Home Κορωνοϊος Εμβολιαστήκατε μήπως;; Αυτά παραδέχτηκαν για τις παρενέργειες! – ΠΛΗΡΗΣ ασυλία για τους προμηθευτές των εμβολίων!

Εμβολιαστήκατε μήπως;; Αυτά παραδέχτηκαν για τις παρενέργειες! – ΠΛΗΡΗΣ ασυλία για τους προμηθευτές των εμβολίων!

by _
0 comment 177 views

Εμβολιαστήκατε μήπως; Αυτά παραδέχτηκαν για τις παρενέργειες!

Υπάρχει ασυλία για τους προμηθευτές των εμβολίων!


Η τριετία της πανδημίας μπορεί να παρήλθε, ωστόσο τα «αποτελέσματά» της συνεχίζουν να βασανίζουν πολλούς ανθρώπους.

Με δισεκατομμύρια πολίτες να εμβολιάστηκαν πολλαπλά, υποκύπτοντας στην πίεση και την κορωνοπροπαγάνδα, οι παρενέργειες που παρουσιάστηκαν ήταν αρκετές.



Άνθρωποι πέθαναν, άλλοι έμειναν με κάποιου είδους αναπηρία και άλλοι αντιμετώπισαν ελαφρύτερες μεν αλλά εξίσου δυνητικά σοβαρές παρενέργειες.

Ενώπιον όλων αυτών εκπρόσωποι της Moderna, ερωτώμενοι πώς θα αποζημιώσουν όσους έπαθαν ζημιές από τα εμβόλια, απάντησαν τα παρακάτω.

Θυμίζει τη γνωστή και στην Ελλάδα ασυλία/ακαταδίωκτο των «ειδικών» που πέρασε μάλιστα και με νόμο από τη Βουλή.



@maya_0689

Η τριετία της πανδημίας μπορεί να παρήλθε, ωστόσο τα «αποτελέσματά» της συνεχίζουν να βασανίζουν πολλούς ανθρώπους. Με δισεκατομμύρια πολίτες να εμβολιάστηκαν πολλαπλά, υποκύπτοντας στην πίεση και την κορωνοπροπαγάνδα, οι παρενέργειες που παρουσιάστηκαν ήταν αρκετές. Άνθρωποι πέθαναν, άλλοι έμειναν με κάποιου είδους αναπηρία και άλλοι αντιμετώπισαν ελαφρύτερες μεν αλλά εξίσου δυνητικά σοβαρές παρενέργειες. Ενώπιον όλων αυτών εκπρόσωποι της Moderna, ερωτώμενοι πώς θα αποζημιώσουν όσους έπαθαν ζημιές από τα εμβόλια, απάντησαν τα παρακάτω. Θυμίζει τη γνωστή και στην Ελλάδα ασυλία/ακαταδίωκτο των «ειδικών» που πέρασε μάλιστα και με νόμο από τη Βουλή.

♬ Sad Music – Max-Music

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr