Home ΔΙΕΘΝΗ Πόλεμος στο Ισραήλ: Μυστική συνάντηση των επικεφαλής CIA και Μοσάντ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Μυστική συνάντηση των επικεφαλής CIA και Μοσάντ

by _
0 comment 93 views
Πόλεμος στο Ισραήλ: Μυστική συνάντηση των επικεφαλής CIA και Μοσάντ
Πόλεμος στο Ισραήλ: Μυστική συνάντηση των επικεφαλής CIA και Μοσάντ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Μυστική συνάντηση των επικεφαλής CIA και Μοσάντ


Ταξίδι – αστραπή έκανε ο επικεφαλής της Μοσάντ για συνάντηση στην οποία έλαβε μέρος και η CIA, ενώ την ίδια ώρα, ακόμη 10 όμηροι αναμένεται να απελευθερωθούν από τη Χαμάς στο πλαίσιο της συμφωνία με το Ισραήλ.

Για ακόμη δύο μέρες σιγούν τα όπλα στην πολύπαθη Γάζα αφού η κατάπαυση του πυρός επεκτάθηκε. Τη Δευτέρα απελευθερώθηκαν αρχικά 11 Ισραηλινοί όμηροι (όλοι με διπλή υπηκοότητα), ενώ στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι 33 Παλαιστίνιοι κρατούμενοι – τρεις γυναίκες και τα υπόλοιπα παιδιά.

Μυστική συνάντηση των επικεφαλής CIA και Μοσάντ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ  στη Ντόχα έφτασε ο Διευθυντής της CIA, Γουίλιαμ Μπερνς, προκειμένου να συναντηθεί με τον επικεφαλής της Μοσάντ και τον Πρωθυπουργό του Κατάρ. Σε αυτή τη συνάντηση συμμετέχει και ο εκτάκτως και ο επικεφαλής των Μυστικών Υπηρεσιών της Αιγύπτου.

Στόχος των μυστικών αυτών συναντήσεων είναι η μεσολάβηση για την υπογραφή μίας εκτεταμένης συμφωνίας ανταλλαγής ομήρων μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς.


Israel, 2023 Israel–Hamas war, War, War in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, Gaza, Gaza Strip, Greece, Greece news, Turkey, Erdogan, Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι, Λίβανος, Ιράν , Πόλεμος Ισραήλ , Πόλεμος στη μέση Ανατολή, Παλαιστινιακό, Γάζα, Λωρίδα της Γάζας, ΗΠΑ, Ελλάδα, Κρήτη, Τζο Μπάιντεν

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr