Home ΔΙΕΘΝΗ Οι δυνάμεις της Κατοχής υποχρέωσαν έναν Παλαιστίνιο να φέρει μια ζώνη μ΄εκρηκτικά και να μπει σε τούνελ στη Γάζα γι ανατίναξη!!

Οι δυνάμεις της Κατοχής υποχρέωσαν έναν Παλαιστίνιο να φέρει μια ζώνη μ΄εκρηκτικά και να μπει σε τούνελ στη Γάζα γι ανατίναξη!!

by _
0 comment 97 views
Οι δυνάμεις της Κατοχής υπο…
Οι δυνάμεις της Κατοχής υπο…

Οι δυνάμεις της Κατοχής υποχρέωσαν έναν Παλαιστίνιο να φέρει μια ζώνη μ΄εκρηκτικά και να μπει σε τούνελ στη Γάζα γι ανατίναξη!!

 

Οι δυνάμεις της Κατοχής υποχρέωσαν έναν Παλαιστίνιο να φέρει μια ζώνη μ΄εκρηκτικά και να μπει σε ένα από τα τούνελ στη Γάζα ώστε να γίνει παρά τη θέληση του καμικάζι και να τ΄ανατινάξει. Φαίνεται θα τον ανατίναζαν αυτοί με τηλεχειριστήριο..

Εκτός από το νερό της θάλασσας που διοχετεύουν στα τούνελ επινοούν και άλλους τρόμους-τρόπους για να εξαλείψουν όσους βρίσκονται αν βρίσκονται σε αυτά.

dimpenews.com

Οι δυνάμεις της Κατοχής υποχρέωσαν έναν Παλαιστίνιο να φέρει μια ζώνη μ΄εκρηκτικά και να μπει σε τούνελ στη Γάζα γι ανατίναξη!!

Israel, 2023 Israel–Hamas war, War, War in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, Gaza, Gaza Strip, Greece, Greece news, Turkey, Erdogan, Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι, Λίβανος, Ιράν , Πόλεμος Ισραήλ , Πόλεμος στη μέση Ανατολή, Παλαιστινιακό, Γάζα, Λωρίδα της Γάζας, ΗΠΑ, Ελλάδα, Κρήτη, Τζο Μπάιντεν

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr