Home ΗΠΑ Μεγάλο αμερικανικό κανάλι παραδέχεται ότι ο Ομπάμα είναι ο…«σκιώδης πρόεδρος» που υπηρετεί την «τρίτη θητεία του»

Μεγάλο αμερικανικό κανάλι παραδέχεται ότι ο Ομπάμα είναι ο…«σκιώδης πρόεδρος» που υπηρετεί την «τρίτη θητεία του»

by _
0 comment 139 views
NBC News Admits Obama Is ‘Shadow President’ Serving His ‘Third Term’
NBC News Admits Obama Is ‘Shadow President’ Serving His ‘Third Term’

Το NBC News παραδέχεται ότι ο Ομπάμα είναι «σκιώδης πρόεδρος» που υπηρετεί την «τρίτη θητεία του»

Fact checked


Το NBC News παραδέχτηκε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα λειτουργούσε κρυφά ως «σκιώδης Πρόεδρος» της Αμερικής τα τελευταία τρία χρόνια, υπηρετώντας παράνομα για τρίτη θητεία στον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με μια εκρηκτική έκθεση, ο Ομπάμα επιβλέπει κρυφά την κυβέρνηση Μπάιντεν, αυξάνοντας τις ανησυχίες ότι ο πρώην Πρόεδρος είναι στην πραγματικότητα ο μυστικός πρόεδρος με τον πρώην αντιπρόεδρό του ως πρόσωπο:



ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ — Ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα συμβούλεψε σιωπηλά τον Λευκό Οίκο τους τελευταίους πέντε μήνες σχετικά με τη στρατηγική του για την αντιμετώπιση της τεχνητής νοημοσύνης, συμμετέχοντας στα παρασκήνια με εταιρείες τεχνολογίας και πραγματοποιώντας συναντήσεις του Zoom με κορυφαίους βοηθούς της Δυτικής Πτέρυγας κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Τζο Μπάιντεν.
σύμφωνα με βοηθούς και των δύο ανδρών.

Η κοινή προσπάθεια κορυφώθηκε τη Δευτέρα, όταν ο Μπάιντεν υπέγραψε ένα εκτελεστικό διάταγμα που θεσπίζει κάποια κυβερνητική επίβλεψη της ανάπτυξης της τεχνητής νοημοσύνης. Είναι η πρώτη φορά που ο Μπάιντεν χρησιμοποίησε τον πρώην προϊστάμενό του για να βοηθήσει στη διαμόρφωση μιας βασικής πολιτικής πρωτοβουλίας, είπαν οι βοηθοί, και το έκανε επειδή ο Ομπάμα μοιράζεται τις απόψεις του για το θέμα και φέρνει ένα ορισμένο βάρος που θα μπορούσε να βοηθήσει να προχωρήσει γρήγορα η διαδικασία.

Το Infowars.com αναφέρει: Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επέκριναν γρήγορα τις ειδήσεις, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι απέδειξε αυτό που υποστηρίζεται εδώ και καιρό για την προεδρία του Μπάιντεν – ότι, δηλαδή, ουσιαστικά λειτουργεί ως η τρίτη θητεία του Ομπάμα, μια πονηρή παράκαμψη του Συντάγματος των ΗΠΑ.



Θυμηθείτε ότι το 2020, ο Ομπάμα παραδέχτηκε ότι «θα ήταν εντάξει» με το να τροφοδοτεί ατάκες από το υπόγειό του σε έναν πρόεδρο-…ΜΑΪΜΟΥ μέσω ενός ακουστικού!!!



SOURCE: https://thepeoplesvoice.tv/nbc-news-admits-obama-is-shadow-president-serving-his-third-term/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr