Home ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΟΥΜ!!! – Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου επικρίνει τα διεμφυλικά άτομα: «Ο άντρας είναι ΑΝΔΡΑΣ και η γυναίκα είναι ΓΥΝΑΙΚΑ»

ΜΠΟΥΜ!!! – Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου επικρίνει τα διεμφυλικά άτομα: «Ο άντρας είναι ΑΝΔΡΑΣ και η γυναίκα είναι ΓΥΝΑΙΚΑ»

by _
0 comment 158 views
BOOM! UK Prime Minister Criticizes Transgender Individuals: “A Man is a Man and a Woman is a Woman”
BOOM! UK Prime Minister Criticizes Transgender Individuals: “A Man is a Man and a Woman is a Woman”

UK Primer Minister, Rishi Sunak. Photo by YouTube/Rishi Sunak

ΜΠΟΥΜ!!! – Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου επικρίνει τα διεμφυλικά άτομα: «Ο άντρας είναι ΑΝΔΡΑΣ και η γυναίκα είναι ΓΥΝΑΙΚΑ»

Από Fernando De Castro 5 Οκτωβρίου 2023 7:40 μ.μ

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Rishi Sunak έλαβε θέση κατά της ιδεολογίας των τρανσέξουαλ, λέγοντας ότι οι Βρετανοί «δεν πρέπει να εκφοβίζονται για να πιστεύουν ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιλέξουν το φύλο τους». Ο Σουνάκ έκανε τις παρατηρήσεις την Τετάρτη,  4, κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου του Συντηρητικού Κόμματος στο Μάντσεστερ.

Ο Σουνάκ δήλωσε: «Οι ασθενείς πρέπει να γνωρίζουν πότε τα νοσοκομεία μιλούν για άνδρες ή γυναίκες και δεν πρέπει να μας εκφοβίζουν πιστεύοντας ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιλέξουν το φύλο τους. Δεν μπορούν. Ο άντρας είναι άντρας και η γυναίκα είναι γυναίκα. Αυτό είναι απλώς κοινή λογική».

Τα σχόλια του Πρωθυπουργού ακολουθούν μια σειρά άλλων δηλώσεων από μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου που χρησιμοποίησαν τις ομιλίες τους για να αντιμετωπίσουν ζητήματα τρανς. Ο υπουργός Υγείας Steve Barclay ανακοίνωσε την απαγόρευση των διεμφυλικών γυναικών σε γυναικεία τμήματα του NHS, ενώ η υπουργός Εσωτερικών Suella Braverman κοινοποίησε την πρόθεσή της να απαγορεύσει στους σεξουαλικούς δράστες να αλλάξουν φύλο.

Μετά από αυτές τις παρατηρήσεις, ο Rishi Sunak κατηγορήθηκε ότι «πυροδοτεί έναν πολιτισμικό πόλεμο» κατά των τρανς ατόμων στην ομιλία του στη Διάσκεψη του Συντηρητικού Κόμματος.

Η θέση του Σουνάκ δείχνει μια τάση ευθυγράμμισης του πρωθυπουργού με την πιο συντηρητική παράταξη του Συντηρητικού Κόμματος, η οποία είναι προσηλωμένη σε μια συντηρητική και αντι-ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα.

Τα σχόλια του πρωθυπουργού έρχονται λίγο αφότου το Ηνωμένο Βασίλειο ακύρωσε τις ιατρικές διαδικασίες για τα τρανς παιδιά.

Τον Ιούνιο, η Εθνική Υπηρεσία Υγείας της Αγγλίας ανακοίνωσε ότι δεν θα παρέχει αναστολείς εφηβείας σε παιδιά σε κλινικές φύλου, επικαλούμενη ανησυχίες για την ασφάλεια εκτός ερευνητικού περιβάλλοντος.

SOURCE: https://www.thegatewaypundit.com/2023/10/boom-uk-prime-minister-criticizes-transgender-individuals-man/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr