Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Η μάχη του σταυρού σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη: Ποιοι προηγούνται

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Η μάχη του σταυρού σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη: Ποιοι προηγούνται

by _
0 comment 88 views
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023…
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023…

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Η μάχη του σταυρού σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη: Ποιοι προηγούνται

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι υποψήφιοι για τους δήμους θα… λύσουν τις διαφορές τους στον δεύτερο γύρο, ενώ στον Πειραιά ο Γιάννης Μώραλης «κάθαρισε» από τον πρώτο γύρο – Η σταυροδοσία για τα Δημοτικά Συμβούλια των τριών δήμων


Προβάδισμα Κώστα Μπακογιάννη με 41,40% έναντι 14,21% του Χάρη Δούκα δείχνουν τα αποτελέσματα στον Δήμο της Αθήνας, με την ενσωμάτωση να βρίσκεται στο 98,80% των εκλογικών τμημάτων και τους υποψήφιους να προετοιμάζονται ήδη για τον δεύτερο γύρο.

Στην τρίτη θέση είναι ο Κώστας Ζαχαριάδης με 13,35% και στην τέταρτη ο Νίκος Σοφιανός με 12,84%. Ακολουθεί η παράταξη του Ηλία Κασιδιάρη με 8,34% και ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης με 6,09%



Στο ψηφοδέλτιο Μπακογιάννη, με χαμηλή ενσωμάτωση 6,22%, προηγούνται σε σταυρούς ο Νίκος Αβραμίδης, ο Χρήστος Τεντόμας, ο Μανώλης Καλαμπόκας, η Αλεξία Έβερτ, ο Γιώργος Βουλγαράκης, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Ελευθέριος Σκιαδάς, ο Ευγένιος Κολλάτος, ο Νικόλας Βαφειάδης, ο Βασίλης Αξιώτης και η Δανάη Μιχελάκου Βορίδη.

Στο ψηφοδέλτιο Δούκα, πρώτη είναι η Ρωξάνη Μπέη και ακολουθούν ο Γιώργος Αποστολόπουλος, η Ιωάννα Γεννηματά και η Μαρία Στρατηγάκη.

Στο ψηφοδέλτιο Ζαχαριάδη, πρώτη είναι η Δέσποινα Αλεβυζάκη και ακολουθούν η Διάνα Βουτυράκου, Αννα Φιλίνη, Όλγα Μπαλαούρα και Δημήτρης Αγανίδης.

Δήμος Πειραιά

Tα επίσημα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023 από τον Δήμο Πειραιά, με την ενσωμάτωση στο 92%, δίνουν ποσοστό 69,81% και εύκολη επικράτηση για τον Γιάννη Μώραλη.

Στη δεύτερη θέση, με 13,95, βρίσκεται ο Γιώργος Γαβρίλης, ενώ στο 11,62% βρίσκεται ο Νίκος Αμπατιέλος, στο 2,47% ο Θανάσης Διαβολάκης και στο 2,15% ο Κ. Νιζάμης.

Ωστόσο η μάχη του σταυρού συνεχίζεται στο δήμο.

Στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη, με χαμηλή ενσωμάτωση 8,36%, προηγούνται σε σταυρούς ο Παναγιώτης Ρέππας, η Χάρις Ζηλάκου, η Νανά Γλύκα, η Ασπασία Αλιγιζάκη, ο Λεωνίδας Μανωλάκος, η Αντωνία Καρακατσάνη, ο Γρηγόρης Καψοκόλης, ο Δημήτρης Καρύδης, ο Δημήτρης Αράπης και ο Γιάννης Βοϊδονικόλας.

Στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Γαβρίλη, πρώτος είναι ο Δημήτρης Γκερλές και ακολουθούν η Ευαγγελία Δρίτσα, ο Χρήστος Φωτιάδης, ο Κωνσταντίνος Δουζίνας και ο Παναγιώτης Βουτιράκος.

Στο ψηφοδέλτιο του Νικόλαου Αμπατιέλου, πρώτος είναι ο Αλέξανδρος Κοτέας και ακολουθούν ο Βασίλης Οικονόμου, η Άννα Λεωτσάκου, η Ελισάβετ Ζαμπέτα και η Ιωάννα Δρίτσα.

Δήμος Θεσσαλονίκης



Tα επίσημα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023 από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, με την ενσωμάτωση στο 87,21%, δίνουν ποσοστό 27,43% στον Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο οποίος θα χρειαστεί δεύτερο γύρο, καθώς στη δεύτερη θέση με ποσοστό 25,35% βρίσκεται ο Στυλιανός Αγγελούδης. Τρίτος με 20,98% έρχεται ο Σπύρος Πέγκας και ακολουθούν με 6,80% ο Βασίλης Τομπουλίδης, με 5,63% η Μαρία Κέκη, με 5,56% ο Δρόσος Τσαβλής, με 4,56% ο Στέργιος Καλόγηρος, με 2,03% ο Ιωάννης Κουριαννίδης και με 1,58% ο Δημήτρης Ζιαμπάζης.

Σε ότι αφορά στη μάχη του σταυρού, στο ψηφοδέλτιο Ζερβού, με την ενσωμάτωση στο 1,26, προηγούνται ο Χάρης Αηδονόπουλος, ο Εφραίμ Κυριζίδης, ο Σωκράτης Δημητριάδης και ο Μιχάλης Κούπκας.

Στο ψηφοδέλτιο Αγγελούδη πρώτος σε σταυρούς είναι ο Σάκης Αρναούτογλου και ακολουθούν οι Βασίλης Γάκης, Σπύρος Βούγιας, Παντελής Καζαντζίδης και Πρόδρομος Νικηφορίδης.

Στο ψηφοδέλτιο Πέγκα, πρώτος είναι ο Γιάννης Μπουτάρης και ακολουθούν οι Ελένη Χρυσίδου, Μιχάλης Τρεμόπουλος, Ελισάβετ Αλατσίδου και Ρία Καλφακάκου.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr