Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Παναθηναϊκός: Μένει… άστεγος στην Ευρώπη μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ – Βίντεο

Παναθηναϊκός: Μένει… άστεγος στην Ευρώπη μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ – Βίντεο

by _
0 comment 139 views
Παναθηναϊκός: Μένει… άστεγ…
Παναθηναϊκός: Μένει… άστεγ…

Παναθηναϊκός: Μένει… άστεγος στην Ευρώπη μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ – Βίντεο

Ο Παναθηναϊκός έχει να δώσει δύο παιχνίδια με τη Ρεν (26/10) και με την Μακάμπι (14/12) στο Europa League και ψάχνει νέα έδρα

Άστεγος στην Ευρώπη μένει ο Παναθηναϊκός. 

Μετά από την ανακοίνωση του ΟΑΚΑ ότι κλείνει το γήπεδο ποδοσφαίρου λόγω προβλήματος στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα ο Παναθηναϊκός μένει στο δρόμο αφού έχει δηλώσει ως έδρα το συγκεκριμένο στάδιο και πλήρωσε και αρκετά χρήματα για το λίφτινγκ του. 

Ο Παναθηναϊκός έδωσε εκεί το παιχνίδι με την Μπράγκα για τα πλέι οφ του Champions League και τον αγώνα με την Βιγιαρεάλ στους ομίλους του Europa League. 

Και στα δύο παιχνίδια κόπηκαν περισσότερα από 65.000 εισιτήρια! Ο Παναθηναϊκός έχει να δώσει άλλα δύο παιχνίδια στην έδρα του για τον όμιλο του Europa League. Το ένα με την Ρεν στις 26/10 και το άλλο με τη Μακάμπι Χάιφα στις 14/12. ..

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://www.protothema.gr/sports/article/1418453/panathinaikos-menei-astegos-stin-europi-meta-to-kleisimo-tou-oaka-video/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr