Home ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΙΤΕ την απίστευτη ταινία του Χόλιγουντ… «ΕΛΕΝΗ» (ELENI) που εκθέτει τις θηριωδίες των Κομμουνιστών στην Ελλάδα!!!

ΔΕΙΤΕ την απίστευτη ταινία του Χόλιγουντ… «ΕΛΕΝΗ» (ELENI) που εκθέτει τις θηριωδίες των Κομμουνιστών στην Ελλάδα!!!

by _
0 comment 124 views

ΔΕΙΤΕ την απίστευτη ταινία του Χόλιγουντ… «ΕΛΕΝΗ» (ELENI) που εκθέτει τις θηριωδίες των Κομμουνιστών στην Ελλάδα!!!

Popi Georgiadou

Καλησπέρα φίλοι μου! Μπορεί να μην είναι στο πνεύμα των ημερών μα μετά από προτροπή φίλων κάθησα κ είδα την ταινία Ελένη….

Ένας Τζων Μάλκοβιτς φοβερός κ η μάνα του η Ελένη η ηθοποιός Kate Nelligan απίστευτη φοβερή μάνα Ελληνίδα που θα έκανε τα πάντα για τα παιδιά της, ακόμη κ αν αυτό σήμαινε την δική της καταδίκη!

Μια ταινία για όσους δεν την γνωριζουν(σαν κ εμένα μέχρι πριν λίγες ώρες)-μια ταινία με την τραγικότητα που φέρει ένας εμφύλιος πόλεμος με ότι συνεπάγεται αυτό…με όλες τις αθλιότητες πορωμενων μυαλών που ,,τα κάνουν όλα για το καλό της Ελλάδας,, κ ενάντια στον ,, φασισμό,,…

Η ταινία αυτή προβλήθηκε μόνο λίγες μέρες στην Ελλάδα αλλά λόγω ‘δημοκρατικών’ απειλών , βομβιστικών επιθέσεων, ξυλοδαρμών και προπηλακισμών των θεατών από τους οργανωμένους οπαδούς του ΚΚΕ, τελικώς η προβολή της διεκόπη.

Το γύρισμα των κυρίων σκηνών του έργου στο χωριό Λιά της Ηπείρου, όπου διεδραματίσθησαν τα δραματικά γεγονότα της εκτελέσεως της μητέρας του Ελένης και της Θείας του Αλέξως από τους κομμουνιστές και που περιγράφονται στο βιβλίο ”Ελένη” του Νίκου Γκατζογιάννη, απαγορεύτηκαν από την κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ και τελικά η ταινία γυρίστηκε στην.. Ισπανία!!!

Από μένα θα πω μόνο αυτό!! Αξίζει να την δείτε!

Μαζί με το βιβλίο του Ν.Καζαντζακη, οι αδελφοφαδες, που επίσης περιγράφει τον εμφύλιο άλλο ένα έργο που πρέπει να διαβάσει κ να δει κανείς ξανά κ ξανά μήπως λέω μήπως διώξουμε από πάνω μας την αρρώστια της αλληλοεξόντωσης…

Καλό βράδυ σ όλους! 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr