Home ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Το Ισραήλ και ….. το ταγκαλάκι του Αγ. Παίσιου..

Το Ισραήλ και ….. το ταγκαλάκι του Αγ. Παίσιου..

by _
0 comment 162 views
Το Ισραήλ και ….. το ταγκαλάκι του Αγ. Παίσιου..
Το Ισραήλ και ….. το ταγκαλάκι του Αγ. Παίσιου..

Το Ισραήλ και ….. το ταγκαλάκι του Αγ. Παίσιου..


Η θυματοποίηση του Ισραήλ δια της μιντιακής πολιτικής προπαγάνδας οι κλαυθμηρίζοντες πολιτικοί και μιντιάνθρωποι που σκουπίζουν τα ακατάσχετα δάκρυα τους για το καημένο το Ισραήλ κάτι μαντήλια να, μεγαλύτερα από τις μαντήλες που φέρουν οι σουνίτισες μανάδες που θάβουν τα παιδιά τους στον ερειπιώνα Παλαιστίνη. Στο σύγχρονο μαζικό επαίσχυντο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας από την ανθρωπότητα.. Ο κατακτητής εμφανίζεται ως ο καταπιεζόμενος ο δυνάστης ως το θύμα ο κατοχικός στρατός ως απελευθερωτικός, ο δεσμοφύλακας ως λυτρωτής, ο καταπατητής ως ιδιοκτήτης κλπ

Αυτή η θυματοποίηση του Ισραήλ αυτή η κλαίουσα τβ για τις βιβλικές περιπέτειες του περιούσιου θυμίζει και είναι το ταγκαλάκι ο πειρασμός που πήγαινε κλαμένος με κοπετό οδυρμό και θρήνο στον Παίσιο και στους ασκητές της ερήμου και έκανε προφασιζόμενος τον διωκόμενο τον κατατρεγμένο τον φουκαρά για να του ανοίξουν το κελί τους… Είναι γνωστά τεχνάσματα και μεθοδεύσεις του πονηρού στην Ορθόδοξη Ασκητική. Bρίθει από ανάλογες αναφορές.. ή πήγαινε στην έρημο η πόρνη ως αναξιοπαθούσα και κλαιγόταν έξω από τα σπήλαια των αναχωρητών για να τη συντρέξουν και να την βάλουν μέσα και να συνέλθουν. Και δεν την πάτησαν ένας και δυο..

‘Ετσι κι εμείς σαν χώρα και σαν κράτος και σαν Εκκλησία αυτή την κλαίουσα ψευδο-Μαγδαληνή που είναι ο πειρασμός πήραμε τα δάκρυα της τα κροκοδείλια για ευαισθησία και μπήκε μέσα και θα μας φέρει μια γυροβολιά μα τι γυροβολιά που θα δούμε τον ουρανό σκαμπίλι όχι σφοντύλι ..

Mια σουρωτή παρακαλώ….

dimpenews.com

±±±±±±±±±±

 

Israel, 2023 Israel–Hamas war, War, War in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, Gaza, Gaza Strip, Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι, Λίβανος, Ιράν , Πόλεμος Ισραήλ , Πόλεμος στη μέση Ανατολή, Παλαιστινιακό, Γάζα, Λωρίδα της Γάζας, ΗΠΑ, προφητείες, Ορθοδοξία, Ορθόδοξοι 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr