Home Greek News TIME: Προαναγγέλει το τέλος του Ζελένσκι

TIME: Προαναγγέλει το τέλος του Ζελένσκι

by _
0 comment 113 views
TIME: Προαναγγέλει το τέλος του Ζελένσκι
TIME: Προαναγγέλει το τέλος του Ζελένσκι

TIME: Προαναγγέλει το τέλος του Ζελένσκι

Χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες το πριν και το μετά. Πριν, ο Ζελένσκι εμφανιζόταν με πρόσωπο ως θριαμβευτής που έρχεται, τώρα ο Ζελένσκι στο ίδιο περιοδικό, εμφανίζεται ως ο αποτυχημένος που φεύγει με γυρισμένη την πλάτη.

IMG 5658



Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι αισθάνεται «προδομένος» από τους δυτικούς υποστηρικτές του, οι οποίοι του αρνήθηκαν την υποστήριξη και την προσοχή που είχε συνηθίσει, αποκάλυψαν στενοί συνεργάτες του στο περιοδικό Time.

Παρά την υπόσχεση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν να στηρίξει το Κίεβο «όσο χρειαστεί», το Κογκρέσο απέτυχε να συμφωνήσει σε έναν νέο νόμο για να βοηθήσει την Ουκρανία.

Δέκα ημέρες αφότου ο Ζελένσκι επέστρεψε στο Κίεβο από την Ουάσιγκτον, οι νομοθέτες στο Κογκρέσο κατάφεραν να περάσουν ένα νομοσχέδιο για τις τρέχουσες δαπάνες προκειμένου να αποτρέψουν τη χρεοκοπία της κυβέρνησης της Ουκρανίας, αλλά μόνο αφού περιέκοψαν 6 δισεκατομμύρια δολάρια από την προγραμματισμένη ουκρανική χρηματοδότηση.



Μάλλον έρχονται οι τίτλοι τέλους για την κυβέρνηση Ζελένσκι…

Volodymyr Zelensky Time Magazine cover

Ουκρανία, κοσμος, διεθνη, Πόλεμος στην Ουκρανια

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr