Home ΗΠΑ ΣΟΥΠΕΡ ΒΟΜΒΑ!!! – E-mail αποδεικνύουν ότι ο Λευκός Οίκος του Μπάιντεν γνώριζε ότι τα εμβόλια κατά του COVID θα σκότωναν εκατομμύρια!!!

ΣΟΥΠΕΡ ΒΟΜΒΑ!!! – E-mail αποδεικνύουν ότι ο Λευκός Οίκος του Μπάιντεν γνώριζε ότι τα εμβόλια κατά του COVID θα σκότωναν εκατομμύρια!!!

by _
0 comment 201 views
Ο Μπάιντεν Λευκός Οίκος και…
Ο Μπάιντεν Λευκός Οίκος και…

ΣΟΥΠΕΡ ΒΟΜΒΑ!!! – E-mail αποδεικνύουν ότι ο Λευκός Οίκος του Μπάιντεν γνώριζε ότι τα εμβόλια κατά του COVID θα σκότωναν εκατομμύρια!!!

Ο Μπάιντεν Λευκός Οίκος και ο Δρ. Άντονι Φάουτσι γνώριζαν ότι τα εμβόλια Covid θα σκότωναν εκατομμύρια Αμερικανούς και εργάστηκαν ενεργά για να συγκαλύψουν τις πληροφορίες, σύμφωνα με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποτελούν ατράνταχτες αποδείξεις και που ελήφθησαν βάσει του νόμου περί ελευθερίας της πληροφορήσεως (FOIA, FREEDOM OF INFORMATION ACT) από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. (CDC).

Ο δικηγόρος Edward Berkovich (Εντουάρντ Μπέρκοβιτς) υπέβαλε αίτημα βάσει του νόμου περί ελευθερίας της πληροφορήσεως (FOIA) προς τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) στις 29 Αυγούστου. Ζήτησε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς και από τη Δρ. Rochelle P. Walensky, Sherri A. Berger και Kevin Griffis (όλο το προσωπικό του CDC) μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2021 και 31 Μαΐου 2021, που περιλαμβάνουν τον όρο «μυοκαρδίτιδα».

Αρχικά, ο εισαγγελέας Μπέρκοβιτς έλαβε 472 σελίδες, αλλά κάποιος που θα μπορούσε να είναι πληροφοριοδότης, κυκλοφόρησε αθόρυβα άλλες 46 επιβαρυντικές σελίδες στον κ. Μπέρκοβιτς.

Η Amy Kelly του DailyClout ανέφερε ότι πάνω από το 80% των 46 σελίδων ήταν πλήρως διαγεγραμμένες και αφορούσαν άλλες κυβερνητικές οντότητες, όπως ο Λευκός Οίκος και το Εκτελεστικό Γραφείο του Προέδρου. «Από τις 46 σελίδες, μόνο δύο σελίδες κυκλοφόρησαν χωρίς καμία διόρθωση. Επτά σελίδες ήταν μερικώς διαγεγραμμένες σελίδες και 37 σελίδες ήταν πλήρως διασκευασμένες».

Κανονικά, οι σελίδες που έχουν ανανεωθεί έρχονται με μαύρες γραμμές που κρύβουν το συγκρατημένο κείμενο. Όμως, δεδομένου ότι 37 σελίδες έχουν ανανεωθεί πλήρως, δεν βλέπετε καν μαύρες γραμμές. Μοιάζει με κενή σελίδα — αλλά έγινε σκόπιμα.

Η Έιμι Κέλι έγραψε, «Οι τροποποιήσεις ήταν «σύμφωνα με το 5 U.S.C. §552 Εξαιρέσεις 5 και 6.»

Ανησυχητικά, η Εξαίρεση 5 αναφέρει: «Το προνόμιο επικοινωνίας του Προέδρου προστατεύει τα έγγραφα που ζητούνται και λαμβάνονται από τον Πρόεδρο ή τους άμεσους συμβούλους του στον Λευκό Οίκο που έχουν ευρεία και σημαντική ευθύνη για τη διερεύνηση και τη διατύπωση των συμβουλών που πρέπει να δοθούν στον Πρόεδρο».

Με απλά αγγλικά, αυτό σημαίνει ότι ο Πρόεδρος και οι στενοί του σύμβουλοι στον Λευκό Οίκο έχουν έναν «ειδικό κανόνα» που τους επιτρέπει να κρατούν ιδιωτικά ορισμένα έγγραφα.

«Ο λόγος για όλες αυτές τις τροποποιήσεις είναι ότι ό,τι συντάχθηκε ζητήθηκε ή κοινοποιήθηκε στον Πρόεδρο ή στους ανώτερους συμβούλους του», δηλώνει η Δρ Ναόμι Γουλφ σε πρόσφατη συνέντευξη στην εκπομπή «War Room» με τον κ Steve Bannon.

«Τώρα, τι υπάρχει σε αυτά τα έγγραφα;»

Τον Μάιο του 2021, ιδιαίτερα γύρω στις 24-25 Μαΐου, υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι από τον Λευκό Οίκο, το CDC, το NIH και άλλους «τρόμαζαν», είπε ο Δρ Γουλφ. Τι τους έπιανε πανικός; Μυοκαρδίτιδα και TTS [Σύνδρομο Θρομβωτικής Θρομβοπενίας]. Ή, με απλούστερους όρους, καταστάσεις που περιλαμβάνουν καρδιακή βλάβη, θρόμβους αίματος και χαμηλό αριθμό αιμοπεταλίων (κίνδυνος αιμορραγίας).

Έτσι, «δημιούργησαν μια απάντηση στα μέσα ενημέρωσης», ανέφερε ο Δρ Γουλφ. «Και η απάντηση των μέσων ενημέρωσης δεν λέει την αλήθεια».

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ: Το Ισραήλ τον Φεβρουάριο του 2021 ενημέρωσε τον Λευκό Οίκο Μπάιντεν σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου για τον COVID, ότι προκλήθηκε καρδιακή βλάβη λόγω των εμβολίων. Ενημερώθηκαν ξανά τον Απρίλιο του 2021 ότι υπήρχε καρδιακή βλάβη και θρόμβοι αίματος. Τον Μάιο του 2021, τέσσερις μήνες αφότου έμαθαν για πρώτη φορά για τις τεράστιες ποσότητες μυοκαρδίτιδας και θρόμβων αίματος, συγκεντρώθηκαν κατόπιν εντολής του Λευκού Οίκου, για να δημιουργήσουν μια ανταπόκριση στα μέσα ενημέρωσης που όλοι βιώσαμε (στα social media κ.λπ.) καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021 και ολόκληρου του 2022, για να πείσουν τους ανθρώπους να συνεχίσουν να εμβολιάζονται με αυτό το δηλητηριώδες «εμβόλιο» για τον COVID. Ήξεραν ότι έλεγαν ψέματα και ήξεραν ότι έβλαψαν ανθρώπους με θρόμβους αίματος, προβλήματα αιμοπεταλίων και καρδιακές βλάβες. Και αυτό έκαναν. Και αυτό έγινε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ E0MAIL: https://thepeoplesvoice.tv/smoking-gun-emails-prove-biden-white-house-knew-covid-vaccines-would-kill-millions/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr