Home ΗΠΑ Κι όμως ακόμη κι ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ είχε κάνει ταξίδια στο ιδιωτικό τζετ «Lolita Express» του…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ (Jeffrey Epstein)!!!

Κι όμως ακόμη κι ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ είχε κάνει ταξίδια στο ιδιωτικό τζετ «Lolita Express» του…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ (Jeffrey Epstein)!!!

by _
0 comment 133 views

Image Credit:
Mario Tama / Staff / Getty

Κι όμως ακόμη κι ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ είχε κάνει ταξίδια στο ιδιωτικό τζετ «Lolita Express» του…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ (Jeffrey Epstein)!!!

by Adan Salazar


Ο εκπρόσωπος του RFK (Robert F. Kennedy, Jr) απαυθύνθηκε σε χαλαρές διασυνδέσεις με τον Έπσταϊν μέσω της πρώην συζύγου του Δημοκρατικού υποψηφίου για την προεδρία και της Γκισλέιν Μάξγουελ.

Ο RFK είχε επίσης πετάξει με τζετ για δεύτερη φορά, όπως αποκαλύπτεται στο βιβλίο της δημοσιογράφου Whitney Webb «One Nation Under Blackmail – Τομ. 2.»



Ο εξέχων υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία του 2024, Ρόμπερτ Φ. Κένεντι, Τζούνιορ, αποκάλυψε τι είδε όταν πέταξε μαζί με τον αποθανόντα δισεκατομμυριούχο παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν με το ιδιωτικό του αεροπλάνο, που ονομάστηκε «Lolita Express».

Μια από τις βόλτες του υποψήφιου προέδρου με το τζετ του Έπσταιν επανεξετάστηκε στο αποκλειστικό άρθρο του Newsweek αυτή την εβδομάδα, όπου ένας εκπρόσωπος του RFK εξήγησε τις χαλαρές σχέσεις του υποψηφίου με τον Έπσταϊν μέσω της πρώην συζύγου του και της Γκισλέιν Μάξγουελ.

Απο το Newsweek:

Εν μέσω της αυξανόμενης περιέργειας σχετικά με την καταχώριση του Κένεντι ως ενός από τους επιβάτες, ένας εκπρόσωπος του πρώην Δημοκρατικού είπε αποκλειστικά στο Newsweek ότι «είχε πετάξει μια φορά με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Τζέφρι Έπσταϊν. Ήταν το 1993 από τη [Νέα Υόρκη] στο Παλμ Μπιτς [Φλόριντα] για να επισκεφτώ τη μαμά του RFK Jr. για το Πάσχα».

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι το ταξίδι με ιδιωτικό τζετ έγινε δυνατό από την τότε σύζυγο του Κένεντι, Μαίρη Ρίτσαρντσον Κένεντι, η οποία ήταν φιλική με τη σύντροφο του Έπσταϊν εκείνη την εποχή, Ghislaine Maxwell. Ο Ρίτσαρντσον Κένεντι πέθανε το 2012. Ο Κένεντι είναι παντρεμένος με την πρωταγωνίστρια του Curb Your Enthusiasm Σέριλ Χάινς από το 2014.

«Η Μαίρη, η σύζυγος του Κένεντι και δύο από τα παιδιά τους ήταν στην πτήση», είπε ο εκπρόσωπος. «Η Μαίρη γνώριζε τη φίλη του Έπσταϊν, Γκισλέιν Μάξγουελ, η οποία έμαθε ότι πήγαιναν στο Παλμ Μπιτς για το Πάσχα και πρόσφερε στην οικογένειά τους μια βόλτα».

Το Newsweek σημειώνει ότι οι άνθρωποι που επέβαιναν στο τζετ δεν εμπλέκονται απαραίτητα στη συμμετοχή σε κανένα από τα εγκλήματα του Έπσταϊν, όπως υποτίθεται ότι συμβαίνει με τον RFK Jr.



Ο RFK Jr.  συζήτησε επίσης ότι ειχε κάνει άλλο ένα ταξίδι με το ιδιωτικό τζετ σε μια συνέντευξη που εμφανίστηκε στο βιβλίο της δημοσιογράφου Whitney Webb το 2022 με τίτλο “One Nation Under Blackmail Vol. 2.”

Εδώ είναι το απόσπασμα από το βιβλίο όπου ο κ. RFK μίλησε για τα ταξίδια με αεροπλάνο, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν ταξίδεψαν στο ιδιωτικό νησί του Έπσταϊν, τον Little St. James.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >>

: https://www.infowars.com/posts/rfk-jr-discusses-trips-on-jeffrey-epsteins-lolita-express-private-jet/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr