Home Κορωνοϊος ΑΠΑΤΗ COVID: ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΑΠΑΤΗ COVID: ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

by _
0 comment 135 views

Alexios Savvides

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Σήμερα, 13/11/23, παρευρέθηκα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας στο Ποινικό Τμήμα. Μετά από οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα, ΔΙΕΚΟΠΗΚΕ και ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ η εναντίον μου ποινική υπόθεση του 2021 που αφορούσε ΚΟΡΩΝΟΠΡΟΣΤΙΜΟ στον χώρο εργασίας (στο σχολείο που υπηρετούσα). Συγκεκριμένα, τότε, δύο αστυνομικοί με διέκοψαν από το μάθημα και μπροστά στα έντρομα μάτια των μαθητών μου με οδήγησαν στο γραφείο του εφημερεύοντος Β.Δ.για ανάκριση – θυμίζει άλλες εποχές. Όλα αυτά για την άρνηση μου να υποκύψω στο rapid test και στο slavepass κατά την περίοδο της κορωνοχούντας.

Ευχαριστώ θερμά τον δικηγόρο μου Σάββας Σαββίδης Savvas Chr. Savvides & Associates, Advocates – Legal Consultants , την Παγκύπρια Συντεχνία ΙΣΟΤΗΤΑ και ειδικά τον πρόεδρο της Προδρομο Χριστοφή και όλους εσάς ανεξαιρέτως που σταθήκατε στο πλευρό μου και με εμψυχώνατε να συνεχίσω τον αγώνα μου.

Η μόνη απάντηση στα σατανικά σχέδια της Νέας Αταξίας Πραγμάτων, του ανάποδου κόσμου, είναι ένα βροντερο και δυνατό ΟΧΙ!

Στο τέλος το φως πάντα νικάει το σκοτάδι – Δόξα τω Θεώ! 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr