Home Κορωνοϊος ΙΔΟΥ το τραγούδι από το 2010…”ΖΟΜΠΙ του ΕΜΒΟΛΙΟΥ” (ή “ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΖΟΜΠΙ”, “Vaccine Zombie”) που προέβλεψε για τα ΖΟΜΠΙ που θα γίνουν οι άνθρωποι…ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ…!!!

ΙΔΟΥ το τραγούδι από το 2010…”ΖΟΜΠΙ του ΕΜΒΟΛΙΟΥ” (ή “ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΖΟΜΠΙ”, “Vaccine Zombie”) που προέβλεψε για τα ΖΟΜΠΙ που θα γίνουν οι άνθρωποι…ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ…!!!

by _
0 comment 214 views

ΙΔΟΥ το τραγούδι από το 2010…”ΖΟΜΠΙ του ΕΜΒΟΛΙΟΥ” (ή “ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΖΟΜΠΙ”, “Vaccine Zombie”) που προέβλεψε για τα ΖΟΜΠΙ που θα γίνουν οι άνθρωποι…ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ…!!!

Είναι ενδιαφέρον το τραγούδι και το βίντεο “Εμ- φόλιο Ζ0μ -βι” που προειδοποιεί για τους κινδύνους του εμβολίου – σμού, από τον Mike Adams στις 29 Αυγούστου 2010. Για να δείτε τους ελληνικούς υπότιτλους. θα βρεις στο Youtube κλασικά το έχει εξαφανίσει.

Αυτό το βίντεο χιουμοριστικούς στίχους τραγουδιών για να διερευνήσει τις αρνητικές παρενέργειες των εμφ*-λίων, όπου είναι πλέον επιστημονικά γνωστό ότι προκαλούν επιληπτικές κρίσεις, εμετό , πυρετό, ναρκ*ληψία, ακόμη και θ@νατο σε παιδιά και εφήβους.

Σημειώνουμε ότι αναφερόμαστε στο 2010.

Οι στίχοι αποκαλύπτουν την αλήθεια για τους κινδύνους των εμβολίων, καθώς και την πειθήνια υπακοή στην ψευτοεπειστήμη και τα ΜΜΕ.

Αυτό που κάνει αμέσως εντύπωση είναι το πόσο ακριβώς αυτό το βίντεο του 2010 προέβλεψε πολλά από αυτά που συνέβησαν μια δεκαετία αργότερα με την κ*βι***19.

Το αξιοσημείωτο με το βίντεο του 2010 ήταν ότι ήταν μια προσπάθεια να παρασχεθεί μια σατιρική υπερβολική αναπαράσταση των όσων συνέβησαν κατά τη διάρκεια της π***δημίας γρί** *ς των χ***ρων το 2009, όπου η “έκτακτη ανάγκη γρί***ς των χοίρ***” χρησιμοποιήθηκε για να προωθηθεί ένα πειραματικό εμ***ο στον πληθυσμό, το οποίο στη συνέχεια τραυμάτισε αρκετούς ανθρώπους, ώστε ορισμένοι από τους κινδύνους του να αναγνωριστούν από τον ιατρικό κλάδο, κάτι που αντίθετα δεν συμβαίνει σήμερα με τις υπερπολαπλάσιες βλάβες και θ*** *ους από το βιοόπλο m***α κ***19

Ως αποτέλεσμα, αυτό που θεωρήθηκε εντελώς υπερβολικό το 2010 έγινε η “νέα κανονικότητα” το 2020.

Κόσμος, εμβόλια, εμβόλιο κορωνοϊού, πανδημία, κορωνοϊός, COVID, COVID-19

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr