Home Κορωνοϊος Τρελό χρήμα για τον Νίκo Σύψα και Χριστουγεννιάτικο δωρο. Ψήφισαν το ακαταδίωκτo!!! – Αυτός ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ προωθούσε τα εμβόλια του θανάτου…!!!

Τρελό χρήμα για τον Νίκo Σύψα και Χριστουγεννιάτικο δωρο. Ψήφισαν το ακαταδίωκτo!!! – Αυτός ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ προωθούσε τα εμβόλια του θανάτου…!!!

by _
0 comment 148 views
Τρελό χρήμα για τον Νίκo Σύψα και Χριστουγεννιάτικο δωρο. Ψήφισαν το ακαταδίωκτo!!! – Αυτός ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ προωθούσε τα εμβόλια του θανάτου…!!!
Τρελό χρήμα για τον Νίκo Σύψα και Χριστουγεννιάτικο δωρο. Ψήφισαν το ακαταδίωκτo!!! – Αυτός ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ προωθούσε τα εμβόλια του θανάτου…!!!

Τρελό χρήμα για τον Νίκo Σύψα και Χριστουγεννιάτικο δωρο. Ψήφισαν το ακαταδίωκτo!!! – Αυτός ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ προωθούσε τα εμβόλια του θανάτου…!!!


ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Τρελό χρήμα για τον Νίκo Σύψα και Χριστουγεννιάτικο δωρο…Ψήφισαν το ακαταδίωκτo ! ! !

Ψήφισαν το ακαταδίωκτο για να μην τους διώξει κανένας για τα εγκλήματα…

Τρελό χρήμα για τον Νίκο Σύψα από φαρμακευτικές εταιρείες για δήθεν μελέτες …

Αυτός ο άνθρωπος προωθούσε τα εμβόλια του θανάτου…

Δεν έκανε ως μέλος της Επιτροπής των λοιμοξιολόγων, για όσα είπε και τον πανικό που διέσπειρε. Ορίστε τι πρόβλεπε η απόφαση–σκάνδαλο της κυβέρνησης, εκείνη τη εποχή που ήταν σε… έξαρση ο κορωνοϊός: «Ευθύνη των μελών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολασμών, δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στο πλαίσιο της λειτουργίας των ως άνω Επιτροπών. Δίωξη επιτρέπεται μόνο για συκοφαντική δυσφήμηση ή εξύβριση».

Αποφάσεις με πολλά λεφτά

Παρακάτω λοιπόν, θα διαβάσατε ορισμένες αποφάσεις που αναρτήθηκαν στην Διαύγεια – όπως προαναφέρθηκε – με τις «συνεργασίες» λοιμωξιολόγων και φαρμακευτικών εταιρειών για τον κορωνοϊό με πρωταγωνιστή τον Νικόλαο Σύψα. Για να μην υπάρξει… παρεξήγηση ή παρανόηση, είναι όλα νόμιμα και φορολογημένα (σ.σ. στις τελικές τιμές που αναφέρονται, δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ).

Πρέπει πρώτα όμως να σημειωθούν τα εξής: – Πάντα θα υπάρχουν ανήθικες πράξεις που θα είναι νόμιμες αλλά και νόμιμες πράξεις που θα είναι ανήθικες. Το να είσαι ηθικός και δίκαιος αλλά και νόμιμος είναι το ζητούμενο αλλά και το ιδανικό, όμως πόσο εύκολο είναι να είσαι όλα αυτά όταν το ηθικό και το νόμιμο πολλές φορές δεν συνυπάρχουν;

– Πώς μπορεί να γνωρίζει ο Έλληνας πολίτης ότι η κρίση αυτών των επιστημόνων παρέμενε ανεπηρέαστη, όταν προηγουμένως έχει αυτού του είδους την οικονομική συνεργασία με εταιρίες των οποίων τα συμφέροντα είναι τεράστια στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας; Οι νόμιμες

περιπτώσεις, που φαντάζουν ωστόσο ανησυχητικές, είναι πολλές…

Πάρτε μια βαθιά ανάσα (σ.σ. δεν είναι όλες οι αποφάσεις). Έχουμε και λέμε:

• 17/05/2016: 13.175 ευρώ. Χρηματοδότης :

ASTELLAS PHARMACEUTICALS ΑΕΒΕ. Τίτλος έργου:

Κλινική μελέτη.

• 12/02/2020: 12.535 ευρώ .Χρηματοδότης:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΜΕΣΩ UNIVERSITY COLLEGE

LONDON. Τίτλος έργου: «Μια διεθνής μελέτη παρατήρησης για την περιγραφή ενηλίκων που νοσηλεύονται με γρίπη ή άλλους επιλεγμένους

αναπνευστικούς ιούς/στόχους-Μελέτη αναπνευστικών ιών σε νοσηλευόμενους ασθενείς».

• 09/09/2019: 71.036 ευρώ. Χρηματοδότης : INC

RESEARCH HELLAS S.A. μέσω SYNEOS HEALTH UK LTD.

Τίτλος έργου: Μιας φάσης 3, τυχαιοποιημένη, διπλά τυφλή, ελεγχόμενη με ενεργό φάρμακο μελέτη για τη σύγκριση της  αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας της ριδινιλαζόλης (200 mg, bid) χορηγούμενης για 10 ημέρες με τη βανκομυκίνη (125 mg, qid) χορηγούμενη για 10 ημέρες στη θεραπεία της λοίμωξης από το Clostridium difficile (CDI)

• 28/6/2019: 114.201 ευρώ. Χρηματοδότης : CIDARA

THERAPEUTICS INC. μέσω PSI CRO AG. Τίτλος έργου:

«Μια πολυκεντρική, τυχαιοποιημένη, διπλά τυφλή μελέτη φάσης 3 για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του ενέσιμου rezafungin έναντι της ενδοφλέβιας κασποφουγκίνης ακολουθούμενη από προαιρετική από στόματος θεραπεία αποκλιμάκωσης με φλουκοναζόλη, στη θεραπεία ασθενών με καντινταιμία ή/και διηθητική καντιντίαση (μελέτη ReSTORE).

• 20/11/2019: 8.000 ευρώ. Χρηματοδότης :

GLAXOSMITHKLINE ΑΕΒΕ. Θέμα: «Αποδοχή δωρεάς

ποσού 8.000 ευρώ, από την εταιρεία GLAXOSMITHKLINE ΑΕΒΕ, για την οικονομική ενίσχυση του Εργαστηρίου-Κλινικής Παθολογικής Φυσιολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «ΛΑΪΚΟ» με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή της Ιατρικής

Σχολής, κ. Ν. Σύψα».

• 13/03/2019: 10.000 ευρώ. Χρηματοδότης : ΕΛΠΕΝ

Α.Ε. Θέμα: «Αποδοχή δωρεάς ποσού 10.000 ευρώ, από την εταιρεία ΕΛΠΕΝ Α.Ε. για την οικονομική ενίσχυση

του Εργαστηρίου και Κλινικής Παθολογικής Φυσιολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «ΛΑΪΚΟ» με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Αναπλ. Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής, κ. Ν. Σύψα».

• 11/02/2019: 14.589 ευρώ. Χρηματοδότης : Pfizer

Hellas Α.Ε. Θέμα: «Αποδοχή δωρεάς ποσού 14.589,40

ευρώ, από την εταιρείαPfizer Hellas Α.Ε, για την οικονομική ενίσχυση του Εργαστηρίου και Κλινικής Παθολογικής Φυσιολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «ΛΑΪΚΟ» με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Αναπλ. Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής, κ. Ν. Σύψα».

• 06/06/2018: 7.000 ευρώ. Χρηματοδότης : GILEAD

SCIENCES ΕΛΛΑΣ Μ. Ε.Π.Ε. Θέμα: «Αποδοχή δωρεάς

ποσού 7.000 ευρώ, από την εταιρεία GILEAD SCIENCES ΕΛΛΑΣ Μ. Ε.Π.Ε., για την οικονομική ενίσχυση του

εκπαιδευτικού έργου της Μονάδας Λοιμώξεων του Εργαστηρίου-Κλινικής Παθολογικής Φυσιολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «ΛΑΪΚΟ» με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής, κ. Ν. Σύψα».

• 11/03/2020: 60.660 ευρώ. Συμβαλλόμενο Μέρος:

Merck Sharp Dohme ΑΦΒΕΕ. Αντικείμενο Σύμβασης:

Διεξαγωγή Μελέτης με τίτλο «Effects of an Antimicrobial Stewardship Program on the prevalence of multidrug-resistant gram-negative pathogens, in an area of high consumption antibiotics and high resistance

rates».

• 08/04/2020: 20.000 ευρώ. Χρηματοδότης :

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ. Τίτλος έργου: «Επιστημονική

Υποστήριξη Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Ε.Κ.Π.Α. Ν. Σύψα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού (COVID-19)».

• 09.04/2020: 17.777 ευρώ. Θέμα: Την έγκριση δέσμευσης του συνόλου των πιστώσεων του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του έργου/

προγράμματος με Κ.Ε. 16610 και τίτλο «Επιστημονική Υποστήριξη Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Ε.Κ.Π.Α. Ν. Σύψα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού (COVID-19)» (ΑΔΑ ΩΨ9346ΨΖ2Ν-ΣΔ7) για το οικονομικό έτος 2020, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 17.777,78 ευρώ…».

πηγη

https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/12/blog-post_964.html?fbclid=IwAR0BQrEJu9-52rth7MKAlvnALKZu5WT5tT81nHi42i3JM1tcHwuiQ6jIACk

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr