Home Greek News ΤΩΡΑ – Ξεκίνησε η χερσαία εισβολή στην Λωρίδα της Γάζας… Αναπτύχθηκαν μονάδες πεζικού και τεθωρακισμένων του IDF

ΤΩΡΑ – Ξεκίνησε η χερσαία εισβολή στην Λωρίδα της Γάζας… Αναπτύχθηκαν μονάδες πεζικού και τεθωρακισμένων του IDF

by _
0 comment 159 views
ΤΩΡΑ – Ξεκίνησε η χερσαία ει…
ΤΩΡΑ – Ξεκίνησε η χερσαία ει…

ΤΩΡΑ – Ξεκίνησε η χερσαία εισβολή στην Λωρίδα της Γάζας… Αναπτύχθηκαν μονάδες πεζικού και τεθωρακισμένων του IDF


Στρατεύματα πεζικού και τανκς μπήκαν στη Γάζα για «τοπικές επιδρομές» για να καθαρίσουν την περιοχή από τρομοκράτες και να εντοπίσουν ομήρους-τους έκοψαν και το ίντερνετ.


Οι Ισραηλινές Άμυνας λένε ότι δυνάμεις πεζικού και άρματα εισήλθαν σήμερα στο έδαφος της Λωρίδας της Γάζας σε «τοπικές επιδρομές» προκειμένου να καθαρίσουν την περιοχή από πιθανούς «τρομοκράτες» (ενώ οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ είναι οι…ΙΔΙΟΙ) και να εντοπίσουν τους αγνοούμενους Ισραηλινούς…

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ γιατί, μεχρι τώρα, οι Ισραηλινοί έχουν πει ένα ΣΩΡΟ ΨΕΜΑΤΑ σχετικά με τα αρχικά δρώμενα του πολέμου, τον οποίον πόλεμο ξεκίνησαν…ΟΙ ΙΔΙΟΙ με τους δικούς τους πράκτορες!!! Διαβάστε επίσης Ισραηλινές πηγές αποκαλύπτουν: Η κυβέρνηση του Ισραήλ & των ΗΠΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ για να ξεκινήσουν πόλεμο με το Ιράν! Πίσω από την Παλαιστινιακή Εισβολή η ίδια η ΜΟΣΑΝΤ και οι IDF!!! για περισσότερα.

Ισραηλινές πηγές αποκαλύπτουν: Η κυβέρνηση του Ισραήλ & των ΗΠΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ για να ξεκινήσουν πόλεμο με το Ιράν! Πίσω από την Παλαιστινιακή Εισβολή η ίδια η ΜΟΣΑΝΤ και οι IDF!!!

ΑΡΑ πως μπορούμε να πιστέψουμε το οτιδήποτε που βγαίνει από το βρώμικο στόμα τους???…


Διαβάζουμε τώρα από το pentapostagma.gr….

Σύμφωνα με τον στρατό, τα στρατεύματα σάρωσαν και συνέλεξαν διάφορα ευρήματα «που μπορεί να βοηθήσουν στην προσπάθεια εντοπισμού των αγνοουμένων».



Το IDF λέει ότι τα στρατεύματα σκότωσαν επίσης έναν αριθμό τρομοκρατών στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένου ενός άντρα που φέρεται να είναι πυρήνας της Χαμάς που εκτόξευσε κατευθυνόμενους αντιαρματικούς πυραύλους στο Ισραήλ. 

Τα στρατεύματα δεν μπήκαν βαθιά στη Γάζα.

Ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού Στρατού Αντιναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι λέει ότι οι δυνάμεις τεθωρακισμένων και πεζικού διεξήγαγαν έρευνες και «απέτρεψαν ομάδες κατευθυνόμενων αντιαρματικών πυραύλων που είχαν σκοπό να διεισδύσουν στο ισραηλινό έδαφος».

«Οι δυνάμεις εντόπισαν ευρήματα που μπορεί να βοηθήσουν στην προσπάθεια εντοπισμού των αγνοουμένων», λέει ο Χάγαρη.

«Θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να βρούμε κάθε λεπτομέρεια για τους αγνοούμενους και τους ομήρους», προσθέτει.

Υπολογίζεται ότι 150-200 άτομα συνελήφθησαν όμηροι από τη Χαμάς κατά τη δολοφονική της επίθεση το περασμένο Σάββατο. Ο Ισραηλινός Στρατός έχει ειδοποιήσει μέχρι στιγμής τις οικογένειες 120 ομήρων ότι τα αγαπημένα τους πρόσωπα κρατούνται στη Λωρίδα της Γάζας.

 Ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού Στρατού Αντιναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι ανέφερε ότι οι κάτοικοι της πόλης της Γάζας έχουν αρχίσει να μετακινούνται προς τα νότια αφού ο στρατός τους προειδοποίησε ότι θα αρχίσει να στοχεύει έντονα την περιοχή.

«Ο πληθυσμός της πόλης της Γάζας έχει αρχίσει να κινείται νότια σημαντικά για να αμυνθεί», λέει ο Χάγκαρι σε συνέντευξη Τύπου.



Λέει ότι ο Ισραηλινός Στρατός έχει πλήξει χιλιάδες στόχους σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας από την έναρξη των μαχών το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Blinken: «Αυτό που κάνει ο Ισραηλινός δεν είναι αντίποινα, το Ισραήλ υπερασπίζεται τις ζωές του λαού του» Κανένα σχόλιο.

Μη επανδρωμένο αεροσκάφος του Ισραηλινού Στρατού πλήττει τοποθεσίες της Χεζμπολάχ στον Λίβανο μετά από πυρά τρομοκρατικής οργάνωσης κατά του Ισραήλ

Οι Ισραηλινές  Δυνάμεις λένε ότι πραγματοποιούν νέες επιδρομές με μη επανδρωμένα αεροσκάφη εναντίον θέσεων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο.

Η επίθεση έρχεται εν μέσω συγκρούσεων στα βόρεια σύνορα, αφού η τρομοκρατική ομάδα άνοιξε πυρ σε ορισμένες θέσεις του στρατού, μια εκρηκτική ύλη κατέστρεψε ένα τμήμα του τείχους ασφαλείας νωρίτερα και ένα προφανές drone αναχαιτίστηκε.

___________

#Israel, #WarInIsrael #Jews #Palestine #Palestinians #Hamas #Lebanon #Iran #Syria #War #Hezbollah
#Ισραήλ, #ΠόλεμοςΣτοΙσραήλ #Εβραίοι #Παλαιστίνη #Παλαιστίνιοι #Χαμάς #Λίβανος #Ιράν #Συρία #Πόλεμος #Χεζμπολάχ

Israel, War, Wr in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, rockets fired, Sukkot, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers , Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr