Home Greek News Οι Ισραηλινοί παραδέχονται ότι ΑΥΤΟΙ ευθύνονται για τη σφαγή των πολιτών τους στη συναυλία της 7ης Οκτωβρίου, όχι η Χαμάς!!!

Οι Ισραηλινοί παραδέχονται ότι ΑΥΤΟΙ ευθύνονται για τη σφαγή των πολιτών τους στη συναυλία της 7ης Οκτωβρίου, όχι η Χαμάς!!!

by _
0 comment 219 views
Israelis admit that THEY are responsible for the massacre of their citizens at the October 7th concert, not Hamas!!!
Israelis admit that THEY are responsible for the massacre of their citizens at the October 7th concert, not Hamas!!!

Καπνός ανεβαίνει στη Γάζα που φαίνεται από την πόλη Sderot καθώς οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές συνεχίζονται στο Sderot του Ισραήλ στις 2 Νοεμβρίου 2023 [Mostafa Alkharouf/Anadolu Agency]

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ!!!…

Οι Ισραηλινοί παραδέχονται ότι ΑΥΤΟΙ ευθύνονται για τη σφαγή των πολιτών τους στη συναυλία της 7ης Οκτωβρίου, όχι η Χαμάς!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 09 Νοεμ. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Οι Ισραηλινοί παραδέχονται ότι ΑΥΤΟΙ ευθύνονται για τη σφαγή των πολιτών τους στη συναυλία της 7ης Οκτωβρίου, όχι η Χαμάς!

Στο εξης βίντεο, ένα ισραηλινό ελικόπτερο Απάτσι πυροβολεί παντού πολίτες και πολιτικά οχήματα!!!

Αυτό εξηγεί γιατί υπήρχαν τόσα πολλά καμένα και κατεστραμμένα οχήματα, παρά το γεγονός ότι οι μαχητές της Χαμάς είχαν ως επί το πλείστον μόνο ελαφρύ οπλισμό.

Παρόλα αυτά, οι Ισραηλινοί δικαιολογούνται με την ίδια βλακεία όπως από τη Γάζα, ότι η Χαμάς “κρυβόταν” ανάμεσα στους αμάχους.

Οι πιλότοι κατάλαβαν ότι υπήρχε τεράστια δυσκολία να διακρίνουν στα κατεχόμενα φυλάκια και οικισμούς ποιος ήταν τρομοκράτης και ποιος στρατιώτης ή πολίτης…Ο ρυθμός πυρός εναντίον των χιλιάδων τρομοκρατών ήταν στην αρχή τρομερός και μόνο σε ένα ορισμένο σημείο οι πιλότοι άρχισαν να επιβραδύνουν τις επιθέσεις και να επιλέγουν προσεκτικά τους στόχους.



Dimpenews.com: +18 – Ο Ισραηλινός στρατός την 7η Οκτώβρη έστρεψε τα όπλα κατά του λαού του με ελικόπτερα και τανκ στο φεστιβάλ, κατά ομήρων και σε οικίες στα κιμπούτς λόγω του πανικού που προκλήθηκε από τον αιφνιδιασμό. Η Τσαχάλ σκότωσε αρκετούς Ισραηλινούς! ΒΙΝΤΕΟ

Οι μαρτυρίες της 7ης Οκτωβρίου πλήττουν σοβαρά τo ισραηλινή αφήγημα.

Νέες μαρτυρίες από πρώτο χέρι από μάρτυρες των συγκρούσεων του Ισραήλ με τους μαχητές της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου αποδεικνύουν ότι, στην απελπισία τους να περιορίσουν την αιφνιδιαστική εισβολή, τα ισραηλινά στρατεύματα πυροβόλησαν αδιακρίτως τους πολίτες τους με βαρύ οπλισμό, με αποτέλεσμα δυνητικά δεκάδες θανάτους Ισραηλινών θανάτους από αυτά που ονομάζονται «φίλια πυρά».

Οι μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων και ισραηλινών πηγών που συγκεντρώθηκαν από το The Grayzone, έρχονται σε αντίθεση με την ισραηλινή περιγραφή των γεγονότων που εκτυλίχθηκαν στις 7 Οκτωβρίου. Το Κράτος Κατοχής αρνήθηκε να αποκαλύψει πλήρεις λεπτομέρειες για τις φρικαλεότητες που ισχυρίζεται ότι διεξήγαγε η Χαμάς και, μέχρι στιγμής, έχει δημοσιοποιήσει μόνο επιλεκτικές πληροφορίες για την επίθεση.

Οι μη επαληθευμένοι ισχυρισμοί που κυκλοφόρησαν από το Ισραήλ ότι μαχητές της Χαμάς αποκεφάλισαν 40 μωρά στις 7 Οκτωβρίου απορρίφθηκαν ευρέως ως προπαγάνδα, η οποία, υποστηρίζουν οι επικριτές, είχε σχεδιαστεί για να συγκεντρώσει συμπάθεια προς το Ισραήλ για να εκτελέσει συλλογική τιμωρία των 2,2 εκατομμυρίων της Γάζας. Ωστόσο, μια πιο προσεκτική εξέταση των γεγονότων από το The Grayzone λέει μια διαφορετική ιστορία: μια ιστορία στην οποία ο ίδιος ο ισραηλινός στρατός φέρει την ευθύνη για πολλούς θανάτους αμάχων. Οι αναδυόμενες λεπτομέρειες όχι μόνο έρχονται σε αντίθεση με την εκδοχή της ισραηλινής κυβέρνησης για τα γεγονότα, αλλά δείχνουν ότι, στο χάος της μάχης, τα απερίσκεπτα ισραηλινά πυρά πιθανότατα οδήγησαν σε σημαντικές απώλειες στον ισραηλινό πληθυσμό.

Σύμφωνα με τον Tuval Escapa, τον συντονιστή ασφαλείας στο Kibbutz Be’eri, ο οποίος δημιούργησε μια ανοιχτή γραμμή μεταξύ των κατοίκων και του στρατού,οι Ισραηλινοί διοικητές πήραν «δύσκολες αποφάσεις», συμπεριλαμβανομένων «βομβαρδισμού σπιτιών στους ενοίκους τους για να εξοντώσουν τους τρομοκράτες μαζί με τους ομήρους…

Αυτό επιβεβαιώθηκε από τον Ισραηλινό πολίτη, Yasmin Porat, ο οποίος επέζησε από μια αντιπαράθεση ομήρων στο Be’eri. Δήλωσε ότι, κατά τη διάρκεια έντονων συγκρούσεων, οι ισραηλινές Ειδικές Δυνάμεις «αναμφίβολα» σκότωσαν όλους τους εναπομείναντες ομήρους, μαζί με δύο παραδομένους μαχητές της Χαμάς χρησιμοποιώντας οβίδες τανκς και φρενήρεις πυροβολισμούς.

Η Πόρατ θυμάται πώς οι μαχητές της Χαμάς είχαν μεταχειριστεί τους ομήρους «πολύ ανθρώπινα», με στόχο μόνο να τους πάρουν πίσω στη Γάζα, πριν οι ισραηλινές δυνάμεις εισβάλουν στο κτίριο. Έβλεπε τον σύντροφό της ζωντανό στο έδαφος προτού πυροβοληθεί, μαζί με άλλους ομήρους στον χαοτικό πυροβολισμό. Άλλα βίντεο από το εσωτερικό των κιμπούτς λέγεται ότι δείχνουν πτώματα καλυμμένα σε ερείπια, πιθανότατα από οβίδες αρμάτων μάχης που εκτοξεύτηκαν απευθείας σε σπίτια από τον ισραηλινό στρατό.

Περισσότερα στοιχεία προέρχονται από τη μάρτυρα Danielle Rachiel, η οποία περιέγραψε ότι παραλίγο να σκοτωθεί μετά την απόδραση από την επίθεση της Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ Nova. Καθώς οδηγούσε προς την ασφάλεια, οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας πυροβόλησαν κατευθείαν το όχημά της μέχρι που φώναξε στα εβραϊκά για να προσδιορίσει τον εαυτό της ως Ισραηλινή.

Το ισραηλινό ειδησεογραφικό πρακτορείο Yedioth Aharanoth αναφέρεται ότι «οι πιλότοι συνειδητοποίησαν ότι υπήρχε τεράστια δυσκολία να διακρίνουν μέσα στα κατεχόμενα φυλάκια και οικισμούς ποιος ήταν τρομοκράτης και ποιος ήταν στρατιώτης ή πολίτης… Ο ρυθμός πυρός κατά των χιλιάδων τρομοκρατών ήταν τρομερός στην αρχή και, μόνο σε κάποιο σημείο, οι πιλότοι άρχισαν να επιβραδύνουν τις επιθέσεις και να επιλέγουν προσεκτικά τους στόχους».

Εν τω μεταξύ, πλάνα από το εσωτερικό των κιμπούτς δείχνουν την απόλυτη καταστροφή που μοιάζει με τον επαναλαμβανόμενο βομβαρδισμό της Γάζας από το Ισραήλ όλα αυτά τα χρόνια. Οι πιλότοι των ελικοπτέρων Apache παραδέχθηκαν ότι πυροβόλησαν συνεχώς χωρίς πληροφορίες εναντίον στόχων, ενώ τα πληρώματα των τανκς έλαβαν εντολή να βομβαρδίσουν σπίτια, ανεξάρτητα από τους Ισραηλινούς ομήρους που ήταν ενδεχομένως μέσα.

Τα πτώματα Ισραηλινών που ανακαλύφθηκαν κάτω από τα ερείπια ενός σπιτιού που καταστράφηκε από ισχυρή έκρηξη εκρηκτικών λέγεται ότι προκλήθηκαν από οβίδες τανκ. Οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας άνοιξαν επίσης πυρ εναντίον Ισραηλινών που διέφυγαν, τους οποίους μπέρδεψαν με ένοπλους της Χαμάς.

Οι επικριτές εικάζουν τώρα ότι μερικές από τις πιο φρικτές φωτογραφίες της ισραηλινής κυβέρνησης με απανθρακωμένα πτώματα και «σώματα που καίγονται αγνώριστα» μπορεί στην πραγματικότητα να απεικονίζουν θύματα που προκλήθηκαν από το Ισραήλ. Μια ύποπτη εικόνα έδειχνε έναν σκουπιδοτενεκέ γεμάτο με καμένα πτώματα, τα οποία κάποιοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να ήταν νεκροί μαχητές της Χαμάς που πετάχτηκαν με αυτόν τον τρόπο. Ισραηλινοί αξιωματούχοι χρησιμοποιούν τις εικόνες απανθρακωμένων σορών για να συγκεντρώσουν τη διεθνή συμπάθεια, αλλά, όπως αναφέρει η έκθεση, είναι πιο πιθανό οι φρικτές εικόνες να είναι μαχητές της Χαμάς.

Οι μαρτυρίες από κοινού δείχνουν ότι, στη φωτιά της μάχης, τα ισραηλινά στρατεύματα πιθανότατα κατέφυγαν σε πυροβολισμούς αδιάκριτα σε περιοχές και σπίτια αμάχων, με αποτέλεσμα έναν ανείπωτο αριθμό θανάτων που μπορούσαν να αποφευχθούν.middleeastmonitor

dimpenes.com


Αναφορά-βόμβα: Οι μαρτυρίες της 7ης Οκτωβρίου πλήττουν σημαντικά το ψευτο-αφήγημα των Ισραηλινών

30 Οκτωβρίου 2023 στις 1:44 μ.μ

Νέες μαρτυρίες από πρώτο χέρι από μάρτυρες των συγκρούσεων του Ισραήλ με τους μαχητές της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου υποδεικνύουν ότι, στην απελπισία τους να περιορίσουν την αιφνιδιαστική εισβολή, τα ισραηλινά στρατεύματα πυροβόλησαν αδιακρίτως τους πολίτες τους με βαρύ οπλισμό, με αποτέλεσμα δυνητικά δεκάδες Ισραηλινούς θανάτους από αυτό που ονομάζεται «φιλικα πυρά».

Οι μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων και ισραηλινών πηγών που συγκεντρώθηκαν από το The Grayzone, έρχονται σε αντίθεση με την ισραηλινή περιγραφή για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στις 7 Οκτωβρίου. Το Κράτος Κατοχής αρνήθηκε να αποκαλύψει πλήρεις λεπτομέρειες για τις φρικαλεότητες που ισχυρίζεται ότι διεξήγαγε η Χαμάς και, μέχρι στιγμής, έχει δημοσιοποιήσει μόνο επιλεκτικές πληροφορίες για την επίθεση.

Οι μη επαληθευμένοι ισχυρισμοί που κυκλοφόρησαν από το Ισραήλ ότι μαχητές της Χαμάς αποκεφάλισαν 40 μωρά στις 7 Οκτωβρίου απορρίφθηκαν ευρέως ως προπαγάνδα, οι οποίοι, υποστηρίζουν οι επικριτές, είχε σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν συμπάθεια προς το Ισραήλ για να εκτελέσει μια συλλογική τιμωρία εναντίον των 2,2 εκατομμυρίων της Γάζας. Ωστόσο, μια πιο προσεκτική εξέταση των γεγονότων από το The Grayzone λέει μια διαφορετική ιστορία: μια ιστορία στην οποία ο ίδιος ο ισραηλινός στρατός φέρει την ευθύνη για πολλούς θανάτους αμάχων. Οι αναδυόμενες λεπτομέρειες όχι μόνο έρχονται σε αντίθεση με την εκδοχή της ισραηλινής κυβέρνησης για τα γεγονότα, αλλά δείχνουν ότι, στο χάος της μάχης, τα απερίσκεπτα ισραηλινά πυρά πιθανότατα οδήγησαν σε σημαντικές απώλειες στον ισραηλινό πληθυσμό.

Σύμφωνα με τον Tuval Escapa, τον συντονιστή ασφαλείας στο Kibbutz Be’eri, ο οποίος δημιούργησε μια ανοιχτή γραμμή μεταξύ των κατοίκων και του στρατού, οι Ισραηλινοί διοικητές πήραν «δύσκολες αποφάσεις», συμπεριλαμβανομένων των «βομβαρδισμών σπιτιών μαζί με τους ενοίκους τους για να εξοντώσουν τους τρομοκράτες μαζί με τους ομήρους»!!!

Αυτό επιβεβαιώθηκε από τον Ισραηλινό πολίτη, Yasmin Porat, η οποία επέζησε από μια αντιπαράθεση ομήρων στο Be’eri. Δήλωσε ότι, κατά τη διάρκεια έντονων συγκρούσεων, οι ισραηλινές Ειδικές Δυνάμεις «αναμφίβολα» σκότωσαν όλους τους εναπομείναντες ομήρους, μαζί με δύο παραδομένους μαχητές της Χαμάς χρησιμοποιώντας οβίδες τανκς και φρενήρεις πυροβολισμούς.

Η Πόρατ θυμήθηκε πώς οι μαχητές της Χαμάς είχαν μεταχειριστεί τους ομήρους «πολύ ανθρώπινα», με στόχο μόνο να τους πάνε πίσω στη Γάζα, πριν οι ισραηλινές δυνάμεις εισβάλουν στο κτίριο. Έβλεπε τον σύντροφό της ζωντανό στο έδαφος προτού πυροβοληθεί, μαζί με άλλους ομήρους στον χαοτικό πυροβολισμό. Άλλα βίντεο από το εσωτερικό των κιμπούτς λέγεται ότι δείχνουν πτώματα καλυμμένα σε ερείπια, πιθανότατα από οβίδες αρμάτων μάχης που εκτοξεύτηκαν απευθείας σε σπίτια από τον ισραηλινό στρατό.

Περισσότερα στοιχεία προέρχονται από τη μάρτυρα Danielle Rachiel, η οποία περιέγραψε ότι παραλίγο να σκοτωθεί μετά την απόδραση από την επίθεση της Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ Nova. Καθώς οδηγούσε προς την ασφάλεια, οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας πυροβόλησαν κατευθείαν το όχημά της μέχρι που φώναξε στα εβραϊκά για να ταυτιστεί ως Ισραηλινή!!!

Το ισραηλινό ειδησεογραφικό πρακτορείο Yedioth Aharanoth αναφέρει ότι «οι πιλότοι συνειδητοποίησαν ότι υπήρχε τεράστια δυσκολία να διακρίνουν μέσα στα κατεχόμενα φυλάκια και οικισμούς ποιος ήταν τρομοκράτης και ποιος ήταν στρατιώτης ή πολίτης… Ο ρυθμός πυρός κατά των χιλιάδων τρομοκρατών ήταν τρομερός στην αρχή και, μόνο σε κάποιο σημείο, οι πιλότοι άρχισαν να επιβραδύνουν τις επιθέσεις και να επιλέγουν προσεκτικά τους στόχους».

Εν τω μεταξύ, πλάνα από το εσωτερικό των κιμπούτς δείχνουν την απόλυτη καταστροφή που μοιάζει με τον επαναλαμβανόμενο βομβαρδισμό της Γάζας από το Ισραήλ όλα αυτά τα χρόνια. Οι πιλότοι ελικοπτέρων Apache παραδεχτηκαν ότι πυροβολούν συνεχώς χωρίς πληροφορίες εναντίον στόχων, ενώ τα πληρώματα των τανκς έλαβαν εντολή να βομβαρδίσουν σπίτια, ανεξάρτητα από τους Ισραηλινούς ομήρους που ήταν ενδεχομένως μέσα.

Τα πτώματα Ισραηλινών που ανακαλύφθηκαν κάτω από τα ερείπια ενός σπιτιού που καταστράφηκε από ισχυρή έκρηξη εκρηκτικών λέγεται ότι προκλήθηκαν από οβίδες τανκ. Οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας άνοιξαν επίσης πυρ εναντίον Ισραηλινών που διέφυγαν, τους οποίους μπέρδεψαν με ένοπλους της Χαμάς!!!

Οι επικριτές εικάζουν τώρα ότι μερικές από τις πιο φρικτές φωτογραφίες της ισραηλινής κυβέρνησης με απανθρακωμένα πτώματα και «σώματα που καίγονται αγνώριστα» μπορεί στην πραγματικότητα να απεικονίζουν θύματα που προκλήθηκαν από το Ισραήλ. Μια ύποπτη εικόνα έδειχνε έναν σκουπιδοτενεκέ γεμάτο με καμένα πτώματα, τα οποία κάποιοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να ήταν νεκροί μαχητές της Χαμάς που πετάχτηκαν με αυτόν τον τρόπο. Ισραηλινοί αξιωματούχοι χρησιμοποιούν τις εικόνες απανθρακωμένων σορών για να συγκεντρώσουν τη διεθνή συμπάθεια, αλλά, όπως αναφέρει η έκθεση, είναι πιο πιθανό οι φρικτές εικόνες να είναι μαχητές της Χαμάς.

Οι μαρτυρίες μαζί δείχνουν ότι, στον πυρετό της μάχης, τα ισραηλινά στρατεύματα πιθανότατα κατέφυγαν σε πυροβολισμούς αδιάκριτα σε περιοχές και σπίτια αμάχων, με αποτέλεσμα έναν ανείπωτο αριθμό ισραηλινών θανάτων που μπορούσαν να αποφευχθούν.

ΠΗΓΗ:

https://www.middleeastmonitor.com/20231030-report-7-october-testimonies-strikes-major-blow-to-israeli-narrative/


Israel, 2023 Israel–Hamas war, War, War in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, Gaza, Gaza Strip, Greece, Greece news, Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι, Λίβανος, Ιράν , Πόλεμος Ισραήλ , Πόλεμος στη μέση Ανατολή, Παλαιστινιακό, Γάζα, Λωρίδα της Γάζας, ΗΠΑ

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr