Home Greek News ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ!!! – Χημικά στη συγκέντρωση υπέρ των Παλαιστινίων έξω από την πρεσβεία στο Ισραήλ

ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ!!! – Χημικά στη συγκέντρωση υπέρ των Παλαιστινίων έξω από την πρεσβεία στο Ισραήλ

by _
0 comment 150 views
Χημικά στη συγκέντρωση υπέρ των Παλαιστινίων έξω από την πρεσβεία στο Ισραήλ
Χημικά στη συγκέντρωση υπέρ των Παλαιστινίων έξω από την πρεσβεία στο Ισραήλ

Χημικά στη συγκέντρωση υπέρ των Παλαιστινίων έξω από την πρεσβεία στο Ισραήλ

Η αστυνομία προχώρησε στη ρίψη δακρυγόνων προκειμένου να απωθήσει τους συγκεντρωμένους που είχαν φτάσει μια «ανάσα» από τις κλούβες του φραγμού


Ένταση δημιουργήθηκε λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ της Τετάρτης στην αλυσίδα των ΜΑΤ, μπροστά στην ισραηλινή πρεσβεία με την αστυνομία να προχωρά στη ρίψη δακρυγόνων.

Στο σημείο ήταν συγκεντρωμένοι χιλιάδες διαδηλωτές, οι οποίοι εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον παλαιστινιακό λαό. Η αστυνομία προχώρησε στη ρίψη δακρυγόνων προκειμένου να απωθήσει τους συγκεντρωμένους που είχαν φτάσει μια «ανάσα» από τις κλούβες του φραγμού.

Δείτε βίντεο…

Τα επεισόδια δεν συνεχίστηκαν και οι διαδηλωτές παρέμειναν στην περιοχή φωνάζοντας συνθήματα για την λευτεριά της Παλαιστίνης.

Η λεωφόρος Κηφισίας παρέμεινε κλειστή μέχρι τις 10.00 το βράδυ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο ύψος της Κατεχάκη λόγω της συγκέντρωσης και της πορείας διαμαρτυρίας που οργάνωσε το ΚΚΕ.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος και από εκεί ξεκίνησαν πορεία με κατεύθυνση την πρεσβεία του Ισραήλ. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι διαδηλωτές ήταν περίπου 10.000 και μετά την διμαρτυρία τους έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ αποχώρησαν προς την Πανόρμου….

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ! >> https://www.protothema.gr/greece/article/1425606/sugedrosi-uper-ton-palaistinion-sto-sudagma-ekleise-i-kifisias-sto-upsos-tis-presveias-tou-israil/

 

———–

Israel, 2023 Israel–Hamas war, War, War in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, Gaza, Gaza Strip, Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι, Λίβανος, Ιράν , Πόλεμος Ισραήλ , Πόλεμος στη μέση Ανατολή, Παλαιστινιακό, Γάζα, Λωρίδα της Γάζας, ΗΠΑ

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr