Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Όλοι μαζί στο σχέδιο!!! Ο…Κλάους Σβαμπ στην Νότια Αφρική των BRICS!!! – (video)

Όλοι μαζί στο σχέδιο!!! Ο…Κλάους Σβαμπ στην Νότια Αφρική των BRICS!!! – (video)

by _
0 comment 258 views

Όλοι μαζί στο σχέδιο!!! Ο Κλάους Σβαμπ στην Νότια Αφρική των BRICS (video)

Ο πρόεδρος της Νότιας Αφρικής, Cyril Ramaphosa, συναντήθηκε με τον επικεφαλής του Παγκοσίου Οικονομικού Φόρουμ, Κλάους Σβαμπ, καθώς όλα είναι στο σχέδιο παγκόσμιας συνεννόησης, προκειμένου οι χώρες να «μαντρωθούν» σε διεθνείς υπέρ-οργανισμούς, προκειμένου στο τέλος να υπάρχει μία παγκόσμια αρχή, ή έστω διαρχία Δύσης-Ανατολής, που επιδιώκεται, σε περίπτωση που δεν ξεσπάσει τελικά Τρίτος Παγκόσμιος, να οδηγήσει την ανθρωπότητα σε νέο παγκόσμιο πολίτευμα!

Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της νοτιοαφρικανικής Προεδρίας:

Την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος Ramaphosa πραγματοποίησε διμερή συνάντηση με τον καθηγητή Klaus Schwab, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), για να συζητήσουν την συμμετοχή της Νότιας Αφρικής στο WEF και την πρόοδο που σημειώνει η χώρα στις μεταρρυθμίσεις που στοχεύουν στην προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης χωρίς αποκλεισμούς.

Σημειώνεται πως στις 23 Αυγούστου 2023, ο όμιλος BRICS της Βραζιλίας, της Ρωσίας, της Ινδίας, της Κίνας και της Νότιας Αφρικής συμφώνησε σε μια σύνοδο κορυφής στο Γιοχάνεσμπουργκ να δεχτεί έξι νέες χώρες το 2024, μεταξύ των οποίων ήταν τέσσερα κράτη της Μέσης Ανατολής: Αίγυπτος, Ιράν, Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) και αναμένεται να ενσωματωθούν περισσότερα κράτη!

Στο πλαίσιος της Ατζέντα 2030 (2050;;;), η συμμαχία προβλέπεται να αντλεί πάνω από το 80% της ενέργειάς της από ανανεώσιμες πηγές μέχρι το 2050, με συνολική δυναμικότητα που θα φτάσει τα 11TW, υπερδιπλάσια από τα 4,5TW που αναμένονται συνολικά στην Ομάδα των Επτά (G7), τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ.

Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας κερδίζουν ταχέως έδαφος και στους επενδυτές στα έθνη BRICS+, καθώς αυτό είναι το παγκόσμιο σχέδιο για όλους!!!

Δείτε τον βίντεο με τον Σβαμπ

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr