Home ΗΠΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ & ΨΕΜΑΤΑ ΗΠΑ: Πόλεμος στο Ισραήλ – Οργή Μπάιντεν για τη Χαμάς: Βίασαν γυναίκες, έσφαξαν γονείς που προστάτευαν τα παιδιά τους – Υπάρχουν αναφορές για δολοφονημένα μωρά

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ & ΨΕΜΑΤΑ ΗΠΑ: Πόλεμος στο Ισραήλ – Οργή Μπάιντεν για τη Χαμάς: Βίασαν γυναίκες, έσφαξαν γονείς που προστάτευαν τα παιδιά τους – Υπάρχουν αναφορές για δολοφονημένα μωρά

by _
0 comment 154 views
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ & ΨΕΜΑΤΑ ΗΠΑ: Πόλεμος στο Ισραήλ – Οργή Μπάιντεν για τη Χαμάς: Βίασαν γυναίκες, έσφαξαν γονείς που προστάτευαν τα παιδιά τους – Υπάρχουν αναφορές για δολοφονημένα μωρά
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ & ΨΕΜΑΤΑ ΗΠΑ: Πόλεμος στο Ισραήλ – Οργή Μπάιντεν για τη Χαμάς: Βίασαν γυναίκες, έσφαξαν γονείς που προστάτευαν τα παιδιά τους – Υπάρχουν αναφορές για δολοφονημένα μωρά

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ & ΨΕΜΑΤΑ ΗΠΑ:

Πόλεμος στο Ισραήλ – Οργή Μπάιντεν για τη Χαμάς: Βίασαν γυναίκες, έσφαξαν γονείς που προστάτευαν τα παιδιά τους – Υπάρχουν αναφορές για δολοφονημένα μωρά

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε την Τρίτη ότι υπάρχουν τουλάχιστον 14 Αμερικανοί πολίτες μεταξύ των νεκρών μετά τις επιθέσεις της Χαμάς στο Ισραήλ.

Παράλληλα, καταδίκασε τις επιθέσεις της Χαμάς κατά του Ισραήλ το Σάββατο, κάνοντας λόγο για «πράξη απόλυτου κακού».



«Οι άνθρωποι στο Ισραήλ έζησαν υποφέροντας από τα αιματηρά χέρια της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς, μιας ομάδας της οποίας δηλωμένος σκοπός ύπαρξης είναι να σκοτώνει τους Εβραίους. Πρόκειται για μια πράξη απόλυτου κακού» υπογράμμισε ο Μπάιντεν.

«Η Χαμάς δεν αντιπροσωπεύει τον παλαιστινιακό λαό» ανέφερε. «Χρησιμοποίησαν τον παλαιστινιακό λαό ως ανθρώπινη ασπίδα».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου:



Και πρόσθεσε: «Γυναίκες βιάστηκαν, κακοποιήθηκαν, παρουσιάστηκαν ως τρόπαια. Οικογένειες κρυμμένες από φόβο για ώρες ολόκληρες, προσπαθώντας απεγνωσμένα να κρατήσουν τα παιδιά τους ήσυχα για να μην τραβήξουν την προσοχή. Έσφαξαν γονείς, που χρησιμοποιούσαν το σώμα τους ως ασπίδα για τα παιδιά τους. Έσφαξαν ολόκληρες οικογένειες και νέους ανθρώπους σε φεστιβάλ. Υπάρχουν αναφορές για δολοφονημένα μωρά, που σου γυρνάνε το στομάχι. Και χιλιάδες τραυματίες, ζωντανοί αλλά κουβαλώντας μαζί τους τα τραύματα από τα θραύσματα και τη μνήμη όσων υπέστησαν».

Αφού επανέλαβε την στήριξη των ΗΠΑ προς το Ισραήλ, τόνισε ότι η χώρα έχει το «δικαίωμα» να ανταποδώσει στις «φαύλες επιθέσεις» που πραγματοποιεί η Χαμάς.

«Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι: στεκόμαστε στο πλευρό του Ισραήλ» συμπλήρωσε ο Μπάιντεν. «Η Χαμάς δεν προσφέρει τίποτα άλλο παρά τρόμο και αιματοχυσία».

«Το Υπουργείο Άμυνας έχει μεταφέρει την ομάδα κρούσης αεροπλανοφόρων USS Gerald R. Ford στην ανατολική Μεσόγειο και έχει ενισχύσει την παρουσία των μαχητικών μας αεροσκαφών. Και είμαστε έτοιμοι να μετακινήσουμε πρόσθετα μέσα όπως απαιτείται» δήλωσε Αμερικανός πρόεδρος. Ακόμα ανέφερε ότι οι ΗΠΑ αυξάνουν την πρόσθετη στρατιωτική βοήθεια προς το Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων πυρομαχικών και αναχαιτιστικών για την ενίσχυση του «σιδερένιου θόλου».



Προειδοποίησε επίσης τυχόν εχθρικά μέρη να μην εκμεταλλευτούν την κατάσταση στο Ισραήλ.

«Οι καρδιές μας μπορεί να είναι ραγισμένες, αλλά η αποφασιστικότητά μας είναι ξεκάθαρη», είπε. «Χθες, μίλησα επίσης με τους ηγέτες της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου για να συζητήσουμε τις τελευταίες εξελίξεις με τους Ευρωπαίους συμμάχους μας και να συντονίσουμε την ενιαία αντίδρασή μας».

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr