Home ΗΠΑ Η Εκκλησία του Τέξας πραγματοποιεί Λειτουργία “Κυριακή των Τραβεστί” για να ευλογήσει τις σατανικές αδελφές της οργάνωσης της Διαρκούς Επιείκειας των Drag Queens (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Εκκλησία του Τέξας πραγματοποιεί Λειτουργία “Κυριακή των Τραβεστί” για να ευλογήσει τις σατανικές αδελφές της οργάνωσης της Διαρκούς Επιείκειας των Drag Queens (ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 229 views
Cathedral of Hope in Dallas held a service blessin…
Cathedral of Hope in Dallas held a service blessin…

Cathedral of Hope in Dallas held a service blessing drag queens

Η Εκκλησία του Τέξας πραγματοποιεί Λειτουργία “Drag Sunday” (Κυριακή των Τραβεστί) για να ευλογήσει τις σατανικές αδελφές της οργάνωσης της Διαρκούς Επιείκειας των Drag Queens (των Τραβεστί) (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Καθεδρικός Ναός της Ελπίδας, η μεγαλύτερη φιλική προς την LGBTQ εκκλησία στον κόσμο, φιλοξένησε μια λειτουργία «Drag Sunday» (Κυριακή των Τραβεστί) προς τιμήν των σατανίστριων Sisters of Perpetual Indulgence (Αδελφών της Διαρκούς Επιείκειας). Ενώ οι εκκλησίες υποστηρίζουν ότι οι ενέργειές τους είναι ένα βήμα προς την κοινοτική ένταξη, πολλοί συντηρητικοί θεωρούν ότι αυτό αποτελεί κατάφωρη περιφρόνηση της ιερότητας των θρησκευτικών χώρων και των διδασκαλιών της Βίβλου.

Ο Καθεδρικός Ναός της Ελπίδας στο Ντάλας είναι μια φιλελεύθερη χριστιανική εκκλησία που αποτελεί μέρος της Ενωμένης Εκκλησίας του Χριστού (UCC). Το UCC είναι ένα κοινωνικά φιλελεύθερο προτεσταντικό χριστιανικό δόγμα με ρίζες στις παραδόσεις των Εκκλησιαστικών, των Ηπειρωτικών Μεταρρυθμιστών και των Λουθηρανικών παραδόσεων.



Το πρωί της Κυριακής, ο Καθεδρικός Ναός της Ελπίδας πραγματοποίησε λειτουργία για να δώσει ευλογίες στις Αδελφές της Διαρκούς Επιείκειας, μια ομάδα queer και τρανς καλόγριων γνωστών για τις βλάσφημες πράξεις τους που κοροϊδεύουν τον Καθολικισμό.

Photo: Sisters of Perpetual Indulgence/Facebook

Σε μια ανάρτηση στο Facebook, η εκκλησία δημοσίευσε συνοδευτικό βίντεο της λειτουργίας, «Ο όρος «οικογενειακές αξίες» ήταν για τόσο καιρό κωδική γλώσσα για την υποστήριξη του μισογυνισμού, της ομοφοβίας, του φανατισμού και πολλών άλλων τρόπων μίσους και αποκλεισμού. Ωστόσο, οι αξίες έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Πληροφορούν τις αποφάσεις μας και διαμορφώνουν τις σχέσεις μας και χτίζουμε κοινότητες πίστης γύρω από κοινές αξίες. Κάντε ένα ταξίδι καθώς εξερευνούμε αξίες που κινούνται προς υγιείς οικογένειες, ουσιαστικές συνδέσεις, ισχυρές κοινότητες και για να δούμε τα καλά νέα της ριζοσπαστικής αγάπης και του ελέους να ενσωματώνονται σε εμάς και στον αγαπημένο μας Καθεδρικό Ναό της Ελπίδας».

Οι παρευρισκόμενοι απήγγειλαν επίσης τον όρκο πίστης στη σατανική ομάδα κατά τη διάρκεια της λειτουργικής ευλογίας.



WATCH:

 

Priests wearing LGBT-inspired liturgical vestments

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΗΓΗ: https://www.thegatewaypundit.com/2023/09/texas-church-holds-drag-sunday-service-bless-satanic/

Texas Church Holds a “Drag Sunday” Service to Bless the Satanic Sisters of Perpetual Indulgence Drag Queens (VIDEO)

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr