Home Greek News Χ.Κίσινγκερ για πανηγυρισμούς υπέρ της Χαμάς στην Γερμανία: «Μεγάλο λάθος η είσοδος αλλόθρησκων στην χώρα»

Χ.Κίσινγκερ για πανηγυρισμούς υπέρ της Χαμάς στην Γερμανία: «Μεγάλο λάθος η είσοδος αλλόθρησκων στην χώρα»

by _
0 comment 117 views

Χ.Κίσινγκερ για πανηγυρισμούς υπέρ της Χαμάς στην Γερμανία: «Μεγάλο λάθος η είσοδος αλλόθρησκων στην χώρα»

Ως συνέπεια της «λανθασμένης» μεταναστευτικής πολιτικής της Γερμανίας περιέγραψε ο άλλοτε υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ τις εικόνες υποστηρικτών της Χαμάς να πανηγυρίζουν στους δρόμους των γερμανικών πόλεων.

«Βρίσκω επώδυνους τους πανηγυρισμούς για αυτό που συνέβη, το οποίο τυπικά αποτελεί και εγκληματική πράξη. Ήταν μεγάλο λάθος να μπουν στη χώρα τόσοι πολλοί άνθρωποι με εντελώς διαφορετικό πολιτιστικό και θρησκευτικό υπόβαθρο, διότι έτσι δημιουργούνται ομάδες (διαφορετικών) συμφερόντων», δήλωσε ο κ. Κίσιντγκερ σε συνέντευξή του στην τηλεοπτική υπηρεσία της Welt.

Ο βετεράνος πολιτικός, κάτοχος του Νόμπελ Ειρήνης, δεν απέκλεισε περαιτέρω κλιμάκωση του πολέμου, ούτε επίθεση του Ισραήλ εναντίον του Ιράν, το οποίο, όπως είπε, υποστηρίζει τη Χαμάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ >>

https://www.facebook.com/100001958807957/videos/838086288074530/

************

ΠΗΓΗ >> https://focusfm.gr/ch-kisingker-gia-panigyrismoys-yper-tis-chamas-stin-germania-megalo-lathos-i-eisodos-allothriskon-stin-chora/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr