Home Κορωνοϊος Όλο και περισσότεροι ειδικοί του lockdown παραδέχονται ότι έκαναν λάθος, τώρα εκλιπαρούν για συγχώρεση

Όλο και περισσότεροι ειδικοί του lockdown παραδέχονται ότι έκαναν λάθος, τώρα εκλιπαρούν για συγχώρεση

by _
0 comment 90 views
Όλο και περισσότεροι ειδικοί του lockdown παραδέχονται ότι έκαναν λάθος, τώρα εκλιπαρούν για συγχώρεση
Όλο και περισσότεροι ειδικοί του lockdown παραδέχονται ότι έκαναν λάθος, τώρα εκλιπαρούν για συγχώρεση

Όλο και περισσότεροι ειδικοί του lockdown παραδέχονται ότι έκαναν λάθος, τώρα εκλιπαρούν για συγχώρεση


Όλο και περισσότεροι ειδικοί του lockdown παραδέχονται ότι έκαναν λάθος, τώρα εκλιπαρούν για συγχώρεση.. Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Lance D. Johnson στο Natural News. 

Οι ιατρικοί «ειδικοί» που απαίτησαν από όλους τους ανθρώπους να «εμπιστεύονται την επιστήμη» και να μείνουν μασκοφόροι και κλειδωμένοι μέχρι να διατεθεί ένα εμβόλιο, αρχίζουν να βλέπουν πόσο δόλια και καταστροφικά είναι πραγματικά τα ολοκληρωτικά συστήματα πεποιθήσεών τους. Οι ειδικοί του lockdown αρχίζουν να παραδέχονται ότι έκαναν λάθος σε όλα, και ορισμένοι εκλιπαρούν ακόμη και για συγχώρεση . Σε ένα επεισόδιο του προγράμματος «Real Time» του Bill Maher, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης Scott Galloway παραδέχτηκε ότι έκαναν λάθος που υποστήριξαν τα lockdown και τώρα ζητά συγχώρεση.

«Ήμουν στο διοικητικό συμβούλιο του σχολείου του παιδιού μου κατά τη διάρκεια του COVID. Ήθελα μια πιο σκληρή πολιτική lockdown», είπε ο κ. Galloway. «Εκ των υστέρων, έκανα λάθος».

«Η ζημιά στα παιδιά που τα κρατούσαν εκτός σχολείου για περισσότερο χρόνο ήταν μεγαλύτερη από τον κίνδυνο. Αλλά εδώ είναι η ουσία: Εγώ, οι σπουδαίοι μας άνθρωποι στο [CDC], θα ήθελα να πιστεύω ότι ο κυβερνήτης [Andrew Cuomo], λειτουργούσαμε όλοι με ατελή πληροφόρηση και κάναμε το καλύτερο δυνατό», θρηνούσε. «Ας μάθουμε από αυτό. Ας λογοδοτήσουμε ο ένας τον άλλον, αλλά ας φέρουμε λίγη χάρη και συγχώρεση».

Τα μοντέλα των ειδικών προκάλεσαν παγκόσμιο πανικό, τροφοδοτώντας ιατρικά σφάλματα και κοινωνική καταστροφή

Ένας άλλος υπέρμαχος του lockdown άλλαξε επίσης γνώμη. Ο Δρ Ari Joffe, κλινικός καθηγητής παιδιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα στον Καναδά, πήγε all-in για lockdown, μαζικές καραντίνες και ιατρικές εντολές. Βλέπει τώρα ότι συμμετείχε σε «ομαδική σκέψη» και έπαιρνε κακές αποφάσεις από φόβο, παρόλο που, εκείνη την εποχή, οι υπάλληλοι της δημόσιας υγείας είχαν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονταν για να λάβουν ορθές αποφάσεις και να συμπεριφέρονται στους ανθρώπους με αξιοπρέπεια.

Μια  δημοσίευση με κριτές που συντάχθηκε από τον Δρ. Joffe εξετάζει πιο προσεκτικά την ομαδική σκέψη που οδήγησε τους ηγέτες της δημόσιας υγείας σε μια κατάσταση ανεγκέφαλου τρόμου και κακοποίησης. Η Ομάδα Ανταπόκρισης του Imperial College για τον COVID-19 δημοσίευσε ένα μοντέλο στις 16 Μαρτίου 2020, το οποίο προέβλεπε «θα υπάρξουν 510.000 θάνατοι στη Μεγάλη Βρετανία και 2,2 εκατομμύρια θάνατοι στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι τα μέσα Απριλίου, ξεπερνώντας τη ζήτηση της ΜΕΘ κατά 30 φορές». Οι ειδικοί είπαν ότι εάν τα lockdown δεν επιβάλλονταν από τις κυβερνήσεις για περισσότερο από τα δύο τρίτα του χρόνου σε διάστημα δύο ετών, θα υπήρχαν «7,0 δισεκατομμύρια μολύνσεις και 40 εκατομμύρια θάνατοι» παγκοσμίως. Το αποτέλεσμα από αυτό το μόντελινγκ ήταν διάχυτος φόβος, είπε ο Δρ Joffe, ο οποίος βοήθησε να διαδοθεί.

Ο Δρ Κέβιν Μπας, έβδομος φοιτητής ιατρικής και ερευνητής σε ιατρική σχολή του Τέξας, παραδέχεται ότι έκανε λάθος που υποστήριξε τα lockdown. Είπε ότι το μόντελινγκ στο Imperial College και οι αναφορές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας τον έπεισαν να πάει all-in με lockdown. «Ήμουν πάντα «Covidian». Πάντα πίστευα ότι πρέπει να έχουμε lockdown, να έχουμε εντολές μάσκας και εντολές εμβολίων, και ήμουν πολύ αυταρχικός».

«Κοιτάζοντας πίσω τώρα, είναι ντροπιαστικό», είπε ο Δρ Μπας.

Η επιδημία χρόνιων ασθενειών πρέπει να αντιμετωπιστεί για την κατάλληλη καταπολέμηση της μολυσματικής νόσου

Οι στρατηγικές για τη θεραπεία των μολυσματικών ασθενειών έκλεισαν  και λογοκρίθηκαν σε κάθε βήμα, καθώς οι ηγέτες της δημόσιας υγείας και οι επικεφαλής των μέσων ενημέρωσης απαιτούσαν περισσότερα lockdown και περιορισμούς που αψηφούσαν κάθε λογική και απειλούσαν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Από κλειστά πάρκα και μασκοφόρους μαθητές μέχρι οικογένειες που χωρίστηκαν βίαια στα νοσοκομεία, εκκλησίες που έκλεισαν τις συνελεύσεις… ήταν όλα περιττά και επιβλαβή για όλους. Η συνθηκολόγηση με αυτήν την ομαδική σκέψη οδήγησε σε ψυχικά άρρωστα πρότυπα συμπεριφοράς , ψυχώσεις, παράνοια και παρορμήσεις ελέγχου/μίσους που έπληξαν τον ίδιο τον κοινωνικό και ηθικό ιστό της κοινωνίας.

Ο Δρ Joffe είπε στους  The Epoch Times  ότι αρχικά υποστήριξε όλα τα μέτρα καραντίνας που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση επειδή πίστευε ότι «τα lockdown θα μείωναν τη μετάδοση του ιού και τους θανάτους, όπως ήταν περίφημα, ανακριβώς και ταυτολογικά διαμορφωμένα στο Imperial College». Όπως πολλοί στην κοινότητα της ελευθερίας της υγείας γνώριζαν ήδη από την αρχή, η ταλαιπωρία και ο θάνατος κατά τη διάρκεια του 2020-2023 δεν θα μπορούσαν ποτέ να αποτραπούν με τρομακτικές συμπεριφορές, απομόνωση και διχασμό. 

Οι ολοκληρωτικές πράξεις του χωρισμού της οικογένειας, της λογοκρισίας και του καταναγκαστικού εμβολιασμού ενίσχυσαν μόνο τα προβλήματα στο ιατρικό σύστημα, οδηγώντας σε υψηλότερη συχνότητα ιατρογενών λαθών και σε μεγαλύτερο αριθμό ασθενών που δεν υποβλήθηκαν σε θεραπεία και κακοποιήθηκαν.

Καθώς περνούσε ο καιρός, ο Δρ. Joffe άρχισε να συνειδητοποιεί ότι η υποστήριξή του στα lockdown προερχόταν από μια προνομιακή θέση που «απέτυχε να αναγνωρίσει ότι η μοναξιά, η ανεργία και οι δυσμενείς εμπειρίες της παιδικής ηλικίας αποτελούν κορυφαίους παράγοντες κινδύνου για μείωση της διάρκειας ζωής, προβλήματα ψυχικής υγείας και χρόνια μη -μεταδοτικές ασθένειες.” 

Τελικά, είναι οι  χρόνιες παθήσεις υγείας και τα αυτοάνοσα νοσήματα  (διάχυτα σε όλο τον πληθυσμό και επιδεινωμένα από τοξικά, φλεγμονώδη εμβόλια)  που οδήγησαν στα χειρότερα αποτελέσματα από μολυσματικές ασθένειες  τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Για να υπάρξει πραγματική συγχώρεση, πρέπει να υπάρξει λογοδοσία και πρέπει να γίνουν τεράστιες αλλαγές στα ίδια τα συστήματα που οπλίστηκαν εναντίον του λαού.

lumi-news.gr

Όλο και περισσότεροι ειδικοί του lockdown παραδέχονται ότι έκαναν λάθος, τώρα εκλιπαρούν για συγχώρεση

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr