Home Κορωνοϊος Σημαντικό: Η ευρωπαϊκή ρυθμιστική αρχή επιβεβαιώνει ότι η Pfizer απέκρυψε το DNA…ΠΙΘΗΚΩΝ στο εμβόλιο COVID-19.

Σημαντικό: Η ευρωπαϊκή ρυθμιστική αρχή επιβεβαιώνει ότι η Pfizer απέκρυψε το DNA…ΠΙΘΗΚΩΝ στο εμβόλιο COVID-19.

by _
0 comment 117 views

Σημαντικό: Η ευρωπαϊκή ρυθμιστική αρχή επιβεβαιώνει ότι η Pfizer απέκρυψε την αλληλουχία SV40 στο εμβόλιο COVID-19.


Η Pfizer δεν επεσήμανε μια αλληλουχία DNA, πιο συγκεκριμένα την αλληλουχία SV40 στο εμβόλιο της για τον COVID-19, επιβεβαίωσε η ευρωπαϊκή ρυθμιστική αρχή ΕΜΑ. Μια παράνομη ουσία απο ιό πιθήκων που χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν σε πολλά άλλα εμβόλια και είναι η κύρια αιτία των νέων «turbo καρκίνων», όπως έχουμε επισημάνει σε πρόσφατο άρθρο.

“Ενώ η πλήρης αλληλουχία DNA του υλικού έναρξης του πλασμιδίου παρασχέθηκε στην αρχική αίτηση άδειας κυκλοφορίας για το Comirnaty, ο αιτών δεν τόνισε συγκεκριμένα την αλληλουχία SV40”, δήλωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) στους The Epoch Times σε email.

Το email ήρθε αφότου η Health Canada είπε στους The Epoch Times ότι αναμένει από τους χορηγούς να αναγνωρίσουν αλληλουχίες όπως ο ενισχυτής DNA του ιού Simian 40 (SV40), αλλά ότι η Pfizer δεν το έκανε.

Ο EMA είπε ότι μέρη της αλληλουχίας SV40 “είναι συνήθως παρόντα σε πλασμίδια που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή βιολογικών δραστικών ουσιών”, αλλά ούτε οι αρχές ούτε η Pfizer μπόρεσαν να πουν γιατί η αλληλουχία έγινε μέρος της λήψης της Pfizer.

Ο Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν, ειδικός στα εμβόλια. Προέτρεψε τις ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ να ανακαλέσουν το εμβόλιο, αλλά οι ρυθμιστικές αρχές αρνήθηκαν.

Γιατί υπάρχει η αλληλουχίας SV40 στο εμβόλιο της Pfizer;

Σύμφωνα με τον EMA, οι αλληλουχίες DNA, συμπεριλαμβανομένης της αλληλουχίας SV40, «διασπώνται και αφαιρούνται» κατά τη διαδικασία κατασκευής εμβολίων.

«Τα θραύσματα της αλληλουχίας SV40 μπορεί να υπάρχουν μόνο ως υπολειμματικές ακαθαρσίες σε πολύ χαμηλά επίπεδα που πρέπει να ελέγχονται τακτικά», ισχυρίστηκε ο EMA.

Η υπηρεσία δεν παρείχε κανένα αποδεικτικό στοιχείο για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό.

«Οι καλύτερες ανεξάρτητες εκτιμήσεις είναι ότι 100-200 Β θραύσματα του πλασμιδίου υπάρχουν σε κάθε δόση», δήλωσε στους The Epoch Times σε email ο Kevin McKernan, μικροβιολόγος που αναγνώρισε πρώτος την αλληλουχία στο εμβόλιο.

Ένας εκπρόσωπος του EMA είπε νωρίτερα αυτό το έτος ότι «δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδεικνύουν την παρουσία του SV40… στη σύνθεση των εμβολίων COVID-19». Ο EMA αναγνωρίζει τώρα ότι αυτή η δήλωση ήταν λάθος.

Μόνο που είναι άλλη μια λάθος εκτίμηση που στοιχίζει ζωες.

Ορισμένοι επιστήμονες λένε ότι ανησυχούν επειδή τα θραύσματα DNA θα μπορούσαν να δράσουν ως μεταλλαξιογόνα ή να αλλάξουν την αλληλουχία DNA σε ένα γονίδιο, ακόμη και αν ληφθεί υπόψη ότι η αλληλουχία SV40 στο εμβόλιο δεν είναι το μεγάλο αντιγόνο Τ που προκαλεί καρκίνο.

«Το θέμα είναι ότι τα μικρότερα κομμάτια θα μπορούσαν στην πραγματικότητα να είναι πολύ σημαντικά», είπε ο David Wiseman, πρώην επιστήμονας της Johnson & Johnson, στους The Epoch Times. «Θα μπορούσαν πραγματικά να εισχωρήσουν στο γονιδίωμά σας». Ο κ. Wiseman ήταν μέλος μιας ομάδας που ανίχνευσε πρόσφατα επίπεδα υπολειμματικού DNA στο εμβόλιο της Pfizer, καθώς και στο εμβόλιο της Moderna.

Ο Patrick Provost, καθηγητής στο Τμήμα Μικροβιολογίας, Λοιμωδών Νοσημάτων και Ανοσολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Laval, δήλωσε ότι ο κίνδυνος να υπάρχει ο ενισχυτής SV40 στο εμβόλιο είναι η πιθανή ενσωμάτωσή του στο γονιδίωμα του DNA ενός κυττάρου. .

«Το μόνο που χρειάζεται είναι μια ενιαία ενσωμάτωση σε λάθος μέρος σε ένα μόνο κύτταρο για να ξεκινήσει μια καρκινική διαδικασία και να σκοτωθεί ένα άτομο», είπε.

Απαντώντας σε αυτές τις ανησυχίες, ο EMA είπε ότι “δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη ότι οποιοδήποτε από αυτά τα θραύσματα SV40 μπορεί να δράσει ως μεταλλαξιογόνα εισαγωγής”.

Ο Δρ Μαλόουν είπε ότι αυτό δεν ήταν αλήθεια.

«Τα σύντομα θραύσματα DNA και τα ολιγονουκλεοτίδια χρησιμοποιούνται ειδικά στη σύγχρονη βιοϊατρική έρευνα για να αλλάξουν πειραματικά τα γονιδιώματα των κυττάρων και των εμβρύων», έγραψε σε ένα email. 

Τέτοια θραύσματα DNA είναι πολύ γνωστό στους έμπειρους ότι είναι χρήσιμα για την αλλαγή των πληροφοριών και της ακεραιότητας του γονιδιώματος μέσω τόσο του ανασυνδυασμού όσο και μεταλλαξογένεσης εισαγωγής.”

Ο κ. McKernan, πρώην ερευνητής και επικεφαλής της ομάδας για το Έργο Ανθρώπινου Γονιδιώματος του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης, σημείωσε ότι οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι αλληλουχίες SV40 είναι βέλτιστες για γονιδιακή θεραπεία και ότι ένα έγγραφο περιέγραψε ένα ποσοστό παρεμβολής μεταλλαξογένεσης με επιμόλυνση έως και 7 ποσοστό των τροποποιημένων κυττάρων.

«Δεδομένου ότι ο EMA παραιτήθηκε από όλες τις μελέτες γονοτοξικότητας, η δήλωσή τους δεν είναι τίποτα άλλο από συνένοχος ευσεβής πόθος», είπε ο κ. ΜακΚέρναν.

Αξίζει να σημειώσουμε πως τα εναλλακτικά μέσα είχαμε προειδοποιήσει για τα θράυσματα DNA και την αλληλουχία SV40 στο εμβόλιο COVID-19. Κάτι που για άλλη μια φορά τα ellinika hoaxes το κατέβασαν ως παραπληροφόρηση.

Δείτε ακόμα: Νέα Μελέτη: Ο 1 στους 3 λήπτες του εμβολίου Covid υπέστη νευρολογικές παρενέργειες.

Αν θέλετε να υποστηρίξετε το anazitiseis.gr απλά κάντε ένα κλικ και ανοίξτε κάποια απο τις διαφημήσεις παρακάτω.

ΠΗΓΗ >> https://anazitiseis.gr/simantiko-i-evropaiki-rythmistiki-archi-epivevaionei-oti-i-pfizer-apekrypse-tin-allilouchia-sv40-sto-emvolio-covid-19/#google_vignette

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr