Home Greek News Όποιος από Δευτέρα υπογράψει έγγραφο ταυτοπροσωπίας το οποίο δεν δύναται να αναγνώσει, ούτε να ελέγξει, να ξέρει ότι υπογράφει συμβόλαιο παραχώρησης της αθάνατης ψυχής του με τον Εωσφόρο

Όποιος από Δευτέρα υπογράψει έγγραφο ταυτοπροσωπίας το οποίο δεν δύναται να αναγνώσει, ούτε να ελέγξει, να ξέρει ότι υπογράφει συμβόλαιο παραχώρησης της αθάνατης ψυχής του με τον Εωσφόρο

by _
0 comment 184 views

Ιάκωβος Τίγκας

Όποιος από Δευτέρα υπογράψει έγγραφο ταυτοπροσωπίας το οποίο δεν δύναται να αναγνώσει, και στο οποίο σύμφωνα με τα ΦΕΚ του 2018 και 2023, θα προστίθενται ψηφιακές πληροφορίες από τρίτους, μετά την υπογραφή του κατόχου, τις οποίες επίσης δεν μπορεί να αναγνώσει, ούτε να ελέγξει, να ξέρει ότι υπογράφει συμβόλαιο παραχώρησης της αθάνατης ψυχής του με τον Εωσφόρο, αρνείται τον Χριστό , και αίρεται η Χάρη, αφου αυτός το επέλεξε, με ο,τι αυτό συνεπαγεται. Τόσο απλά.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να πράξει ο,τι αυτός αποφασίσει.

Εγώ απλά προειδοποιώ, ως έχω υποχρέωση, για τις συνέπειες και τα επακόλουθα της όποιας επιλογής.

Ουκ επ άρτω μόνον ζήσεται άνθρωπος, αλλά επί παν ρήμα εκπορευόμενον από στόματος Θεού.

Σκεφτείτε ποιος τροφοδοτεί με ηλεκτρικό ρεύμα το φλεβόκομβο της καρδιάς. Οι γιατροί δεν γνωρίζουν.

“καὶ μὴ φοβηθῆτε ἀπὸ τῶν ἀποκτεννόντων τὸ σῶμα, τὴν δὲ ψυχὴν μὴ δυναμένων ἀποκτεῖναι· φοβήθητε δὲ μᾶλλον τὸν δυνάμενον καὶ ψυχὴν καὶ σῶμα ἀπολέσαι ἐν γεέννῃ. “. Ματθαίος 10. 

Ταυτότητες, Νέες Ταυτότητες, Ψηφιακές Ταυτότητες, ειδήσεις, επικαιρότητα, Ελλάδα

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr