Home Greek News Κούλης &…Κασσελάκης – Tέλεια συvεργασία στην…ΑΝΩΜΑΛΙΑ!!! – Διαγωνίζονται ποιος θα νομιμοποιήσει πρώτος την ανωμαλία με γάμους gay και τεκνοθεσία…

Κούλης &…Κασσελάκης – Tέλεια συvεργασία στην…ΑΝΩΜΑΛΙΑ!!! – Διαγωνίζονται ποιος θα νομιμοποιήσει πρώτος την ανωμαλία με γάμους gay και τεκνοθεσία…

by _
0 comment 126 views
Κούλης &…Κασσελάκης – Tέλεια συvεργασία στην…ΑΝΩΜΑΛΙΑ ! ! !
Κούλης &…Κασσελάκης – Tέλεια συvεργασία στην…ΑΝΩΜΑΛΙΑ ! ! !

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Κούλης &…Κασσελάκης – Tέλεια συvεργασία στην…ΑΝΩΜΑΛΙΑ ! ! !

Διαγωνίζονται ποιος θα νομιμοποιήσει πρώτος την ανωμαλία με γάμους gay και τεκνοθεσία…

Δες τι ψηφισες βλακομετρο….

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σ.Κασσελάκης θέλει να καταθέσει πρώτος νομοσχέδιο για τον γάμο των gay και την υιοθεσία παιδιών από τα ανώμαλα ζευγάρια ανδρών και γυναικών και ταυτόχρονα διευκολύνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον εκφυλισμό της κοινωνίας και την ψυχική καταστροφή χιλιάδων παιδιών.

Ο Κ.Μητσοτάκης έχει δεσμευθεί ότι θα φέρει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, με αρκετά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να δηλώνουν ανοιχτά ότι θα το ψηφίσουν, με τελευταία τη Νίκη Κεραμέως, ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που έχουν εκφράσει τις αντιθέσεις τους, καθώς εκπροσωπούν την «δεξιά πτέρυγα» της ΝΔ και γνωρίζουν ότι θα χάσουν ψήφους.

Για να βγάλει από τη δύσκολη θέση τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Σ.Κασσελάκης μιλώντας σήμερα στον Alpha δήλωσε ότι αν δεν το κάνει ο πρωθυπουργός, τότε θα φέρει αυτός προς ψήφιση το νομοσχέδιο.

«Αν πιστεύεις στη ισότητα δεν σκέφτεσαι κύριε πρωθυπουργέ να το φέρεις μετά τις ευρωεκλογές. Το κάνεις χθες. Αν δεν θέλει να το κάνει αυτός, ας το φέρουμε εμείς προς ψήφιση» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ερωτηθείς για τις πρόσφατες δηλώσεις του αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου ο οποίος εμφανίστηκε αντίθετος στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια:

«Η ισότητα είναι ισότητα. Πρέπει να βλέπουμε τον συνάνθρωπό μας ως ένα αυτόνομο ον, να το αγκαλιάσουμε, να μπορέσουμε να γίνουμε όλοι μαζί μία καλύτερη κοινωνία. Πρόκειται για τις ζωές των ανθρώπων και όλοι οι πολίτες πρέπει να είναι ισότιμοι μεταξύ τους».

πηγη

https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/12/t-v-vi.html

Πούστηδες, Ελλάδα, ομοφυλόφιλοι, ΛΟΑΤΚΙ 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr