Home ΗΠΑ Μήνυμα Μπάιντεν: Στεκόμαστε στο πλευρό του Ισραήλ, η στήριξή μας είναι ακλόνητη – Στηρίζει του ΕΒΡΑΙΟΥΣ που ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ!!!

Μήνυμα Μπάιντεν: Στεκόμαστε στο πλευρό του Ισραήλ, η στήριξή μας είναι ακλόνητη – Στηρίζει του ΕΒΡΑΙΟΥΣ που ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ!!!

by _
0 comment 142 views
Μήνυμα Μπάιντεν: Στεκόμαστε στο πλευρό του Ισραήλ, η στήριξή μας είναι ακλόνητη
Μήνυμα Μπάιντεν: Στεκόμαστε στο πλευρό του Ισραήλ, η στήριξή μας είναι ακλόνητη

Μήνυμα Μπάιντεν: Στεκόμαστε στο πλευρό του Ισραήλ, η στήριξή μας είναι ακλόνητη – Στηρίζει του ΕΒΡΑΙΟΥΣ που ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ!!!


Μήνυμα Μπάιντεν: Στεκόμαστε στο πλευρό του Ισραήλ, η στήριξή μας είναι ακλόνητη

«Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε όλα τα κατάλληλα μέσα για να στηρίξουμε την κυβέρνηση και τον λαό του Ισραήλ» είπε νωρίτερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε δήλωσή του μετά τη συνομιλία με τον Νετανιάχου – Η προειδοποίηση που έστειλε

Σε μήνυμα στήριξης προς το Ισραήλ προχώρησε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, με τον πόλεμο ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη να μαίνεται και τις επιθέσεις να συνεχίζονται. 

Από τον Λευκό Οίκο έστειλε το μήνυμα ότι η στήριξη των ΗΠΑ προς το Ισραήλ είναι ακλόνητη. 

«Το Ισραήλ έχει το δικαίωμα στην αυτοάμυνα» τόνισε, στέλνοντας παράλληλα προειδοποίηση στις χώρες που θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν από την κατάσταση προβαίνοντας σε εχθρικές ενέργειες.

«Θα διασφαλίσουμε ότι οι Ισραηλινοί θα έχουν τη βοήθεια που χρειάζονται και ότι θα μπορούν να συνεχίσουν να υπερασπίζονται τον εαυτό τους» πρόσθεσε ο Μπάιντεν.

Συμπλήρωσε ότι «χιλιάδες ρουκέτες» έχουν πέσει στις ισραηλινές πόλεις και ότι η Χαμάς έχει σκοτώσει «αθώους» ανθρώπους.

Νωρίτερα σε ανακοίνωσή του ο Μπάιντεν μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Βενιαμίν Νετανιάχου, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Το πρωί μίλησα με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Νετανιάχου για τις φρικτές και συνεχιζόμενες επιθέσεις στο Ισραήλ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες καταδικάζουν απερίφραστα αυτή την τρομακτική επίθεση κατά του Ισραήλ από τους τρομοκράτες της Χαμάς από τη Γάζα και κατέστησα σαφές στον Νετανιάχου ότι είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε όλα τα κατάλληλα μέσα υποστήριξης στην κυβέρνηση και τον λαό του Ισραήλ. Η τρομοκρατία δεν δικαιολογείται ποτέ. Το Ισραήλ έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τον λαό του. Οι Ηνωμένες Πολιτείες προειδοποιούν εναντίον οποιουδήποτε άλλου εχθρικού προς το Ισραήλ κράτους που επιδιώκει να επωφεληθεί από αυτή την κατάσταση. Η υποστήριξη της κυβέρνησής μου για την ασφάλεια του Ισραήλ είναι ακλόνητη και αμετακίνητη.

Οι σκέψεις οι δικές μου και της Τζιλ είναι με όλες τις οικογένειες που έχουν πληγωθεί από τη βία. Είμαστε συντετριμμένοι από τις ζωές που χάθηκαν με τραγικό τρόπο και ελπίζουμε σε ταχεία ανάρρωση όλων όσοι τραυματίστηκαν.

Παρακολουθούμε με την ομάδα μου στενά την κατάσταση και θα παραμείνω σε επαφή με τον Νετανιάχου.

 

ΠΗΓΗ >> https://www.protothema.gr/world/article/1421262/minuma-baiden-stekomaste-sto-pleuro-tou-israil-i-stirixi-mas-einai-akloniti/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr