Home ΗΠΑ ΒΟΜΒΑ – Μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ ηγόραζαν πολεμικές μετοχές ΕΝ ΟΨΕΙ της επιθέσεως της Χαμάς στο Ισραήλ

ΒΟΜΒΑ – Μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ ηγόραζαν πολεμικές μετοχές ΕΝ ΟΨΕΙ της επιθέσεως της Χαμάς στο Ισραήλ

by _
0 comment 117 views
Congress buys up war stocks ahead of Hamas attack on Israel
Congress buys up war stocks ahead of Hamas attack on Israel

ΒΟΜΒΑ – Μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ ηγόραζαν πολεμικές μετοχές ΕΝ ΟΨΕΙ της επιθέσεως της Χαμάς στο Ισραήλ

Και ΠΩΣ τους ήρθε να το κάνουν αυτό;;; ΜΟΝΟ πληροφορίες…ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ για το τι μέλλει γενέσθαι ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΕΙ...!!! 


Καθώς οι εντάσεις κλιμακώνονται μεταξύ του Ισραήλ και της ομάδας της Χαμάς, αποκαλύφθηκε ότι οι ηγέτες του Κογκρέσου των ΗΠΑ είχαν κάνει (και..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ) κάποιες στρατηγικές επενδύσεις σε μετοχές που σχετίζονται με αναδόχους εταιρείες του Υπουργείου Αμύνης των ΗΠΑ…ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ «της Χαμάς» που είναι δημιούργημα του ίδιου του…ΙΣΡΑΗΛ! (πατήστε εδώ για περισσότερα για αυτό). 

Για αρχή, η αμυντική εταιρεία General Dynamics (NYSE: GD) βλέπει μια αύξηση στις αγορές. Αυτό δεν είναι εντελώς απροσδόκητο. Οι αμυντικές μετοχές γίνονται συχνά ελκυστικές σε περιόδους γεωπολιτικής έντασης. Θυμάστε τον πόλεμο της Ουκρανίας; Τότε είχαμε δει μια παρόμοια τάση.

Ωστόσο, αυτό που είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι η τομεακή διαίρεση μεταξύ Ρεπουμπλικανών και Δημοκρατικών. Ένας σημαντικός αριθμός Ρεπουμπλικανών δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τον ενεργειακό τομέα. Μεγάλες εταιρείες όπως η Exxon Mobil (NYSE: XOM), η Devon Energy (NYSE: DVN) και η Chevron (NYSE: CVX) είναι σαφώς οι αγαπημένες.

Από την άλλη πλευρά του διαδρόμου, οι Δημοκρατικοί φαίνεται να παίζουν το μακρύ παιχνίδι, εστιάζοντας στον τομέα της κυβερνοασφάλειας με εξαγορές σε εταιρείες όπως η Fortinet (NASDAQ: FTNT), σύμφωνα με τις πληροφορίες του @unusual_whales στο X (πρώην Twitter) στις 9 Οκτωβρίου.

Τώρα, δεν μπορεί να αγνοηθεί το γεγονός ότι αυτές οι εταιρείες ασκούν λόμπι στο Κογκρέσο με θάρρος. Το λόμπι, με πολλούς τρόπους, χρησιμεύει ως λεωφόρος για τις εταιρείες να επικοινωνούν την προοπτική και τα ενδιαφέροντά τους στους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής.

Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά, μερικά από τα αξιοσημείωτα μέλη που έχουν μπει στη μάχη περιλαμβάνουν τους Ρεπουμπλικάνους Michael McCaul (Τέξας), Kevin Hern (Οκλαχόμα) και Michael Guest (Μισισίπι), με τον τελευταίο να αποκτά έως και 15.000 $ XOM τον Αύγουστο.

Από τους Δημοκρατικούς ξεχωρίζουν ο Φάνκελ (Φλόριντα), ο Ρίτσαρντ Λάρσεν (Ουάσιγκτον) και ο Γουόλτερ Σρέιντερ (Όρεγκον).

Η αγορά είναι μια αντανάκλαση των γεωπολιτικών γεγονότων και όσοι έχουν τη σωστή διορατικότητα μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές της. Όπως λένε, πρόκειται για την «αγορά της φήμης και την πώληση των ειδήσεων». Οι κινήσεις του Κογκρέσου, αν και υπόκεινται σε έλεγχο, μπορούν συχνά να προσφέρουν ένα δάχτυλο στον παλμό για το πού μπορεί να κατευθύνονται τα «έξυπνα» χρήματα.

Στον κόσμο των μετοχών, η πληροφορία είναι δύναμη. Το κλειδί είναι να ξέρεις πώς να το ερμηνεύσεις.

Και ΠΩΣ τους ήρθε να το κάνουν αυτό;;; ΜΟΝΟ πληροφορίες…ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ (που παρέχονται από την Ελίτ) για το τι μέλλει γενέσθαι ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΕΙ…!!! Αυτό πάει να πει…ΣΤΗΜΕΝΗ και ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ «Χαμάς» για να πλουτίσουν περισσότερο οι ΗΔΗ ΠΛΟΥΣΙΟΙ και να προκληθούν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΙΝΑ σε ένα κόσμο που ήδη υποφέρει πολύ με διάφορους τρόπους!!!… 

—————–

με πληροφορίες από: https://finbold.com/congress-buys-up-war-stocks-ahead-of-hamas-attack-on-israel/

–––––––––

Israel, War, Wr in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι, Λίβανος, Ιράν, μετιχές, Χρηματοστήριο, Ουάλ Στρήτ, Wall Street, 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr