Home ΔΙΕΘΝΗ Η φον ντερ Λάιεν ξαναγράφει την ιστορία: Οι Ρώσοι βομβάρδισαν την…Χιροσίμα – Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ

Η φον ντερ Λάιεν ξαναγράφει την ιστορία: Οι Ρώσοι βομβάρδισαν την…Χιροσίμα – Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ

by _
0 comment 112 views
Ρεεε τη ΚΟΥΤΗ!!! – Η φον ντερ Λάιεν ξαναγράφει την ιστορία: Οι Ρώσοι βομβάρδισαν την…Χιροσίμα – Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ
Ρεεε τη ΚΟΥΤΗ!!! – Η φον ντερ Λάιεν ξαναγράφει την ιστορία: Οι Ρώσοι βομβάρδισαν την…Χιροσίμα – Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ


Η φον ντερ Λάιεν ξαναγράφει την ιστορία: Οι Ρώσοι βομβάρδισαν την Χιροσίμα – Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ

Η φον ντερ Λάιεν της ΕΕ προσπαθεί να ξαναγράψει την ιστορία και να κατηγορήσει τη Ρωσία για την πυρηνική επίθεση στη Χιροσίμα… Με βαριά γερμανική προφορά είπε: Η ατομική βόμβα «διέλυσε την Χιροσίμα», για να συμπληρώσει αμέσως μετά «Η Ρωσία απειλεί να χρησιμοποιήσει ξανά πυρηνικά όπλα» Αλλη μια φορά; Πότε έγινε ξανά;;

Η Ούρσουλα Φον Ντερ Λαιν μιλώντας με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό τον επιπλήττει που δεν βοηθάει την Ουκρανία και του Θυμίζει πως έχει καταγωγή από την Χιροσίμα, όπου στον Β παγκόσμιο πόλεμο οι Ρώσοι βομβάρδισαν την Χιροσίμα και το Ναγκασάκι..

«Πολλοί συγγενείς σας σκοτώθηκαν όταν η ατομική βόμβα, ισοπέδωσε την Χιροσίμα. Μεγαλώσατε τις ιστορίες εκεί που επέζησαν και θα ήθελα να μελετήσουμε το παρελθόν και να μάθουμε κάτι για το μέλλον. Η Ρωσία απειλεί ξανά να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα. Αυτό είναι απαίσιο, είναι επικίνδυνο και ασυγχώρητο».

Τέτοιο επίπεδο προπαγάνδας δεν νομίζω να έχει ξαναυπάρξει στην ιστορία, στα μαύρα χρόνια του παρελθόντως αιώνες πριν ίσως… Κλείστε τα αυτιά σας, ενημερωθείτε από ανεξάρτητες πηγές, όλα σήμερα είναι φιλτραρισμένα προς τον όφελος των εκάστοτε ελίτ, όσοι μιλούν ελεύθερα θα διώκονται.

Απλά στηρίξτε τους για να συνεχίσουν να υπάρχουν.

ΠΗΓΗ > https://anazitiseis.gr/i-fon-nter-laien-xanagrafei-tin-istoria-oi-rosoi-vomvardisan-tin-chirosima-apistefto-vinteo/?fbclid=IwAR1pobq-31_HccIw7d8WajGTRqOKxA2HgqT866impEPmhCx9D3FIb513J2U

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr