Home Κορωνοϊος Τα δεδομένα του CDC αποκαλύπτουν ότι το εμβόλιο για τον COVID μπορεί να αφαιρέσει 24 χρόνια από τη ζωή των ανδρών

Τα δεδομένα του CDC αποκαλύπτουν ότι το εμβόλιο για τον COVID μπορεί να αφαιρέσει 24 χρόνια από τη ζωή των ανδρών

by _
0 comment 185 views
CDC Data Reveals COVID Vaccine Could Take 24 Years Off Of Men’s Lives
CDC Data Reveals COVID Vaccine Could Take 24 Years Off Of Men’s Lives

Τα δεδομένα του CDC αποκαλύπτουν ότι το εμβόλιο για τον COVID μπορεί να αφαιρέσει 24 χρόνια από τη ζωή των ανδρών

από Mac Slavo | 2 Σεπτεμβρίου 2023 |

Αργά αλλά σταθερά, οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των εμβολίων κατά του COVID-19 θα γίνουν αντιληπτές. Σύμφωνα με στοιχεία που κυκλοφόρησαν από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, οι άνδρες που έχουν κάνει τα εμβάσματα mRNA πιθανότατα θα δουν 24 χρόνια να αφαιρούνται από τη διάρκεια της ζωής τους.

Η βλάβη στην υγεία που προκαλείται από κάθε δόση εμβολίου δεν μειώνεται ούτε με την πάροδο του χρόνου, αλλά συνεχίζεται επ’ αόριστον. Στην πραγματικότητα, τα δεδομένα για τη θνησιμότητα όλων των αιτιών του CDC δείχνουν ότι κάθε δόση εμβολίου αύξησε τη θνησιμότητα κατά 7% το έτος 2022 σε σύγκριση με τη θνησιμότητα το έτος 2021, σύμφωνα με την Daily Exposé.

Τα δεδομένα θνησιμότητας όλων των αιτιών του CDC δείχνουν ότι κάθε χρόνο, κάθε εμβολιασμένο άτομο έχει όλο και περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει με ποσοστό 7% ανά εμβόλιο ετησίως. Αυτό είναι ένα αργής δράσης γενετικό δηλητήριο. Σημαίνει ότι το σώμα δεν είναι σε θέση να ανακάμψει από οποιαδήποτε ποσότητα έγχυσης mRNA που ονομάστηκε ψευδώς «εμβόλια».

Τα εμβόλια mRNA COVID-19 δεν είναι νόμιμα εμβόλια

Εάν οι άνθρωποι ανάρρωναν από το πρώτο εμβόλιο, τότε δεν θα είχε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με το 5ο εμβόλιο (δηλαδή αύξηση 7% στη θνησιμότητα). Αυτό είναι ένα μακροπρόθεσμο πρόβλημα. Οι άνθρωποι δεν αναρρώνουν από τη ζημιά που προκαλούν τα εμβόλια όσον αφορά την υπερβολική θνησιμότητα.

Έτσι, λαμβάνοντας ως βάση το 2021, ένα άτομο με 5 δόσεις θα είχε 350% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει το 2031 και 700% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει το 2041 και 1050% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει το 2051 από ένα μη εμβολιασμένο άτομο. Είναι ακριβώς όπως οι ανατοκισμοί.

Χρησιμοποιώντας αυτό το αποτέλεσμα, μπορούμε να υπολογίσουμε την απώλεια στο προσδόκιμο ζωής για έναν άνδρα 30 ετών ως εξής… Το προσδόκιμο ζωής ενός 30χρονου άνδρα που δεν έχει υποστεί δόνηση στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι περίπου 80 χρόνια. Έτσι μπορεί να περιμένει άλλα 50 χρόνια ζωής.

Σε στατιστικούς όρους, η μισή κοόρτη του είναι νεκρή κατά τα 80. Το προσδόκιμο ζωής ενός 30χρονου πενταπλά εμβολιασμένου ατόμου στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι 56 χρόνια. Υποθέτοντας ότι οι άνδρες του Ηνωμένου Βασιλείου ανταποκρίνονται στα εμβόλια με τον ίδιο τρόπο όπως οι άνθρωποι των Ηνωμένων Πολιτειών. Εναλλακτικά, οι 5 εμβολιασμένοι άνδρες 30 ετών στις ΗΠΑ έχουν επίσης χάσει 24 χρόνια προσδόκιμου ζωής. –The Daily Exposé.

Τα δεδομένα προσδόκιμου ζωής του Ηνωμένου Βασιλείου προέρχονται από τη Statista. Στον παρακάτω πίνακα προσθέτουμε την επιπλέον 7% θνησιμότητα ανά εμβόλιο ανά έτος στα επίπεδα του ΗΒ για το 2020 που εμφανίζονται στη στήλη 2. Έτσι, σε μια περίοδο 5 ετών, η μέση αύξηση της αναμενόμενης θνησιμότητας θα ήταν:

Προσδόκιμο ζωής για μη εμβολιασμένους και 1-5 δόσεις για άνδρες στο Ηνωμένο Βασίλειο

1 τρύπημα κλέβει 13 χρόνια από τη ζωή του σε έναν 30χρονο
2 τρυπήματα κλέβουν 18 χρόνια από τη ζωή του σε 30χρονο
3 τρυπήματα κλέβουν 20 χρόνια από τη ζωή του σε 30χρονο
4 τρυπήματα κλέβουν 23 χρόνια από τη ζωή του σε 30χρονο
5 τρυπήματα κλέβουν 24 χρόνια από τη ζωή του σε 30χρονο

Για πλήρη ανάλυση αυτών των δεδομένων, κάντε κλικ εδώ για να επισκεφθείτε το The Daily Exposé.

https://www.shtfplan.com/headline-news/cdc-data-reveals-covid-vaccine-could-take-24-years-off-of-mens-lives

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr