Home ΗΠΑ Μεγάλη παραδοχή από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) για τα…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ!!!

Μεγάλη παραδοχή από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) για τα…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ!!!

by _
0 comment 118 views
Μεγάλη παραδοχή από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA)
Μεγάλη παραδοχή από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA)

Μεγάλη παραδοχή από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA)


Μεγάλη παραδοχή από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ(FDA).. Ο FDA παραδέχεται ότι γνώριζε ότι τα τρυπήματα mRNA προκαλούσαν καρδιακά προβλήματα… Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) γνώριζε ότι τα εμβόλια mRNA προκαλούσαν καρδιακές προσβολές, αλλά τα ενέκρινε βιαστικά ούτως ή άλλως, σύμφωνα με πρόσφατα έγγραφα που κυκλοφόρησαν.

Το thepeoplesvoice αναφέρει: Μία από τις εταιρείες που έλαβε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) για το νέο τους εμβόλιο mRNA ήταν η Pfizer. Παρά το σκιερό ιστορικό, η Pfizer έλαβε προνομιακή μεταχείριση στο FDA λόγω διασυνδέσεων με κυβερνητικούς αξιωματούχους. Μετά από βιαστικά πειράματά τους μέσω κλινικών δοκιμών το 2020, η Pfizer και η FDA απέκρυψαν δεδομένα παρενεργειών σχετικά με τα νέα τους εμβόλια.



Στην πραγματικότητα, καθώς εκτοξεύονταν οι τοξικές λήψεις, η Pfizer και η FDA δεν δημοσίευσαν ποτέ τα πραγματικά δεδομένα και τα δεκάδες χιλιάδες έγγραφα που υποστήριζαν τις EUA τους. Αυτές οι ξεδιάντροπες οντότητες στην πραγματικότητα αγωνίστηκαν στα δικαστήρια για να διατηρήσουν τα δεδομένα κρυφά για έως και 75 χρόνια.

Η FDA γνώριζε ότι υπήρχαν σοβαρά προβλήματα υγείας με τα εμβόλια για τον COVID, αλλά τα ενέκρινε ούτως ή άλλως χωρίς διαφάνεια

Δεδομένου ότι αυτά τα «εμβόλια» EUA είναι ιατρική παρέμβαση, η διαφάνεια των υποστηρικτικών δεδομένων είναι απαραίτητη για την αρχή της ενημερωμένης συναίνεσης, για να βοηθήσει τους παρόχους ιατρικών υπηρεσιών και τα άτομα να κάνουν ορθές επιλογές για το σώμα τους και το μέλλον τους. Εάν υπήρχε ένα ίχνος επιστημονικής ακεραιότητας στα κρατικά μας ιδρύματα, τότε τα κλινικά δεδομένα θα έπρεπε να είχαν κοινοποιηθεί στο κοινό πριν από την κυκλοφορία των εμβολίων και θα έπρεπε να είχαν επιτραπεί σε ανεξάρτητους ερευνητές και επιστήμονες να αναθεωρήσουν και να αναλύσουν τα δεδομένα.

Ωστόσο, αυτά τα έγγραφα Pfizer και FDA δεν ήταν διαθέσιμα στο κοινό πριν από την κυκλοφορία των εμβολίων. Στην πραγματικότητα, τα έγγραφα δεν κατέστησαν διαθέσιμα έως ότου ένας δικαστής διέταξε την FDA και την Pfizer να τα αποδεσμεύσουν μετά από αγωγή κατά του FDA για τον Νόμο περί Ελευθερίας Πληροφοριών (FOIA). Τώρα, 800 ημέρες αφότου η FDA ενέκρινε τα «ασφαλή και αποτελεσματικά» εμβόλια κατά του COVID-19, τα έγγραφα είναι τελικά διαθέσιμα στο κοινό για έλεγχο.

Τώρα, ανεξάρτητοι επιστήμονες και ερευνητές μπορούν να δουν ακριβώς τι είδαν οι ρυθμιστές της FDA όταν πήραν την απόφασή τους να προωθήσουν τα εμβόλια για τον COVID στο κοινό. Λάβετε υπόψη ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούσαν προπαγάνδα βιοτρομοκρατίας, ψευδή φυλάκιση (μέσω lockdown και παράνομων καραντινών) για να εξαναγκάσουν το κοινό να λάβει αυτά τα πειραματικά εμβόλια προκειμένου να «επιστρέψει στην κανονικότητα».



Όχι μόνο υπήρχαν σοβαρά θέματα ασφαλείας με αυτά τα πειραματικά εμβόλια – συμπεριλαμβανομένων των διαταραχών των αιμοπεταλίων, της καρδιακής φλεγμονής και της ενισχυμένης νόσου που σχετίζεται με το εμβόλιο (VAED) – αλλά υπήρχαν επίσης ενδείξεις ότι οι κυβερνητικές ρυθμιστικές αρχές γνώριζαν ότι αυτά τα προβλήματα επρόκειτο να προκληθούν σημαντικά και τα συστήματα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών δεν ήταν σε θέση να ποσοστικοποιήσουν το ζήτημα στον πληθυσμό.

Οι ανησυχίες τους συγκαλύφθηκαν, καθώς ο πληθυσμός ουσιαστικά δηλητηριάστηκε από ένα επιβλαβές και αναποτελεσματικό προϊόν. Στα έγγραφα, η FDA ανέφερε ότι γνώριζε ότι το δικό της σύστημα παρακολούθησης ασφάλειας «δεν επαρκούσε» για την αξιολόγηση του κινδύνου καρδιακών παθήσεων που σχετίζονται με τα εμβόλια της Pfizer για τον COVID-19.

Η FDA γνώριζε ότι το σύστημα επιτήρησής της δεν ήταν σε θέση να εντοπίσει περιπτώσεις υποκλινικής μυοκαρδίτιδας

Ενσωματωμένο στα 51.893 έγγραφα της Pfizer είναι ένα σημείωμα της FDA που αντιμετωπίζει την αδυναμία του οργανισμού να αξιολογήσει τον κίνδυνο για μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19. Το σημείωμα αναφέρεται στην CBER Sentinel Initiative, η οποία είναι το εθνικό ηλεκτρονικό σύστημα της FDA που προορίζεται να παρακολουθεί την «ασφάλεια των ελεγχόμενων προϊόντων της».

«Το πρόγραμμα CBER Sentinel ΔΕΝ επαρκεί για την αξιολόγηση των σοβαρών κινδύνων μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας και υποκλινικής μυοκαρδίτιδας που σχετίζεται με το COMIRNATY (BNT162b2) αντί των μελετών ασφάλειας PMR βάσει του FDAAA [Food and Drug Administration Amendments Act].

Η προειδοποίηση συνεχίζεται: “Τη στιγμή της έγκρισης του BLA [Αίτηση άδειας χρήσης Biologics], οι πηγές δεδομένων στο Πρόγραμμα CBER Sentinel δεν επαρκούν για τον προσδιορισμό των αποτελεσμάτων λόγω έλλειψης επαρκή ισχύ για την εκτίμηση του μεγέθους του κινδύνου σε ασθενείς ηλικίας 12-30 ετών. Επιπλέον, το Πρόγραμμα CBER Sentinel δεν επαρκεί για την παρακολούθηση περιπτώσεων για κατάσταση ανάρρωσης και μακροχρόνιες συνέπειες ή για αναγνώριση και χαρακτηρισμό περιπτώσεων υποκλινικής μυοκαρδίτιδας.”



Το σύστημα παρακολούθησης ανεπιθύμητων ενεργειών του FDA δεν ήταν σε θέση να αξιολογήσει τους κινδύνους καρδιακής φλεγμονής στον πληθυσμό και υπήρχαν πολλά στοιχεία στο κλινικές μελέτες που υποδηλώνουν ότι τα εμβόλια θα κατέληγαν να προκαλούν μαζικά αυτές τις ανεπιθύμητες ενέργειες.

Σύμφωνα με το BLA Clinical Review Memorandum με ημερομηνία 23 Αυγούστου 2021, υπήρχαν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ περιστατικά ταχυκαρδίας και καρδιακών διαταραχών σε συμμετέχοντες στη δοκιμή που έλαβαν το εμβόλιο σε σύγκριση με την ομάδα εικονικού φαρμάκου. Υπήρξαν σχεδόν διπλάσιοι πολλοί καρδιακοί θάνατοι στην εμβολιασμένη ομάδα 15 έως 81 ημέρες μετά τη μελέτη. Κατά κάποιο τρόπο, ο FDA εξακολουθεί να στέκεται ως ο φύλακας για μαζικές ιατρικές παραβάσεις και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο προγραμμάτων «εμβόλια».

lumi-news.gr

Μεγάλη παραδοχή από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ(FDA)

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr