Home Κορωνοϊος Πέθανε ξαφνικά το 8χρονο ισραηλινό «παιδί-πρότυπο» για το εμβόλιο Covid μετά από…καρδιακή ανακοπή

Πέθανε ξαφνικά το 8χρονο ισραηλινό «παιδί-πρότυπο» για το εμβόλιο Covid μετά από…καρδιακή ανακοπή

by _
0 comment 221 views
Israel’s 8-Year-Old Covid Vaccine ‘Poster Boy’ Dies Suddenly After Suffering Cardiac Arrest
Israel’s 8-Year-Old Covid Vaccine ‘Poster Boy’ Dies Suddenly After Suffering Cardiac Arrest

Πέθανε ξαφνικά το 8χρονο ισραηλινό «παιδί-πρότυπο» για το εμβόλιο Covid μετά από καρδιακή ανακοπή

Fact checked


Το 8χρονο «παιδί-πρότυπο» του εθνικού εμβολίου του Ισραήλ για τον Covid πέθανε ξαφνικά μετά από καρδιακή ανακοπή ενώ έκανε μπάνιο.

Ο Yonatan Moshe Erlichman, στον οποίο έγινε ένεση mRNA κατόπιν εντολής των γονιών του, φέρεται να γλίστρησε κάτω από το νερό αφού η καρδιά του σταμάτησε ξαφνικά, προκαλώντας τον…πνιγμό.



Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Hadassah στο Mount Scopus σε σοβαρή κατάσταση, αλλά πέθανε λίγες μέρες αργότερα, στις 28 Σεπτεμβρίου, αφού τον κράτησαν στη ζωή με μηχανική υποστήριξη.

Ο Yonatan εμφανίστηκε σε ένα βίντεο που παρήγαγε το Περιφερειακό Συμβούλιο Mateh Binyamin το 2020 όταν ήταν μόλις 5 ετών, σύμφωνα με αναφορές.

Το βίντεο ήταν μέρος του προγράμματος που χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση με τίτλο “Shushki στη χώρα του Binyamin”, το οποίο προσπαθούσε να “εκπαιδεύσει” τα παιδιά σχετικά με το mRNA και τα εμβόλια σε μια παιδική τηλεοπτική εκπομπή.

Δείτε το:



Ο ρόλος του Yonatan Erlichman στην προώθηση του εμβολίου Covid τον έκανε «παιδί-πρότυπο» για τους παιδικούς εμβολιασμούς στο Ισραήλ. Η ταινία τονίζει ότι τα παιδιά δεν έχουν άλλη επιλογή όταν πρόκειται να λάβουν τα εμβόλια mRNA.

Μετά την τραγωδία, η οικογένεια Έρλιχμαν εξέδωσε δήλωση:



«Ο Yonatan Moshe πέθανε πριν από λίγο. Την παραμονή του Yom Kippur, ο Yonatan υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σπίτι μας και από τότε αγωνιζόμαστε στο πλευρό του αφού κατέρρευσε.

«Με αγάπη ευχαριστούμε όλους τους αγαπημένους μας που ήταν δίπλα μας τις τελευταίες μέρες της ζωής του.»

Ο Yonatan δεν είναι το πρώτο παιδί-πρότυπο για το εμβόλιο που πεθαίνει ξαφνικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >>

Israel’s 8-Year-Old Covid Vaccine ‘Poster Boy’ Dies Suddenly After Suffering Cardiac Arrest

 

Israel, War, Wr in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, rockets fired, Sukkot, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers ,vaccines, COVID-19, health Jews , Israel, War, Wr in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, rockets fired, Sukkot, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers , Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι, Εμβόλια, Εμβόλιο Κορωνοϊού

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr