Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES National Geographic το 1947: Αναφέρεται στους Αγίους Τόπους ως…ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!!! – Η πλειονότης των τότε Εβραίων ήταν ΚΑΤΑ της δημιουργίας ενός “εβραϊκού κράτους” ΕΚΕΙ!!!

National Geographic το 1947: Αναφέρεται στους Αγίους Τόπους ως…ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!!! – Η πλειονότης των τότε Εβραίων ήταν ΚΑΤΑ της δημιουργίας ενός “εβραϊκού κράτους” ΕΚΕΙ!!!

by _
0 comment 256 views

National Geographic το 1947: Αναφέρεται στους Αγίους Τόπους ως…ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!!! – Η πλειονότης των τότε Εβραίων ήταν ΚΑΤΑ της δημιουργίας ενός “εβραϊκού κράτους” ΕΚΕΙ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Αυτός ο χάρτης εκδόθηκε από το National Geographic το 1947, ένα χρόνο πριν από τη σφαγή στο Nachbar. Δεν υπήρχε κάτι τέτοιο που να λέγεται «Ισραήλ».

Αυτό το National Geographic από τον Δεκέμβριο του 1947 είναι ένα συλλεκτικό αντικείμενο με ένα εκτενές άρθρο και πολλές μοναδικές φωτογραφίες του προκρατικού ῾Ισραήλ῾(πριν το ΚΛΕΨΟΥΝ οι Εβραίοι δηλαδή). Το άρθρο από έναν αρχαιολόγο κάνει για συναρπαστικό διάβασμα. Περιλαμβάνεται επίσης ένα άρθρο με συνοδευτικές φωτογραφίες της Ιορδανίας, συμπεριλαμβανομένης της Πέτρας.

This map of Palestine was published by National Geographic magazine in 1947, a year before the Nakba
byu/hellodeadlift inMapPorn

Ακόμη και στη Διακήρυξη του Μπάλφουρ, που δημοσιεύτηκε το 1917 και είχε να κάνει με τα σχέδια των Ρότσιλντ να κλέψουν την Παλαιστίνη, ο Λόρδος Μπάλφουρ αναφέρθηκε σε αυτή τη γη ως…Παλαιστίνη και ΟΧΙ “Ισραήλ”, όταν έγραφε στον Λόρδο Ρότσιλντ!

Η συντριπτική πλειοψηφία του εβραϊκού θρησκευτικού κατεστημένου υπέβαλε αίτημα στον ΟΗΕ κατά του διχοτόμησης της Παλαιστίνης το 1947 και κατά της δημιουργίας του “εβραϊκού κράτους”. Οι περισσότεροι Εβραίοι ήταν αντισιωνιστές μέχρι που ο Μπεν Γκουριόν (ο ιδρυτής του “εβραϊκού κράτους”) τους δωροδόκησε μετά τη Σφαγή της Νάκμπα το 1948 που οι Εβραίοι έκαναν εναντίον των Παλαιστινίων!!!

The overwhelming majority of the #Jewish religious establishment petitioned @UN against partitioning #Palestine in 1947 and against creation of the “Jewish state”. Most #Jews were anti-#Zionist until Ben Gurion (the founding father of the “Jewish state”) bribed them after #Nakba.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr