Home Greek News Πρώην μέλος του WEF: Τα ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας θα εισαχθούν σε μικροσκοπικά μικροτσίπ εμφυτευμένα κάτω από το δέρμα!

Πρώην μέλος του WEF: Τα ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας θα εισαχθούν σε μικροσκοπικά μικροτσίπ εμφυτευμένα κάτω από το δέρμα!

by _
0 comment 185 views
Former WEF Member Turned Whistleblower Warns About Globalists Plan To Microchip People
Former WEF Member Turned Whistleblower Warns About Globalists Plan To Microchip People

Πρώην μέλος του WEF: Τα ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας θα εισαχθούν σε μικροσκοπικά μικροτσίπ εμφυτευμένα κάτω από το δέρμα!


Πρώην μέλος του WEF που έγινε πληροφοριοδότης προειδοποιεί για το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών για μικροτσίπ σε ανθρώπους

– Νιάμ Χάρις

Η παγκόσμια ελίτ σχεδιάζει να εξαναγκάσει τους πληθυσμούς της γης να εμφυτευτούν με μικροτσίπ κάτω από το δέρμα τους για να έχουν πρόσβαση σε ψηφιακά νομίσματα, το Universal Basic Income (UBI) και άλλες υπηρεσίες, σύμφωνα με τον Γερμανό οικονομολόγο Richard Werner.

Ο Βέρνερ, ο οποίος είναι πρώην «Παγκόσμιος ηγέτης για το αύριο» του WEF που έγινε πληροφοριοδότης, προέτρεψε να προσέχουμε τις αναδυόμενες τεχνολογίες κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης πέρυσι στη Διεθνή Διάσκεψη Επιστημών του 2022



Είπε ότι το WEF είχε σταματήσει επίτηδες να δείχνει στους ανθρώπους πώς θα ήταν ένα Ψηφιακό Νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC), επειδή περιλαμβάνει ένα εμφύτευμα κάτω από το δέρμα περίπου με το μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού.

«Και αυτός ο κόκκος ρυζιού είναι ολόκληρο το πορτοφόλι σου;» ρώτησε ο Βέρνερ ένας συνεντευκτής. Απάντησε: «Ναι, είναι η ψηφιακή σου ταυτότητα, το πορτοφόλι σου, μπορεί να είναι το διαβατήριό σου, το κλειδί σου».

Αναφέρει το InfoWars : Ο Werner τόνισε ότι οι τεχνολογίες RFID που εμφανίζονται σε χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες που επιτρέπουν τη μεταφορά δεδομένων μέσω σαρώματος «προϊδεάζουν» τους ανθρώπους να αποδεχτούν σταδιακά τις «ανεπαφικές» αλληλεπιδράσεις ως καθημερινό μέρος της ζωής.

«Τώρα, φυσικά, αυτό που βρήκαμε με τις χρεωστικές ή τις πιστωτικές μας κάρτες είναι ότι έχουν ήδη μεταφερθεί στο σύστημα με τσιπ RFID, τεχνολογία RFID όπου απλά κουνάς το πράγμα. Χωρίς επαφή», περιέγραψε ο Βέρνερ. «Αυτό μας προδιαθέτει σε αυτήν την κατεύθυνση ότι στο μέλλον θα κουνάς απλώς το χέρι σου επειδή έχεις το εμφύτευμα μικροτσίπ κάτω από το δέρμα σου».

«Και κάθε βήμα έχει έναν λογικό λόγο», συνέχισε. «Είναι πιο εύκολο να το κουνάς αυτό, έτσι δεν είναι; Είναι πολύ πιο γρήγορο γιατί πρέπει πάντα να περιμένουμε στις ουρές καθώς όλοι πληκτρολογούν τους αριθμούς τους και όλα αυτά, μόνο για να την κουνάμε πιο γρήγορα [τη κάρτα].»



«Αλλά ο επόμενος εξορθολογισμός θα ήταν, καλά, αλλά μπορείς να χάσεις την κάρτα σου, κάποιος μπορεί να κλέψει την κάρτα σου και μετά απλά κουνάς [στον αέρα], είναι κάπως ριψοκίνδυνο, καλά, δεν θα ήταν ωραίο αν δεν μπορούσες να την χάσεις και κανείς δεν μπορούσε να την κλέψει; Ξέρεις.”

Ο Βέρνερ λέει ότι οι άνθρωποι θα ήταν φυσικά διατεθειμένοι να απορρίψουν τέτοιες επεμβατικές τεχνολογίες «επειδή είναι παραβίαση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας να εισάγεις κάτι τέτοιο κάτω από το δέρμα», ωστόσο, λέει ότι οι παγκοσμιοποιητές είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν το UBI (καθολικό βασικό εισόδημα) για να δελεάσουν και πείσει τους πληθυσμούς να λάβουν τις ενέσεις με τα τσιπ.

«Στις ελίτ των δισεκατομμυριούχων μέχρι στιγμής δεν άρεσε αυτό. Αλλά από το 2015, έχουν βγει όλοι “από τη ντουλάπα”. Θέλω να πω, βγήκαν όλοι οι μεγάλοι δισεκατομμυριούχοι και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ,…ω,…αυτή είναι μια καλή ιδέα,… καθολικό βασικό εισόδημα. Γιατί λοιπόν, ξαφνικά, τώρα; Επειδή τώρα έχουμε την τεχνολογία για το εμφύτευμα μικροτσίπ», εξηγεί ο Βέρνερ. Το μέλος του WEF που έγινε πληροφοριοδότης συνέχισε εξηγώντας ότι το Covid-19 παίζει ρόλο στο σύστημα μικροτσίπ καθώς εισήγαγε την ανάγκη για ψηφιακή ταυτότητα, πληροφορίες που θα αποθηκεύονταν επίσης «βολικά» σε ένα εμφυτεύσιμο μικροτσίπ.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr