Home Κορωνοϊος ΦΡΙΚΗ – Το «εμβόλιο αέρα» mRNA του Μπιλ Γκέιτς εγκρίθηκε για χρήση κατά μη συναινούντων ανθρώπων…!!!

ΦΡΙΚΗ – Το «εμβόλιο αέρα» mRNA του Μπιλ Γκέιτς εγκρίθηκε για χρήση κατά μη συναινούντων ανθρώπων…!!!

by _
0 comment 279 views
Bill Gates mRNA ‘Air Vaccine’ Approved for Use Against Non-Consenting Humans
Bill Gates mRNA ‘Air Vaccine’ Approved for Use Against Non-Consenting Humans

Το «εμβόλιο αέρα» mRNA του Μπιλ Γκέιτς εγκρίθηκε για χρήση κατά μη συναινούντων ανθρώπων…!!!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Kountouris (@johnkountouris)

3 Οκτωβρίου 2023

-του Sean Adl-Tabatabai

Το τελευταίο εγχείρημα του Μπιλ Γκέιτς να εμβολιάσει μαζικά δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με το «εμβόλιο αέρα» mRNA έχει λάβει το πράσινο φως από πολλές κυβερνήσεις.



Το εμβόλιο αέρα θα εμβολιάσει αναγκαστικά και «αδιάκριτα» ολόκληρο τον πλανήτη με mRNA, μεταφέροντας τις τοξικές χημικές ουσίες κατευθείαν στους πνεύμονες ενός ατόμου.

Μια ομάδα από το Πανεπιστήμιο του Γέιλ ανέπτυξε τη μέθοδο για τη μεταφορά των επικίνδυνων χημικών ουσιών στους πνεύμονες των ανθρώπων. Η μέθοδος έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για τον ενδορινικό εμβολιασμό ποντικών, «ανοίγοντας την πόρτα για δοκιμές σε ανθρώπους στο εγγύς μέλλον».

Το Activistpost.com αναφέρει: Ενώ οι επιστήμονες μπορεί να γιορτάζουν αυτήν την εφεύρεση ως μια βολική μέθοδο εμβολιασμού μεγάλων πληθυσμών, οι σκεπτικιστές έχουν αρχίσει να εγείρουν προφανείς ανησυχίες σχετικά με την πιθανή κακή χρήση ενός αερομεταφερόμενου εμβολίου, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας κρυφών βιοβελτιώσεων, μια έννοια που είχε προταθεί στο παρελθόν σε ακαδημαϊκές βιβλιογραφίες.

Ο Roman Balmakov του Facts Matter συζητά τη μελέτη στο παρακάτω βίντεο:

Στην έρευνα, οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν νανοσωματίδια πολυμερούς για να ενθυλακώσουν το mRNA, μετατρέποντάς το σε μια εισπνεύσιμη μορφή για παράδοση στους πνεύμονες. Η Courtney Malo, η οποία υπηρετεί ως συντάκτρια στο Science Translational Medicine, τη δημοσίευση που παρουσίασε τη μελέτη, εξήγησε

https://www.science.org/doi/10.1126/scitranslmed.abq0603

Η ικανότητα αποτελεσματικής παροχής mRNA στον πνεύμονα θα έχει εφαρμογές για την ανάπτυξη εμβολίων, τη γονιδιακή θεραπεία και πολλά άλλα. Εδώ, ο Suberi έδειξε ότι μια τέτοια παράδοση mRNA μπορεί να επιτευχθεί με την ενθυλάκωση των mRNA που ενδιαφέρουν μέσα σε βελτιστοποιημένα πολυπλέγματα πολυ(αμίνης-συν-εστέρα) [νανοσωματίδια].

Τα mRNA που χορηγήθηκαν με πολυπλεξία μεταφράστηκαν αποτελεσματικά σε πρωτεΐνη στους πνεύμονες ποντικών με περιορισμένες ενδείξεις τοξικότητας. Αυτή η πλατφόρμα εφαρμόστηκε με επιτυχία ως ενδορινικό εμβόλιο SARS-CoV-2, προκαλώντας ισχυρές ανοσολογικές αποκρίσεις που προσέφεραν προστασία έναντι επακόλουθων ιικών προκλήσεων.

Αυτά τα αποτελέσματα υπογραμμίζουν τις δυνατότητες αυτού του συστήματος χορήγησης για εφαρμογές εμβολίων και όχι μόνο.»

Η ομάδα, της οποίας ηγήθηκε ο κυτταρικός και μοριακός φυσιολόγος Mark Saltzman, ισχυρίζεται ότι το εισπνεόμενο εμβόλιο mRNA «προστάτευσε με επιτυχία έναντι του «SARS-CoV-2»

και ότι “ανοίγει την πόρτα για την παροχή άλλων θεραπευτικών μέσων αγγελιαφόρου RNA (mRNA) για θεραπεία γονιδιακής υποκατάστασης και άλλες θεραπείες στους πνεύμονες.”(πηγή) –The Daily Exposé

Δημιουργώντας ένα αερομεταφερόμενο εμβόλιο, η άρχουσα τάξη δεν χρειάζεται να πείσει τους ανθρώπους να περάσουν το χρόνο τους για να κάνουν την ένεση μεμονωμένα. Αυτό μπορεί να πάρει χρόνο και να είναι επίπονο, ειδικά εάν οι άνθρωποι συνεχίζουν να απορρίπτουν τα «εμβόλια». Είναι πολύ πιο εύκολο να μπει η τεχνολογία mRNA στα σώματα των ανθρώπων εάν οι κυβερνήτες μπορούν απλώς να την απελευθερώσουν στον αέρα. Αλλά αν μπορούν να το κάνουν αυτό με εμβόλια, τι τους εμποδίζει να δημιουργήσουν ένα βιολογικό όπλο που εισπνέουν όλοι;

Ένα αερομεταφερόμενο εμβόλιο, όπως ένα βιοόπλο, μπορεί να απελευθερωθεί στον αέρα χωρίς τη συγκατάθεση ή ακόμη και τη γνώση του κοινού.

Μια παρόμοια στρατηγική χρησιμοποιείται με το mRNA σε γαρίδες, οι οποίες είναι πολύ μικρές και πολυάριθμες για να εγχυθούν μεμονωμένα. Αντίθετα, δημιουργήθηκε ένα από του στόματος «νανοεμβόλιο» για να σταματήσει την εξάπλωση ενός ιού. Ο Shai Ufaz, διευθύνων σύμβουλος της ViAqua, που ανέπτυξε την τεχνολογία, δήλωσε:

«Η από του στόματος παράδοση είναι το ιερό δισκοπότηρο της ανάπτυξης της υγείας της υδατοκαλλιέργειας λόγω τόσο της αδυναμίας εμβολιασμού μεμονωμένων γαρίδων όσο και της ικανότητάς της να μειώνει σημαντικά το λειτουργικό κόστος της διαχείρισης της νόσου βελτιώνοντας παράλληλα τα αποτελέσματα…» –The Daily Exposé

Ο COVID-19 αφορούσε πάντα το «εμβόλιο» και τη μεταφορά του σε όσο το δυνατόν περισσότερα ανθρώπινα όντα. Αυτό είναι ακόμα μέρος του τέλους του παιχνιδιού. Οι κυβερνώντες πρέπει να εκθέσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους στην τεχνολογία mRNA με το λιγότερο κόστος και προσπάθεια. Το αερομεταφερόμενο εμβόλιο είναι μια λύση του «προβλήματος» που έχει η άρχουσα τάξη με τους ανθρώπους που διστάζουν να κάνουν το εμβόλιο.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr