Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΗ ΝΔ…

ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΗ ΝΔ…

by _
0 comment 154 views
ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΗ ΝΔ…
ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΗ ΝΔ…

ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΗ ΝΔ…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Η ριζοσπαστική αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ) στις εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου 2015, κέρδισε αυτές και ως πρώτο κόμμα, από τη στιγμή που δεν είχε αυτοδυναμία, σχημάτισε κυβέρνηση με την συνεργασία του δεξιού κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, δημιουργώντας μια κοινοβουλευτική πλειοψηφία 162 εδρών!

Όμως, οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες, μεταξύ της Ελλάδος και της τρόικας   (ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ – θεσμούς όπως τους μετονόμασε ο ΣΥΡΙΖΑ), με τα δύσκολα να είναι μπροστά για την κυβέρνηση!

Το προεκλογικό αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ, περί κατάργησης των Μνημονίων, απέτυχε παταγωδώς, αφού δεν μπόρεσε να το υπερασπιστεί!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%cf%85%cf%80%ce%bf-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7-%ce%bf-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b1-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%bb%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%86%ce%bf%cf%81-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bd/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr