Home Κορωνοϊος Τη Σύλληψη του Κλάους Σουάμπ ζήτησε Ελβετός αξιωματούχος

Τη Σύλληψη του Κλάους Σουάμπ ζήτησε Ελβετός αξιωματούχος

by _
0 comment 139 views
Τη Σύλληψη του Κλάους Σουάμπ ζήτησε Ελβετός αξιωματούχος
Τη Σύλληψη του Κλάους Σουάμπ ζήτησε Ελβετός αξιωματούχος

Τη Σύλληψη του Κλάους Σουάμπ ζήτησε Ελβετός αξιωματούχος


Ελβετός αξιωματούχος ζήτησε τη σύλληψη του Κλάους Σουάμπ και άλλων ελίτ της παγκοσμιοποίησης με κατηγορίες για «δημοκτονία». Ο κορυφαίος τραπεζίτης Pascal Najadi ένωσε τις δυνάμεις του με την Dr. Astrid Stuckelberger, μια εξέχουσα εμπειρογνώμονα στον τομέα της υγείας από τη Γενεύη, για να απαιτήσει ποινικές διώξεις όσων βρίσκονται πίσω από τους θανατηφόρους εμβολιασμούς Covid, τους οποίους περιγράφουν ως «βιοόπλα».

Ο Najadi και η Stuckelberger περιγράφουν λεπτομέρειες του ισχυρισμού τους σε ένα νέο ντοκιμαντέρ-βόμβα με τίτλο «Cutting off the Head of the Snake». Στην ταινία, εμβαθύνουν στο σκοτεινό υπόβαθρο των παγκοσμιοποιητικών οργανώσεων που έχουν την έδρα τους στη Γενεύη της Ελβετίας.



Το NN αναφέρει: Ο Najadi εστιάζει συγκεκριμένα στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), το οποίο ο αείμνηστος πατέρας του, Hussain Najadi, φέρεται να συνίδρυσε μαζί με τον Πρόεδρο Klaus Schwab.

Ο Hussain Najadi δολοφονήθηκε το 2013…. Ο Pascal Najadi είναι ένας συνταξιούχος Ελβετός επιχειρηματίας τραπεζίτης που ασκεί σημαντική επιρροή σε όλο τον κόσμο. Η δουλειά του ήταν να συμβουλεύει χώρες και αρχηγούς κρατών για την οικονομική κατεύθυνση της χώρας.

Σε ένα παράδειγμα της εξουσίας του, ο Najadi ήταν υπεύθυνος για την πρόσφατη  παραίτηση  του προέδρου της Ελβετίας Alain Berset. Η παραίτηση ήρθε μετά την υποβολή ποινικής μήνυσης στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ελβετίας κατά του Μπερσέτ. Κατηγόρησε τον Berset ότι έκανε ψευδείς δηλώσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων mRNA του Covid. Ως αποτέλεσμα της υπόθεσης του Najadi, ο Berset θα παραιτηθεί πλέον ως ηγέτης του έθνους στα τέλη του τρέχοντος έτους.

Στο ντοκιμαντέρ, ο Najadi αποκαλύπτει την περιφρόνηση του αείμνηστου πατέρα του για το WEF που εδρεύει στη Γενεύη. Ο Hussain Najadi έφυγε από την οργάνωση στις αρχές της δεκαετίας του 1980, αφήνοντας τον Klaus Schwab στο τιμόνι.



«Ό,τι κακό στον κόσμο σχετίζεται με τη δημοκτονία προέρχεται δυστυχώς από τη Γενεύη», είπε ο Najadi.

«Έχετε WHO [Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας] στη Γενεύη, έχετε GAVI [τη Συμμαχία Εμβολίων του Μπιλ Γκέιτς], μετά έχετε το WEF, του οποίου ο πατέρας μου ήταν συνιδρυτής και άφησε τον Κλάους Σβάμπ από αηδία στις αρχές της δεκαετίας του ογδόντα που έχει διπλωματικό ασυλία, ανοσία.

«Εγώ, ως Ελβετός πολίτης εδώ, δηλώνω τώρα ότι το WEF δεν είναι πλέον επιλέξιμο για διπλωματική ασυλία», είπε ο Νατζάμπι. Προέτρεψε μάλιστα τις ελβετικές αρχές να συλλάβουν τους υπεύθυνους για την υποστήριξη μιας «παγκόσμιας ένεσης που είναι βιοόπλο».

Ο Najabi υποστηρίζει ότι η Big Pharma, η Big Tech, ο Bill Gates, το WEF, η WHO και άλλες παγκοσμιοποιητικές οντότητες εμπλέκονται στο σχέδιο. Σημειώνει ότι ο ίδιος και η μητέρα του είναι θύματα των «βιοόπλων» και λέει ότι και οι δύο «πεθαίνουν» μετά τη λήψη των ενέσεων.



«Καλώ τις ελβετικές αρχές και την ασφάλεια να συλλάβουν αμέσως αυτούς τους ανθρώπους.

“Γιατί? Το WEF, το WHO, το GAVI, η Big Pharma, η Big Tech και ο Bill Gates υποστήριξαν μια παγκόσμια ένεση με ένα βιοόπλο που εγχέει νανολιπίδια σε 5,7 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

«Και εμείς οι Ελβετοί τους φιλοξενούμε. Αυτό είναι απαίσιο.

«Δεν μπορούμε να ανεχτούμε οποιαδήποτε οντότητα που προωθεί ένα δηλητήριο να εγχέεται στην ανθρωπότητα.

«Αλλά το έχεις κάνει. Είμαι το θύμα.

«Πεθαίνω από αυτό, και η μητέρα μου επίσης.

« Είναι μια δημοκτονία  και θα κριθεί», είπε.

«Θα διορθωθεί στο όνομα της ανθρωπότητας».

Η Δρ Astrid Stuckelberger, από την άλλη, συζητά ένα σύνδρομο που επηρεάζει όχι μόνο τη Γενεύη, αλλά και τα Ηνωμένα Έθνη. Αναφέρει έναν απτό φόβο μεταξύ των ανθρώπων, που οδηγεί σε μια σιωπή που πιστεύει ότι είναι επιζήμια για την παγκόσμια συνειδητοποίηση και δράση.

Η Δρ. Stuckelberger επισημαίνει ότι η ελβετική κυβέρνηση χορήγησε ασυλία στην Παγκόσμια Συμμαχία για τον Εμβολιασμό (GAVI) του Gates. Η ιατρική εμπειρογνώμονας προτρέπει το κοινό να αναζητήσει αυτές τις πληροφορίες στην ελβετική βάση δεδομένων. Περιέγραψε μάλιστα την πίεση για πυροβολισμούς Covid ως πραξικόπημα.

«Προσπαθούμε να οικοδομήσουμε ένα κίνημα «Εμείς οι άνθρωποι» που είναι πολύ παγκόσμιο, κάτι εντελώς διαφορετικό», λέει ο Stuckelberger.

«Αλλά αυτό που συμβαίνει στη Γενεύη είναι το αντίθετο».

«Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει δικαίωμα σε ποιον να δώσει εντολές, να υπαγορεύσει σε όλο τον κόσμο όπως έκαναν.

«Και η Παγκόσμια Συμμαχία για τον Εμβολιασμό Εμβολιασμού (GAVI) απέκτησε πλήρη ασυλία από την ελβετική κυβέρνηση».

«Αυτό είναι πραξικόπημα. Σαφώς, είναι μια παγκόσμια σκηνή εγκλήματος και προσφέρουμε μικρά αποδεικτικά στοιχεία στους ανθρώπους με ταπεινότητα.

«Επειδή στην επιστήμη έχεις πάντα αμφιβολίες. Είναι μια υγιής αμφιβολία και νομίζω ότι αυτή είναι μια πολύ σημαντική στάση».



Η έκκλησή τους για δράση είναι ξεκάθαρη και προτρέπει σε όλο το ντοκιμαντέρ: τα άτομα να σηκωθούν, να αναζητήσουν την αλήθεια και να αμφισβητήσουν το status quo, υπό το λάβαρο της φύλαξης της ανθρωπότητας από τον παρόντα και σαφή κίνδυνο που πηγάζει από τη Γενεύη.

Συγκεντρώνονται για μια συλλογική αφύπνιση, προτρέποντας τις μάζες να ξεσηκωθούν ενάντια στις αδικίες που διαιωνίζονται από μη εκλεγμένους παγκοσμιοποιητές.

“Ποτέ ξανά. Το snakehead είναι στη Γενεύη», είπε ο Najadi.

«Το αποκαλώ άμεσο, σαφή και παρόντα κίνδυνο για τον ελβετικό πληθυσμό.

«Αλλά μπορώ να σας πω ότι κόβεται».

«Αν έχετε ένα χαρτοφυλάκιο, και αυτό είναι ένα σπίτι από τραπουλόχαρτα ενός εγκληματία, ένα χαρτί θα το τραβήξει η δικαιοσύνη και ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο καταρρέει.

«Αλλά από ελπίδα και μόνο, δεν γίνεται.

«Όλοι πρέπει τώρα να αλλάξουν πνεύμα.

«Και όλοι οι εμβολιασμένοι, οι ενέσιμοι, γνωρίζοντας ότι είναι δηλητηριασμένοι… Είμαστε οι μάζες.

«Είμαστε δισεκατομμύρια άνθρωποι.

«Ας σηκωθούμε όρθιοι και ας πούμε Stop. Δεν θα συμμορφωθούμε».

lumi-news.gr

πηγή

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr