Home ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ – Η Coca-Cola εμπλέκεται στην αγορά…παιδιών και «οργάνων της Μαύρης Αγοράς» από την Ουκρανία!!! ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ – Η Coca-Cola εμπλέκεται στην αγορά…παιδιών και «οργάνων της Μαύρης Αγοράς» από την Ουκρανία!!! ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ!!!

by _
0 comment 282 views
Coca-Cola Implicated In Purchase of Children and ‘Black Market Organs’ From Ukraine
Coca-Cola Implicated In Purchase of Children and ‘Black Market Organs’ From Ukraine

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ – Η Coca-Cola εμπλέκεται στην αγορά…παιδιών και «οργάνων της Μαύρης Αγοράς» από την Ουκρανία!!! ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ!!!


Η Coca-Cola εμπλέκεται στην αγορά…παιδιών και «οργάνων της Μαύρης Αγοράς» από την Ουκρανία!!!

Fact checked


Εμπορικά έγγραφα που συνδέουν την εταιρεία Coca-Cola και μια βρετανική ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία με την αγορά παιδιών από τοπικό ορφανοτροφείο βρέθηκαν στο Sviatogorst της Ουκρανίας, σύμφωνα με την αντιπρόεδρο της Κρατικής Δούμας Anna Kuznetsova.

Επιπλέον, η Kuznetsova είπε ότι οι πωλήσεις οργάνων και οι μεταμοσχεύσεις στη μαύρη αγορά αντιπροσωπεύουν πλέον το 7% των εσόδων ολόκληρου του προϋπολογισμού της Ουκρανίας, που ανέρχεται σε 2 δισεκατομμύρια δολάρια.



«Το 7 τοις εκατό του προϋπολογισμού της Ουκρανίας, ή 2 δισεκατομμύρια δολάρια, είναι κέρδη από την πώληση οργάνων στη μαύρη αγορά», είπε η Kuznetsova. «Κατανοούμε ότι το σύστημα υποστηρίζεται σε κυβερνητικό επίπεδο».

Από το ξέσπασμα του πολέμου, το παράνομο εμπόριο οργάνων είναι μια τεράστια επιχείρηση στην Ουκρανία και η αφαίρεση οργάνων από παιδιά νομιμοποιήθηκε. Μια καρδιά ή ένα νεφρό μπορεί να αγοραστεί με πέντε χιλιάδες ευρώ στη μαύρη αγορά.

Είναι ακατανόητο γιατί πολλοί σοκαρίστηκαν από την ανακοίνωση για το παράνομο εμπόριο οργάνων στην Ουκρανία, αφού δεν είναι κάτι το καινούριο.

Προτού κάποιος ταξινομήσει τα λόγια της εκπροσώπου εξωτερικών υποθέσεων της Μόσχας ως ρωσική προπαγάνδα, ας παραθέσουμε το άρθρο της New Europe, ενός από τους επίσημους ιστότοπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις 2 Νοεμβρίου 2011. Το άρθρο δημοσιεύτηκε με τον τίτλο: «Ουκρανία: Η πρωτεύουσα των παράνομων μεταμοσχεύσεων οργάνων».

Σύμφωνα με αυτήν, «Η έλλειψη ιατρικής υποδομής της Ουκρανίας και η ανύπαρκτη νομοθεσία για τις μεταμοσχεύσεις ζωτικών οργάνων επέτρεψαν την άνθηση του παράνομου εμπορίου ανθρώπινων οργάνων, με τους απελπισμένους να στρέφονται όλο και περισσότερο στη μαύρη αγορά για λύσεις. Το επικερδές εμπόριο κυμαίνεται από τη μεταφορά οστών, νεφρών, συκωτιών και εντέρων έως την παράνομη εξαγωγή βλαστοκυττάρων από νεογέννητα» – επομένως, η ειδησεογραφική πύλη της ΕΕ δεν μπορεί να κατηγορηθεί ότι είναι το λιγότερο φιλορωσική.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr