Home Greek News Άρθρο-ΒΟΜΒΑ του Τζορτζ Σόρος στους Financial Times: Το Ισραήλ πρέπει να αγκαλιάσει τη…Χαμάς

Άρθρο-ΒΟΜΒΑ του Τζορτζ Σόρος στους Financial Times: Το Ισραήλ πρέπει να αγκαλιάσει τη…Χαμάς

by _
0 comment 153 views
George Soros: Israel Must Embrace Hamas
George Soros: Israel Must Embrace Hamas

Άρθρο-ΒΟΜΒΑ του Τζορτζ Σόρος στους Financial Times: Το Ισραήλ πρέπει να αγκαλιάσει τη…Χαμάς

Και να φανταστείτε ότι μέχρι σήμερα, ακόμη ΔΕΝ τα πάει τόσο καλά με το Ισραήλ ο Σόρος!!!



Sean Adl-Tabatabai

Ο Τζορτζ Σόρος έχει δηλώσει ότι το Ισραήλ και οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να αγκαλιάσουν πλήρως τη Χαμάς ως μια νόμιμη οργάνωση που έχει κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιεί στρατιωτική βία κατά της Δύσης.

Σε ένα άρθρο του 2007 που επανεμφανίστηκε πρόσφατα στους Financial Times, ο Σόρος είχε καλέσει τότε την κυβέρνηση Μπους και το Ισραήλ να συνεργαστούν με τη Χαμάς αντί να αντικρούσουν την εξουσία της και να εγκαταστήσουν αποκλεισμό γύρω από το παλαιστινιακό έδαφος για να απορρίψουν την κύρια αποστολή της Χαμάς για την ίδρυση ενός παλαιστινιακού κράτους μέσω βίαιων μεθόδων με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο του εδώ >> https://www.georgesoros.com/2007/03/19/america_and_israel_must_open_the_door_to_hamas/

«Το Ισραήλ, με την ισχυρή υποστήριξη των ΗΠΑ, αρνήθηκε να αναγνωρίσει τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Χαμάς και απέκλεισε την πληρωμή των εκατομμυρίων φόρων που εισέπραξαν οι Ισραηλινοί για λογαριασμό της», έγραψε ο Σόρος, προτείνοντας ότι η κίνηση θα οδηγούσε σε επιδείνωση των σχέσεων στην περιοχή.

«Αν το Ισραήλ είχε αποδεχτεί τα αποτελέσματα των εκλογών, αυτό θα μπορούσαν να ενισχύσουν την πιο μετριοπαθή πολιτική πτέρυγα», συνέχισε ο Σόρος. «Δυστυχώς, η ιδεολογία του «πολέμου κατά της τρομοκρατίας» δεν επιτρέπει τέτοιες λεπτές διακρίσεις».

Το Zerohedge.com αναφέρει: Η Χαμάς αρνείται επίσης να αναγνωρίσει την ύπαρξη του εβραϊκού κράτους, το οποίο, είπε ο Σόρος, πρέπει να ξεπεράσει το Ισράηλ.

«Το θέμα είναι η απροθυμία της Χαμάς να αναγνωρίσει την ύπαρξη του Ισραήλ, αλλά αυτό θα μπορούσε να τεθεί ως προϋπόθεση για μια ενδεχόμενη διευθέτηση και όχι προϋπόθεση για διαπραγματεύσεις», έγραψε, προσθέτοντας ότι σε κάθε περίπτωση, οι ΗΠΑ και το Ισραήλ θα πρέπει να διαπραγματεύονται με τη Χαμάς.

«Οι υπερασπιστές της τρέχουσας πολιτικής υποστηρίζουν ότι το Ισραήλ δεν έχει την πολυτέλεια να διαπραγματευτεί από θέση αδυναμίας. Αλλά η θέση του Ισραήλ είναι απίθανο να βελτιωθεί όσο συνεχίζει την τρέχουσα πορεία του», συνέχισε το άρθρο του Σόρος, αναφέροντας δεκαετίες βίας μεταξύ Εβραίων και Παλαιστινίων και καλώντας το Ισραήλ να παραιτηθεί από μελλοντική στρατιωτική δράση που θα πρέπει να υποστηρίξουν οι ΗΠΑ.

«Η επίδειξη στρατιωτικής υπεροχής δεν αρκεί ως πολιτική για την αντιμετώπιση του παλαιστινιακού προβλήματος», έγραψε ο Σόρος. «Θα ήταν τραγικό να χάσουμε αυτή την προοπτική, επειδή η κυβέρνηση Μπους έχει βυθιστεί στην ιδεολογία του πολέμου κατά της τρομοκρατίας».

Και να φανταστείτε ότι μέχρι σήμερα, ακόμη ΔΕΝ τα πάει τόσο καλά με το Ισραήλ ο Σόρος!!!

————

ΠΗΓΗ : https://thepeoplesvoice.tv/george-soros-israel-must-embrace-hamas/

———–

Israel, 2023 Israel–Hamas war, War, War in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, Gaza, Gaza Strip, Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι, Λίβανος, Ιράν , Πόλεμος Ισραήλ , Πόλεμος στη μέση Ανατολή, Παλαιστινιακό, Γάζα, Λωρίδα της Γάζας, ΗΠΑ, George Soros, 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr