Home ΣΤΡΑΤΟΣ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ / ΕΥΠ Επέκταση για 2 ακόμη μέρες της εκεχειρίας στη Γάζα. O Elon Musk δίνει σόου στο Ισραήλ.. τυχαίο…

Επέκταση για 2 ακόμη μέρες της εκεχειρίας στη Γάζα. O Elon Musk δίνει σόου στο Ισραήλ.. τυχαίο…

by _
0 comment 110 views
Επέκταση για 2 ακόμη μέρες της εκεχειρίας στη Γάζα. O Elon Musk δίνει σόου στο Ισραήλ.. τυχαίο;;…
Επέκταση για 2 ακόμη μέρες της εκεχειρίας στη Γάζα. O Elon Musk δίνει σόου στο Ισραήλ.. τυχαίο;;…

Επέκταση για 2 ακόμη μέρες της εκεχειρίας στη Γάζα. O Elon Musk δίνει σόου στο Ισραήλ.. τυχαίο…

Επέκταση για 2 ακόμη μέρες της εκεχειρίας στη Γάζα. Εκπνέει η αρχική 4ημερη και ανανεώθηκε για 2 ακόμη μέρες. Οι Ισραηλινοί είχαν ζητήσει ότι για κάθε μέρα πέραν της καταληκτικής 4ημερης εκεχειρίας θα πρέπει να απελευθερώνονται 10 όμηροι από Χαμάς. Φαίνεται επήλθε συμφωνία τουλάχιστον για 2 μέρες ακόμη. Το επιβεβαιώνουν παλαιστινιακές πηγές και η ισραηλινή τηλεόραση. Το ανακοίνωσε το Κατάρ που παίζει το ρόλο του διαμεσολαβητή.

O δισεκατομμυριούχος κάτοχος του Χ, ο Elon Musk, δίνει σόου στο Ισραήλ.. τυχαίο..

Ο Έλον Μάσκ είδε με το Νετανιάχου ακρότητες της 7.10 από Χαμάς.. μόνο το ένα κανάλι …. πιάνουν εκεί φαίνεται

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου τον πήγε και του έδειξε γύρω από το Kibbutz Kfar Aza που στοχοποιήθηκε στις 7 Οκτωβρίου, φορώντας και οι δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Ο Έλον Μασκ συζήτησε σήμερα το απόγευμα στην Ιερουσαλήμ και με τον ισραηλινό πρόεδρο Ισαάκ Χέρτζογκ, ανακοίνωσε η προεδρία. Εκεί είχε συνάντηση και με τη μάνα ομήρου.

Για να εκτονώσει την άλλη πλευρά είπε ότι προτίθεται να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση της Γάζας μετά το πόλεμο.. Να σε κάψω Γιάννη να αλείψω λάδι

-dimpenews.com

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr