Home ΚΟΣΜΟΣ Εβραίος συγγραφέας αποκαλύπτει: Ιδού η επινόηση του «εβραϊκού λαού» – Οι Εβραίοι & οι Εθνικοί συνεργάτες τους είναι άθελα μέλη μιας σατανικής λατρείας….

Εβραίος συγγραφέας αποκαλύπτει: Ιδού η επινόηση του «εβραϊκού λαού» – Οι Εβραίοι & οι Εθνικοί συνεργάτες τους είναι άθελα μέλη μιας σατανικής λατρείας….

by _
0 comment 166 views
Εβραίος συγγραφέας αποκαλύπτει: Ιδού η επινόηση του «εβραϊκού λαού»
Εβραίος συγγραφέας αποκαλύπτει: Ιδού η επινόηση του «εβραϊκού λαού»

Εβραίος συγγραφέας αποκαλύπτει: Ιδού η επινόηση του «εβραϊκού λαού»

Jerry Kampos

24 Νοεμβρίου 2016

Ο Ιουδαϊσμός είναι ένα

απόκρυφη μυστική κοινωνία.

Οι Εβραίοι και οι Εθνικοί συνεργάτες τους είναι

άθελα μέλη μιας σατανικής λατρείας….

από 12 Ιουνίου 2009

Από τον Henry Makow Ph.D.

Είχα μια στιγμή «Εύρηκα» όταν διάβασα μια συνέντευξη με τον Shlomo Sand, τον συγγραφέα του «The Invention of the Jewish People». Δείχνει ότι οι Εβραίοι σήμερα δεν είναι απόγονοι των Βιβλικών Εβραίων, αλλά είναι άνθρωποι διαφορετικών φυλών που ασπάστηκαν τον Ιουδαϊσμό ανά τους αιώνες.

Σύμφωνα με τον Sand, η περιγραφή των Εβραίων ως ένα περιπλανώμενο και απομονωμένο έθνος εξόριστων, «που περιπλανήθηκαν σε θάλασσες και ηπείρους, έφτασαν στα πέρατα της γης και τελικά, με την έλευση του Σιωνισμού, έκαναν μια αναστροφή και επέστρεψαν στο μαζικά στην ορφανή πατρίδα τους», δεν είναι παρά «εθνική μυθολογία».

“Ρώτησα τον εαυτό μου πώς εμφανίστηκαν τόσο μεγάλες εβραϊκές κοινότητες στην Ισπανία. Και μετά είδα ότι ο Tariq ibn Ziyad, ο ανώτατος διοικητής των μουσουλμάνων που κατέκτησαν την Ισπανία, ήταν Βέρβερος και οι περισσότεροι στρατιώτες του ήταν Βέρβεροι… που προσηλυτίστηκαν στον Ιουδαϊσμό .”

Η Elizabeth Dilling είπε το ίδιο πράγμα το 1964 στο “The Jewish Religion: It’s Influence Today”

(Κεφάλαιο ΙΧ) Κάπως μου έλειψε. «Οι σημερινοί Εβραίοι είναι ένα ποτ πουρί από κάθε φυλή ανθρώπων», γράφει, «και δεν έχουν καμία γενεαλογική ή φυλετική προέλευση από τους αρχαίους λαούς των Αγίων Τόπων».

ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Είχα την λανθασμένη αντίληψη ότι οι Εβραίοι ήταν μια φυλή λόγω της παραδοσιακής αντιπάθειάς τους στους επιγαμικούς γάμους. Αυτό επιβλήθηκε από τη φυλετική μεταχείριση των Εβραίων από τον Χίτλερ. Αλλά δεν μπορούσα να εξηγήσω γιατί οι Εβραίοι διέφεραν φυλετικά και έκαναν διακρίσεις μεταξύ τους σε αυτή τη βάση.

Επιπλέον, δεν μπορούσα να συμβιβάσω τη φυλή με το γεγονός ότι οι Illuminati, ο μυστικός εσωτερικός πυρήνας του Ιουδαϊσμού, επεδίωκαν ενεργά τον επιμεικτό γάμο με μη Εβραίους και ήταν ευτυχείς να θυσιάσουν άλλους Εβραίους στη σφαγή.

Το παράδειγμά μου έχει πλέον αλλάξει. Η τελευταία μου σκέψη είναι ότι, όπως και ο αντιπρόσωπος του Τεκτονισμού, το καθοριστικό στοιχείο στον Ιουδαϊσμό είναι η απόκρυφη «ιδεολογία». Η φυλή δεν έχει σημασία. 

Οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί στο κλαμπ: Marilyn Monroe, Sammy Davis, Elizabeth Taylor, Madonna, Britney. Όπως και με την American Express, «η ιδιότητα μέλους έχει τις ανταμοιβές της».

Και όπως ο Τεκτονισμός, ο Ιουδαϊσμός χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι τα μέλη αγνοούν την αληθινή ατζέντα. Μόνο οι «Φωτισμένοι» είναι μέσα στο μυστικό. Τα υπόλοιπα είναι χειραγωγημένα και μιας χρήσης.

Όπως και με τον Τεκτονισμό, η κρυφή ατζέντα είναι παγανιστική και σατανική. Ο Ιουδαϊσμός χρησιμοποιεί την Παλαιά Διαθήκη για να τραβήξει τους ανθρώπους στο μαντρί. Αλλά στην πραγματικότητα ορίζεται από το Ταλμούδ και την Καμπάλα που απορρίπτουν την Παλαιά Διαθήκη.

Ο Ταλμουδικός Ιουδαϊσμός χρησιμοποίησε «την Παλαιά Διαθήκη για να καλύψει την άρνηση κάθε ηθικού νόμου της Παλαιάς Διαθήκης, καθώς προωθεί την πρακτική όλων των απόκρυφων δαιμονιστικών αηδιών που εξουδετερώνονται από την Παλαιά Διαθήκη», γράφει η Ελίζαμπεθ Ντίλινγκ.

Το Dilling δείχνει πώς οι εντολές του Μωυσή κατά της κτηνωδίας, της σοδομίας, της μοιχείας, της αιμομιξίας, της νεκροφιλίας κ.λπ. στην Παλαιά Διαθήκη ανατρέπονται στο Ταλμούδ. (Κεφάλαιο V)

Η εικόνα των Εβραίων ως έθνος-φυλή είναι ένας άλλος τρόπος ελέγχου και χειραγώγησής τους. Είναι σημαντικό για τους Εβραίους (και τους Ελευθεροτέκτονες) να καταλάβουν ότι τα καλύτερα μέρη της ιδεολογίας είναι για δημόσια κατανάλωση και για να προσελκύσουν τους αθώους. Από αυτή τη δεξαμενή, μόνο οι διεφθαρμένοι ενημερώνονται για την αληθινή ατζέντα και αφήνονται να ανέβουν. Γίνονται μέρος των Illuminati.

Αλλά αν υπάρξει πρόβλημα, οι Illuminati θα ρίξουν την ευθύνη στους αθώους Εβραίους και τους Μασόνους, το εξωτερικό στρώμα των απατεώνων που διαχειρίζονται παρεμβολές και χρησιμεύουν ως ανθρώπινη ασπίδα τους.

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ?

Η κρυφή (Ταλμουδική/Καμπαλιστική) ατζέντα του Ιουδαϊσμού και του Τεκτονισμού είναι να αντικαταστήσει τους φυσικούς και πνευματικούς νόμους του σύμπαντος (του Θεού) με την τυραννία των τραπεζιτών των Ιλλουμινάτι. Θα καθορίσουν την πραγματικότητα. Για παράδειγμα, η ομοφυλοφιλία, η κτηνωδία, η αιμομιξία κ.λπ. εξομαλύνονται. Ό,τι είναι υγιές (δηλαδή γάμος, οικογένεια) θεωρείται άρρωστο. ό,τι είναι ψευδές (δηλαδή η κλιματική αλλαγή) θεωρείται αληθινό. ό,τι είναι άσεμνο και άσχημο (μοντέρνα τέχνη, ψυχαγωγία) θεωρείται όμορφο. Αυτή είναι η Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Οι καβαλιστές τραπεζίτες διεξάγουν πόλεμο κατά της ανθρωπότητας εδώ και αιώνες. Οι απλοί Εβραίοι και οι Μασόνοι κινδυνεύουν λόγω της σχέσης τους με αυτή τη μάστιγα.

Σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη, οι Εβραίοι πρέπει να περιμένουν τον Μεσσία πριν επανιδρύσουν το Ισραήλ. Αλλά το Ταλμούδ λέει, ο Μεσσίας είναι ήδη εδώ και είναι ο ίδιος ο «εβραϊκός λαός». Με τον όρο “Εβραίος λαός” εννοούν τους τραπεζίτες των Ιλλουμινάτι που χορηγούν και διευθύνουν τον οργανωμένο Εβραϊσμό.

Για παράδειγμα, το Ταλμούδ Kethuboth 111a, αναφέρει: «Ο Μεσσίας είναι χωρίς μεταφορά ο εβραϊκός λαός». (Dilling, Κεφάλαιο VI)

Η Καμπάλα διδάσκει ότι ο Θεός («Εν Σοφ») δεν είναι ηθικός και δεν έχει χαρακτηριστικά. Ο Θεός αποτελείται από τη φύση. Εφόσον η υψηλότερη έκφραση της φύσης είναι ο άνθρωπος, είναι Θεός. Και επειδή μόνο οι Εβραίοι είναι άνθρωποι, και πάνω από το επίπεδο του θηρίου, οι Εβραίοι (δηλαδή οι τραπεζίτες των Ιλλουμινάτι) είναι Θεϊκοί.με αγάπη, αισθησιακή ευχαρίστηση και κυρίως μέθη.» (Κεφ. 6)

Το τραγούδι του Πάσχα “Only the Kid” προαναγγέλλει την ημέρα που όλα τα μεγάλα έθνη του κόσμου καταστρέφουν το ένα το άλλο στον πόλεμο, και μόνο το Ισραήλ έχει μείνει. (Κεφάλαιο XIV)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Μην έχετε αυταπάτες, η ανθρωπότητα έχει εισαχθεί σε μια σατανική λατρεία που βασίζεται στο Ταλμούδ και την Καμπάλα. Σταδιακά μας ναρκώνουν και μας προσφέρουν ως φόρο τιμής στον Εωσφόρο οι μαθητές του, οι τραπεζίτες των Ιλλουμινάτι. Η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη σε μια ζωή ersatz, μια αέναη επανάληψη του παρελθόντος.

Οι αντισημίτες προστατεύουν τους Illuminati κατηγορώντας τον «φυλετικό» Εβραίο. Ο αληθινός κακός είναι ο τραπεζίτης των Illuminati και οι λακέδες του κάθε εθνότητας και «θρησκείας», που ασπάζονται τη σατανική ιδεολογία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Σχετικά- Το Survivor της Αιμομιξίας αποκαλύπτει τους Σατανιστές των Illuminati

——————Ο Διάβολος και οι Εβραίοι

———– Οι δυτικοί νόμοι συγκρούονται τώρα με την ηθική φύση του ανθρώπου

   Πρώτο σχόλιο από τη Lynda-

Το νέο σας παράδειγμα έχει πολλά πλεονεκτήματα και αξίζει να το εξερευνήσετε. Ως παράδειγμα, νομίζω ότι θα μπορούσε να ενσωματώσει με επιτυχία την ιδέα ότι ένα στρώμα φυλής υπάρχει πράγματι ως μια διάσταση των φαινομένων που περιγράφετε. Συμφωνώ μαζί σας ότι δεν είναι ο εσωτερικός πυρήνας, αλλά νομίζω ότι είναι ένα από τα στρώματα γύρω από τον εσωτερικό πυρήνα. Η ανθρωπολογία μπορεί να γίνει πραγματικά ενδιαφέρουσα αν λάβει υπόψη την πραγματικότητα του μιτοχονδριακού DNA από τη μητέρα, το 90% του οποίου κωδικοποιείται από πυρηνικά γονίδια. Οι Illuminati τα ξέρουν όλα αυτά.

Ο Μοριάς έχει κατακτήσει / ανατρέψει και εργαλειοποιήσει έθνη μέσω του Ιουδαϊσμού. Αυτά είναι τα έθνη (που συλλογικά ονομάζονται «the goyim») που πρέπει «να εκπαιδευτούν ξανά σύμφωνα με το πρότυπό μας». Πρωτόκολλα της Σιών: 9.1 Μέσα σε αυτούς τους πληθυσμούς, νομίζω ότι αυτοί που ακολουθούν τα εύρηκα! θα πρέπει να σκεφτεί ότι μερικοί από τους γκοΐμ έχουν ενσωματωθεί πατρογονικά στο έθνος που οι Πρεσβύτεροι των Πρωτοκόλλων της Σιών αποκαλούν: «ο Εκλεκτός Λαός» 14.1, η «χαρισθείσα Φυλή» μας 17.6. η συλλογική μας δύναμη 16.1, ο «λαός μας» τον οποίο έχουν θυσιάσει 2.5.

Ολόκληρη η [οικογένεια] Mishpuka – ας το πούμε έτσι – τόσο εκτεταμένη όσο και κοντινή συγγένεια με τον Moriah που είναι ένα βαθύτερο και πιο εσωτερικό στρώμα από την κοινωνική τοιχοποιία, τους πληρεξούσιους, τους πράκτορες και τις μαριονέτες. Όσον αφορά τη διαδικασία της ενσωμάτωσης, μπορεί να χρειαστούν πολλοί αιώνες «επανεκπαίδευσης» σε ένα κατακτημένο έθνος για να ενσωματωθούν μητρογραμμικά οι απόγονοι των πατρογονικά ενσωματωμένων.

Αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι το μιτοχονδριακό DNA πηγαίνει πίσω στην Ουρ των Χαλδαίων. Υπό αυτή την έννοια, νομίζω ότι εξετάζουμε ένα έθνος που έχει συγκολληθεί από πολλές εθνότητες. Και είναι ένα έθνος κράτος που είναι το φυλετικό όχημα για τους Illuminati που ως δυναστεία δεν έχουν φυλετικές, εθνοτικές ή θρησκευτικές πίστεις.

Όταν οι Σοφοί ή οι Πρεσβύτεροι μιλούν για «την προικισμένη φυλή μας», δεν μιλούν για τον ΑΓΕΝΤΟΥΡ. Σίγουρα δεν μιλούν για τον Εθνικό Τεκτονισμό «απλώς μια οθόνη για τα αντικείμενά μας». 4.2

Ο Διεθνής Εβραίος είναι ένα έθνος κλιμακίου και υπάρχει ως έθνος σε όλα τα έθνη. Πράγματι, οι εκπρόσωποι της ιεραρχίας του κυβερνούν όλα τα έθνη. Αλλά ο εσωτερικός αντιδραστικός πυρήνας του είναι ραβινικός. Το βαθύτερο, εσωτερικό του στρώμα είναι δυναστικό – της καταγωγής του Δαβίδ (Πρωτόκολλα 23, 24 ασχολούνται αποκλειστικά με αυτό)

Όπως λέτε, σίγουρα δεν συνεπάγεται ότι κάθε Εβραίος είναι μυημένος και συνεργάζεται με την ατζέντα της ιεραρχίας.

Από την εμπειρία μου, (και μέσω της επιχείρησής μου συναλλάσσομαι με πολλούς Εβραίους σε καθημερινή βάση), μπορώ ειλικρινά να πω (όπως η Oprah) ότι δεν ξέρω κανέναν Εβραίο που θυσιάζει μωρά, διακινεί όργανα ή υποστηρίζει τη γενοκτονία των γκογιίμ. Αλλά, σίγουρα δεν είναι τόσο ανίδεοι όσο οι goyim. Γνωρίζουν την ατζέντα και έχουν τον έλεγχο των ζημιών. Και κάποιοι από αυτούς κάνουν πολύ ανόητα πράγματα.

Τούτου λεχθέντος, το έθνος στο εσωτερικό του έθνους έχει γίνει πλέον ορατό επειδή οι Μόρια / οι Πρεσβύτεροι της Σιών χτίζουν τα Τριμερή του «μπόου» 5.11 υπερεθνικού υπερκράτους τους. Έχουν τα έθνη στο χέρι να το πω έτσι. Ήταν εκείνη τη στιγμή που είπαν ότι θα «αναθέσουν τις υπεύθυνες θέσεις στους αδελφούς μας Εβραίους» 8.3 – όχι σε πληρεξούσιους, μαριονέτες ή AGENTUR.

Οι κυβερνήσεις-μαριονέτες όλων των δυτικών εθνών είναι ξεκάθαρα μαριονέτες. Φοβούνται ακατάπαυστα (αυτοί που είναι τουλάχιστον αρκετά έξυπνοι για να φοβηθούν). Τα σενάρια που πρέπει να διαβάσουν είναι απλά απαίσια. Προβλέπω μια στιγμή που οι σκηνοθέτες τους θα τους ζητήσουν να ντυθούν με κοστούμια κοτόπουλου και να χορέψουν το κοτόπουλο στις συνεντεύξεις τύπου τους για να δείξουν πόσο αξιολύπητη είναι η κατάσταση του (γκογιμ) έθνους σε όλους εκείνους εκεί έξω στην τηλεοπτική χώρα που είναι κολλημένοι στο MSM.

 ect διοίκηση αυτού του έργου πίσω από τις μαριονέτες της κυβέρνησης. Πρέπει να κάνουν αναγνώριση στην κάρτα του αγώνα. Έτσι, το MSM τους προσπαθεί να βάλει μια σιωνιστική ταμπέλα στην ιεραρχία τους: τα άτομα και οι οργανισμοί (σχεδόν Εβραίοι από τοίχο σε τοίχο) που κατέχουν τράπεζες, κυριαρχούν στην εταιρική δομή, που φαίνεται να ελέγχουν όλες τις κυβερνητικές μαριονέτες, όλα τα μέσα ενημέρωσης, όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα όρους των προγραμμάτων σπουδών και της πολιτικής, καθώς και των οργανισμών χάραξης πολιτικής στη Δύση.

Αυτή τη στιγμή, ο κρυφός, εσωτερικός, εκτελεστικός πυρήνας σε αυτό βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο Αλλαγής Καθεστώτος (η τρέχουσα Μασονική Λέξη). Αυτό που αποκαλείτε εσείς τους Illuminati, αυτό που ο John Todd αποκάλεσε τον Μοριά, αυτό που τα Πρωτόκολλα αποκαλούν «οι μαθημένοι πρεσβύτεροι», αυτό που οι Εβραίοι αποκαλούν «Σοφούς μας» ανησυχούν πολύ για το πώς η αποκάλυψη του έθνους των Εβραίων («η συλλογική μας δύναμη» ) σε όλα τα δυτικά έθνη και οι αδελφοί Εβραίοι σε όλες τις θέσεις εξουσίας πρόκειται να παίξουν στα ταμεία.

Μέχρι στιγμής παίζει μια χαρά. Η πλειοψηφία των γκογίμ δεν είναι έξαλλος. Απλώς το ξεφτιλίζουν.

Αλλά για να γνωρίζουμε, το εβραϊκό MSM παίρνει το τακ να εξισώνει τον Σιωνισμό (σαφέστατα τους τύπους με το σενάριο του κακού) με τους φυλετικούς υπέρμαχους. Και τα έχουν βάλει όλα μέσα. Έχουν δημοσιεύσει το Ταλμούδ. Τα βασικά αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν την ατζέντα της γενοκτονίας από ένα πλήθος φορέων έχουν γίνει δημόσια από το κρυφό χέρι. Τα νεκρά κουνάβια Baxter δεν λένε ψέματα.

Όποιος πιστεύει ότι ήταν πρωτοβουλία των goyim να δημοσιεύσει το Ταλμούδ πιθανότατα θα ζητούσε μια παραγγελία νανοθερμίτη 9/11 με το Happy Meal του.

Ο Moriah θέλει όλες τις “κοινωνίες που έχουν αποθαρρυνθεί από εμάς” 23.3 να εκραγούν στη φωτιά της αναρχίας που ξεσπά ενάντια στο NWO. Θέλουν κοινωνικές εκρήξεις στα όρια της εθνότητας και της φυλής. Θέλουν αιματηρή αναταραχή και επανάσταση.

Το NWO είναι ένα BOGEY – έχει κατασκευαστεί για να φέρει τα έθνη σε τέτοιο βήμα ώστε η παγκόσμια επανάσταση να ξεσπάσει σε έναν αγώνα για επιβίωση κατά μήκος των φυλών. Στους Εβραίους που δεν άκουσαν την Τορά για να επιστρέψουν στο Ισραήλ έχουν ανατεθεί να μεταφέρουν το κουτί. Αυτή είναι μια βαρετή και απαράδεκτη επανάληψη των Ευρωπαίων Εβραίων που δεν άκουσαν την Τορά για να επιστρέψουν στο Ισραήλ στις δεκαετίες μεταξύ των τελευταίων παγκοσμίων πολέμων. θυσιάστηκαν από την Ιουδαϊκή ιεραρχία μέσω των πρακτόρων τους, των Ναζί.

Τίποτα από αυτά δεν θα λύσει τίποτα, θα δημιουργήσει μεγάλη δυστυχία σε όλους και θα παίξει απευθείας στα χέρια των αληθινών δασκάλων. Και θα είναι βαρετό και φασιστικό.

Τώρα λοιπόν υπάρχουν όλες αυτές οι προκλήσεις φυλετικά. Πολλά από αυτά προέρχονται από τους Εβραίους (οι οποίοι είναι πράκτορες της ατζέντας). Είναι εκεί έξω στους πίνακες μηνυμάτων και εκτοξεύουν τους γκοΐμ με μίσος εναντίον των Εβραίων.

Είναι σαφές για μένα ότι οι Πρεσβύτεροι θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον μπόγο για να πυροδοτήσουν την από καιρό προετοιμασμένη Κομμουνιστική τους Επανάσταση (εξ ορισμού παγκόσμια) σύμφωνα με τις γραμμές μιας φυλετικής πυρκαγιάς. Το διεθνικό τους υπερκράτος (NWO) «απλώνει τώρα το χέρι προς όλες τις κατευθύνσεις σαν τσιμπήματα και η οργάνωσή του θα έχει τόσο κολοσσιαίες διαστάσεις που δεν μπορεί να αποτύχει να υποτάξει όλα τα έθνη του κόσμου». 5.11

Δεν μπορούν να κρύψουν ότι «οι αδελφοί τους Εβραίοι» βρίσκονται σε σκην

Σύμφωνα με την Εβραϊκή Εγκυκλοπαίδεια, η Καμπάλα διδάσκει ότι η σχέση μεταξύ ανθρώπου και Θεού είναι ερωτική, «η θρησκεία είναι ιδέα»…

 

Jews, Zionists, NWO, New World Order, Zionism, Εβραίοι, Σιωνιστες, Ισραήλ, Σιωνισμός , Νέα Τάξη Πραγμάτων 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr