ο κόσμος αντιμετωπίζει μια νέα περίπλοκη φάση της απάτης του Covid19, η παγκόσμια κοινωνία, οι ηγέτες στον τομέα της υγείας και τα άτομα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να λάβουν προληπτικά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Είναι σημαντικό οι άνθρωποι, ειδικά όσοι είναι εμβολιασμένοι, να γνωρίζουν τους επικείμενους κινδύνους. Η αβεβαιότητα κρέμεται για το μέλλον, αλλά η αποφασιστική δράση μπορεί να διαμορφώσει την έκβαση αυτής της παγκόσμιας καταστροφής. Το μήνυμα είναι σαφές: η ώρα να δράσουμε είναι τώρα, πριν χτυπήσει το κύμα της παραλλαγής JN-1 του COVID-19, αμφισβητώντας την ικανότητα της ανθρωπότητας να ελέγξει την πορεία αυτής της απάτης.

πηγη

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr