Με βάση την περιγραφή ενός Αμερικανού στρατηγού, οι ΗΠΑ αντιμετώπισαν σημαντικές επιθέσεις και υπέστησαν πολλές απώλειες στη Γάζα. Μεγάλες, κακές και πολύ αιματηρές απώλειες. Κι αυτό επανάλαβε στον δημοσιογράφο ο γνωστός εν αποστρατεία συνταγματάρχης Ντάγκλας Μακγκρέγκορ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…



 



Ο συνταγματάρχης Douglas McGregor λέει ότι δεχθήκαμε ένα τεράστιο χτύπημα και χάσαμε πολλές ζωές Αμερικανών κατά τη διάρκεια αυτής της μυστικής επιχείρησης.

Ένας δημοφιλής λογαριασμός X που κυκλοφορεί στο il libanese κοινοποίησε το κλιπ στο διαδίκτυο.

Ένας συνταξιούχος συνταγματάρχης των ΗΠΑ ανακοίνωσε το θάνατο αμερικανικών ειδικών δυνάμεων στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ είπε στον τηλεοπτικό παρουσιαστή Τάκερ Κάρλσον ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες φέρεται να έχουν ήδη προσπαθήσει να πραγματοποιήσουν μια επιχείρηση για την απελευθέρωση ομήρων από την αιχμαλωσία της Χαμάς. Σύμφωνα με τον McGregor, η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια του Ισραήλ και ήταν μια πλήρης αποτυχία:

(Βίντεο στο 9:45) «Όπως είδαμε πολύ πρόσφατα, τις τελευταίες 24 ώρες περίπου, μερικές από τις ειδικές δυνάμεις μας και οι ισραηλινές ειδικές δυνάμεις έχουν πάει στη Λωρίδα της Γάζας για να πραγματοποιήσουν αναγνώριση και να σχεδιάσουν πού μπορούν να πάνε για να απελευθερώσουν τους ομήρους και να ασκήσουν επιρροή. Και πυροβολήθηκαν και υπέστησαν μεγάλες απώλειες, από όσο καταλαβαίνω», είπε ο McGregor.

Ο ΜακΓκρέγκορ εξακολουθεί να έχει σημαντικές διασυνδέσεις με τον στρατό για να γνωρίζει ακόμη και τέτοιες επαίσχυντες και συγκλονιστικές λεπτομέρειες.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν συνέβαινε μια τέτοια αποτυχία, η διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ θα κάνει τα πάντα για να την κρύψει ακόμα και από τους ίδιους τους πολίτες της και ενδεχομένως από τον Λευκό Οίκο.