Home Κορωνοϊος Επιστημονική Έκθεση Σοκ: Τα εμβόλια Covid είναι η μόνη αιτία της αυξημένης θνησιμότητας απο κάθε αιτία – Αυτό ισοδυναμεί με 17 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως!

Επιστημονική Έκθεση Σοκ: Τα εμβόλια Covid είναι η μόνη αιτία της αυξημένης θνησιμότητας απο κάθε αιτία – Αυτό ισοδυναμεί με 17 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως!

by _
0 comment 158 views
Επιστημονική Έκθεση Σοκ: Τα εμβόλια Covid είναι η μόνη αιτία της αυξημένης θνησιμότητας απο κάθε αιτία – Αυτό ισοδυναμεί με 17 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως!
Επιστημονική Έκθεση Σοκ: Τα εμβόλια Covid είναι η μόνη αιτία της αυξημένης θνησιμότητας απο κάθε αιτία – Αυτό ισοδυναμεί με 17 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως!

Επιστημονική Έκθεση Σοκ: Τα εμβόλια Covid είναι η μόνη αιτία της αυξημένης θνησιμότητας απο κάθε αιτία – Αυτό ισοδυναμεί με 17 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως!


@kavlakos

♬ πρωτότυπος ήχος – Αρχή πάντων Έλλην


Μια νέα επιστημονική έκθεση αμφισβητεί εντελώς ότι τα εμβόλια κατά του COVID-19 έχουν αποτρέψει θανάτους, αφού οι ερευνητές αξιολόγησαν τη θνησιμότητα από κάθε αιτία σε 17 χώρες διαπίστωσαν ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 δεν είχαν καμία ευεργετική επίδραση στη μείωση της θνησιμότητας. Αντίθετα, διαπίστωσαν ότι οι άνευ προηγουμένου στα ιστορικά υψηλή θνησιμότητα από κάθε αιτία σε κάθε χώρα -ειδικά στον ηλικιωμένο πληθυσμό ξεκίνησε όταν αναπτύχθηκαν τα εμβόλια COVID-19- και ειδικότερα συνέπεσαν με την κυκλοφορία της τρίτης και της τέταρτης αναμνηστικής δόσης.

Η έρευνα, που δημοσιεύθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου από τη Correlation Research in the Public Interest ( pdf ) , ποσοτικοποίησε το ποσοστό θνησιμότητας από τη δόση του εμβολίου (vDFR) για όλες τις ηλικίες — που είναι η αναλογία των θανάτων που προκλήθηκαν από το εμβόλιο με δόσεις εμβολίου που χορηγούνται σε έναν δεδομένο πληθυσμό. Μετά την ανάλυση των δεδομένων θνησιμότητας, οι ερευνητές υπολόγισαν την μέση θανατηφόρα τοξικότητα όλων των ηλικιών. ενός θανάτου ανά 800 ενέσεις σε όλες τις ηλικίες και τις χώρες. Αυτό ισοδυναμεί με 17 εκατομμύρια θανάτους που σχετίζονται με το εμβόλιο COVID-19 παγκοσμίως από 13,25 δισεκατομμύρια ενέσεις στις 2 Σεπτεμβρίου 2023.

«Αυτό σημαίνει πως το εμβόλιο Covid σκότωσε περίπου (0,213 ± 0,006) % του παγκόσμιου πληθυσμού (1 θάνατος ανά 470 ζωντανούς ανθρώπους, σε λιγότερο από 3 χρόνια) και εφόσον δεν απέτρεψε τυχόν θανάτους, δημιούργησε μόνο προβήματα υγείας σε αυτούς που το έκαναν. », είπαν οι συγγραφείς. Αυτό μας δείχνει πως συνολικός κίνδυνος θανάτου που προκαλείται από τα εμβόλια κατά του COVID-19 είναι πάνω απο 1.000 φορές μεγαλύτερος από ό,τι είχε αναφερθεί προηγουμένως σε δεδομένα από κλινικές δοκιμές, παρακολούθηση ανεπιθύμητων ενεργειών και στατιστικές αιτιών θανάτου που ελήφθησαν από πιστοποιητικά θανάτου.

Η θνησιμότητα από όλες τις αιτίες είναι το ποσοστό θνησιμότητας από όλες τις αιτίες θανάτου για έναν πληθυσμό σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Αυτά είναι τα πιο αξιόπιστα δεδομένα για τον εντοπισμό και τον επιδημιολογικό χαρακτηρισμό γεγονότων που προκαλούν θάνατο και για τη μέτρηση του αντίκτυπου σε επίπεδο πληθυσμού οποιασδήποτε αύξησης ή κατάρρευσης των θανάτων από οποιαδήποτε αιτία.

 

 

«Η θνησιμότητα από όλες τις αιτίες είναι ένα καλό χαρακτηριστικό παράδειγμα για χρήση σε στατιστικές ιατρικές αναλύσεις, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ασάφεια ως προς το αν κάποιος έχει πεθάνει ή όχι», δήλωσε στους The Epoch Times έκανε η Stephanie Seneff, ανώτερη ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT).

“Είναι πολύ ανησυχητικό το γεγονός ότι οι ερευνητές βρήκαν μια σταθερή τάση μεταξύ δεκαεπτά χωρών που δείχνουν σημαντική αύξηση της θνησιμότητας από κάθε αιτία που συμπίπτει με την εκτεταμένη κυκλοφορία εμβολίων για τον COVID. Η εκτίμηση τους για έναν θάνατο για κάθε 800 ενέσεις παγκοσμίως είναι ανησυχητική.”Η κ. Σενέφ είπε ότι οι έρευνές της για πιθανούς μηχανισμούς τραυματισμού από το εμβόλιο την οδήγησαν να πιστέψει ότι είναι εύλογο ότι αυτές οι ενέσεις είναι «εξαιρετικά τοξικές» και δεν θα έπρεπε να έχουν εγκριθεί ποτέ από ρυθμιστικούς φορείς.

Τα σημαντικά ευρήματα

Οι ερευνητές διεξήγαγαν την ανάλυση θνησιμότητας από κάθε αιτία χρησιμοποιώντας δεδομένα από το World Mortality Dataset για 17 χώρες του ισημερινού και του νότιου ημισφαιρίου, όπως η Αργεντινή, η Αυστραλία, η Βολιβία, η Βραζιλία, η Χιλή, η Κολομβία, το Εκουαδόρ, η Μαλαισία, η Νέα Ζηλανδία, η Παραγουάη, το Περού, οι Φιλιππίνες. , Σιγκαπούρη, Νότια Αφρική, Σουρινάμ, Ταϊλάνδη και Ουρουγουάη. Οι χώρες του Ισημερινού δεν έχουν καλοκαιρινές και χειμερινές εποχές, επομένως δεν υπάρχουν εποχιακές διακυμάνσεις στα πρότυπα θνησιμότητας όλων των αιτιών.

Αυτές οι χώρες αποτελούν το 9,1 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού και το 10,3 τοις εκατό των παγκόσμιων ενέσεων COVID-19 -με ποσοστό εμβολιασμού 1,91 ενέσεις ανά άτομο όλων των ηλικιών- και περιλαμβάνουν σχεδόν κάθε προϊόν και κατασκευαστή εμβολίου για τον COVID-19 σε τέσσερις ηπείρους.

 

 

Τα βασικά ευρήματα από την έρευνα 180 σελίδων περιλαμβάνουν:

  1. Σε όλες τις χώρες που περιλαμβάνονται στην ανάλυση, η θνησιμότητα από όλες τις αιτίες αυξήθηκε όταν αναπτύχθηκαν τα εμβόλια για τον COVID-19.
  2. Εννέα από τις 17 χώρες δεν είχαν ανιχνεύσιμο υπερβολικό θάνατο μετά την κήρυξη της πανδημίας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στις 11 Μαρτίου 2020 μέχρι την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού κατά του COVID-19.
  3. Πρωτοφανείς κορυφές στη θνησιμότητα από κάθε αιτία παρατηρήθηκαν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2022, κατά τη θερινή περίοδο των χωρών του Νοτίου Ημισφαιρίου που συμπίπτουν μετ την κυκλοφορία των ενισχυτών σε 15 από τις 17 χώρες που μελετήθηκαν.
  4. Η υπερβολική θνησιμότητα από κάθε αιτία κατά την περίοδο εμβολιασμού που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2021 ήταν 1,74 εκατομμύρια θάνατοι, ή ένας θάνατος ανά 800 ενέσεις, στις 17 χώρες που μελετήθηκαν.
  5. Το vDFR αυξήθηκε με την ηλικία, φτάνοντας σχεδόν το 5 τοις εκατό στους 90 ετών και άνω που έλαβαν τέταρτη δόση εμβολίου.

“Δεν υπάρχουν στοιχεία στα σκληρά δεδομένα της θνησιμότητας από κάθε αιτία για μια ευεργετική επίδραση από την κυκλοφορία του εμβολίου για τον COVID-19. Δεν σώθηκαν ζωές”, δήλωσε ο Denis Rancourt, συνδιευθυντής του Correlation Research in the Public Interest με διδακτορικό στη φυσική, ενώ είπε πως

«Αντίθετα, τα στοιχεία μπορούν να γίνουν κατανοητά από την έκθεση σε τοξική ουσία. Ο κίνδυνος θανάτου ανά ένεση αυξάνεται εκθετικά με την ηλικία. Η πολιτική προτεραιότητας των ηλικιωμένων για ένεση ήταν αυτό που εκτόξευσε τους θανάτους».

Οι κορυφές στη θνησιμότητα από κάθε αιτία συμπίπτουν με τις αναμνηστικές δόσεις

Χρησιμοποιώντας δεδομένα θνησιμότητας και εμβολιασμού από τη Χιλή και το Περού ανά ηλικία και αριθμό δόσης, οι ερευνητές παρατήρησαν σαφείς κορυφές στη θνησιμότητα από κάθε αιτία τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο του 2021, τον Ιανουάριο έως τον Φεβρουάριο του 2022 και τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο του 2022 συμπίπτουν με την αύξηση θνητότητας των ηλικιωμένων ομάδων. Η αύξηση της θνησιμότητας από κάθε αιτία που παρατηρήθηκε τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2022 και στις δύο χώρες συνέπεσε με την ταχεία κυκλοφορία της τέταρτης δόσης εμβολίου COVID-19 στη Χιλή και της τρίτης δόσης του Περού.

Είναι απίθανο η αύξηση της θνησιμότητας από κάθε αιτία που συμπίπτει με την κυκλοφορία και τη διαρκή χορήγηση των εμβολίων COVID-19 και στις 17 χώρες να μπορεί να οφείλεται σε άλλη αιτία εκτός από τα εμβόλια, είπαν οι ερευνητές.

 

 

Στη Χιλή και το Περού, το vDFR αυξήθηκε εκθετικά με την ηλικία και αφορούσε περισσότερο τις πρόσφατες αναμνηστικές δόσεις, με αποτέλεσμα έναν θάνατο ανά 20 ενέσεις δόσης εμβολίου για άτομα άνω των 90 ετών. Αυτό το μοτίβο ήταν παρόμοιο με τα δεδομένα που συνέλεξαν οι ίδιοι ερευνητές στο Αυστραλία.

“Ο συγχρονισμός μεταξύ των χωρών ( 17 χώρες, σε 4 ηπείρους, σε όλες τις ηλικιακές ομάδες ηλικιωμένων, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές) και των σχετικών ταχέων αναμνηστικών κυκλωμάτων επιτρέπει αυτό το σταθερό συμπέρασμα σχετικά με την αιτιότητα και τον ακριβή ποσοτικό προσδιορισμό της τοξικότητας του εμβολίου COVID-19.” έγραψαν οι ερευνητές.

Οι ερευνητές δεν βρήκαν αποδείξεις ότι τα εμβόλια COVID-19 βελτίωσαν τη θνησιμότητα

Οι ερευνητές είπαν ότι τα ευρήματά τους είναι πειστικά και οι συσχετισμοί που παρατηρήθηκαν είναι πολυάριθμοι και συστηματικοί. Δεν μπόρεσαν να βρουν ούτε ένα αντιπαράδειγμα που να δείχνει ότι τα εμβόλια COVID-19 βελτίωσαν τη θνησιμότητα από κάθε αιτία.

«Εάν τα εμβόλια εμπόδισαν τη μετάδοση, τη μόλυνση ή τη σοβαρή ασθένεια, τότε θα πρέπει να υπάρξουν μειώσεις στη θνησιμότητα μετά την κυκλοφορία των εμβολίων, όχι αυξήσεις, όπως σε κάθε παρατηρούμενη ηλικιακή ομάδα που υποβλήθηκε σε ταχεία κυκλοφορία αναμνηστικών. Και, η θνησιμότητα δεν θα είχε αυξηθεί μόνο όταν κυκλοφορήσουν τα εμβόλια, σε εννέα χώρες σε τρεις ηπείρους», κατέληξαν οι ερευνητές.

 

 

Σύμφωνα με την έκθεση, δεδομένα και από άλλες χώρες όπως η Ινδία, η Αυστραλία, ο Καναδάς, το Ισραήλ και οι Ηνωμένες Πολιτείες δείχνουν ένα παρόμοιο φαινόμενο—μη φυσιολογική κατακόρυφη θνησιμότητα από κάθε αιτία που συμπίπτουν με την κυκλοφορία ενισχυτών. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι θάνατοι ήταν εμφανείς στην ηλικιακή ομάδα 25 έως 64 ετών σε 21 πολιτείες, που συνέπεσε με μια «ταχεία αύξηση» κατά τη διάρκεια των εκστρατειών των εμβολίων που ξεκίνησαν από ρυθμιστικούς φορείς. Οι ερευνητές υπολόγισαν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες παρουσίασαν περίπου 160.000 υπερβολικούς θανάτους κατά τη διάρκεια μιας περιόδου όπου χορηγήθηκαν περισσότερες από 60 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου για τον COVID-19.

ΠΗΓΗ >> https://anazitiseis.gr/epistimoniki-ekthesi-sok-ta-emvolia-covid-einai-i-moni-aitia-tis-afximenis-thnisimotitas-apo-kathe-aitia-afto-isodynamei-me-17-ekatommyria-thanatous-pagkosmios/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr